MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

efsane1980

efsane1980

Üye
hayırlı olsun openstar hocam inşallah c6v42 üzerine cfw yaparsın kolay gelsin teşekürler

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Flash ev ekranlarının atılabileceği bir ofw hazırlayacağım. Samsung ev ekranı konusunda karar vermedim henüz. Ancak diğerlerini yapacağım.

---------- Eklendi @ 18:30:35 ---------- Yazıldı @ 18:29:25 ----------

Saolun. Teşkler.
Samsung widget konusunda kararsızım. çıkacağı zaman belli değil.

---------- Eklendi @ 18:31:11 ---------- Yazıldı @ 18:30:35 ----------

Saol kardeşim.

---------- Eklendi @ 18:31:59 ---------- Yazıldı @ 18:31:11 ----------

Ayrıca Belle Navi Bar bitti. telefon yok şuanda deneyemedim, henüz.

Belle barı ayrı bir paket halinde paylaşabilirmisiniz rica etsem?

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Belle barı ayrı bir paket halinde paylaşabilirmisiniz rica etsem?

Bunun için bir konu açacağım. Hatta nasıl yaptığımıda anlatacağım. Ancak önce denemem ve belle bar'ın son halini vermem lazım.

---------- Eklendi @ 23:47:10 ---------- Yazıldı @ 23:45:25 ----------

hayırlı olsun openstar hocam inşallah c6v42 üzerine cfw yaparsın kolay gelsin teşekürler

niyetim öyleydi başta ama daha sonra gelen taleplerden ofw'ye döndük. inşallah olur oda.

efsane1980

efsane1980

Üye
inşallah olur hocam enson moonlight pev3 beta yı yayınlamıştınız onun kararlı sürümü olur inşallah teşekürler kolay gelsin

agun35

Üye
Bende n97 üzerine portlanmasını istiyorum ama sadece istek karar sizin ve ofw karar vermişsiniz galiba Yav birde Allah size sabır versin yukarıda bi mesaj okudum oha dedim yani gerçi güzel bi cevapda vermişsinin ağzınıza sağlık

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
madem ofw yapıyon flash ev ekranıda koyucan o zaman ben sana 40 tane ev ekranı verebilirim :D seç beğen al usulü

• Beğen
Tepkiler: 79madi
dready112

dready112

Üye
bence flash ev ekranı fazlalık, isteyen kendi yapabilir zaten bi ton var piyasada :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ustad tüm yorumları okudum ve gerçekten çok güzel bir çalışma yapacağınıza inanıyorum. Çoğu cfw ve ofwde t9 bayağı sorunlu eğer t9 sözlük sorununu çözerseniz bayağı kişi hazırlamış olduğunuz yazılıma geçer tahminimce. Zaten geçmişte yapmış olduğunuz işlerden bayağı övgüyle söz ediliyor. Yazılımı heyecanla bekliyoruz.
Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Bir an önce yayınlanmasını bekliyorum.Çok güzel bir çalışma olacak...

dready112

dready112

Üye
Ustad tüm yorumları okudum ve gerçekten çok güzel bir çalışma yapacağınıza inanıyorum. Çoğu cfw ve ofwde t9 bayağı sorunlu eğer t9 sözlük sorununu çözerseniz bayağı kişi hazırlamış olduğunuz yazılıma geçer tahminimce. Zaten geçmişte yapmış olduğunuz işlerden bayağı övgüyle söz ediliyor. Yazılımı heyecanla bekliyoruz.
zaten t9 yüzünden ofw ofw diye bağırıyoruz burda :D ofw'de t9 sorunu olmaz :D cfw olsaydı ben yine kullanamayacaktım sırf t9'u yüzünden :D

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
inşallah olur hocam enson moonlight pev3 beta yı yayınlamıştınız onun kararlı sürümü olur inşallah teşekürler kolay gelsin

inşallah saol..

---------- Eklendi @ 15:15:52 ---------- Yazıldı @ 15:15:00 ----------

Bende n97 üzerine portlanmasını istiyorum ama sadece istek karar sizin ve ofw karar vermişsiniz galiba Yav birde Allah size sabır versin yukarıda bi mesaj okudum oha dedim yani gerçi güzel bi cevapda vermişsinin ağzınıza sağlık

saol abi. elimden geleni yapıyorum.

---------- Eklendi @ 15:16:46 ---------- Yazıldı @ 15:15:52 ----------

madem ofw yapıyon flash ev ekranıda koyucan o zaman ben sana 40 tane ev ekranı verebilirim :D seç beğen al usulü

tşkler. çok çok iyi bir kaynak olacak.

---------- Eklendi @ 15:17:56 ---------- Yazıldı @ 15:16:46 ----------

bence flash ev ekranı fazlalık, isteyen kendi yapabilir zaten bi ton var piyasada :)

ben altyapısını hazırlayacam, sizler gadgetleri ekleyerek ana dizine istediğiniz flash ev ekranını kullanacaksınız.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi

popüler olmak gibi bir derdim yok. Sadece yapmaktan hoşlandığım bişeyler yapıyorum ve sizlerle paylaşıyorum. Hepsi bu. :)
tşkler saolun.

---------- Eklendi @ 15:20:34 ---------- Yazıldı @ 15:19:54 ----------

Bir an önce yayınlanmasını bekliyorum.Çok güzel bir çalışma olacak...

inşallah. tabi telefon elimde olduğunda :)

---------- Eklendi @ 15:21:34 ---------- Yazıldı @ 15:20:34 ----------

zaten t9 yüzünden ofw ofw diye bağırıyoruz burda :D ofw'de t9 sorunu olmaz :D cfw olsaydı ben yine kullanamayacaktım sırf t9'u yüzünden :D

:oke::d:

---------- Eklendi @ 15:24:20 ---------- Yazıldı @ 15:21:34 ----------

Elimde şuan telefon yok. Belle bar'ı deneyemiyorum. yardımcı olacak var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: rft2626

uluca

Üye
Levent hocam aramıza yeniden dönmüş olmanız beni çok sevindirdi.
ofw yapmanız harika oldu.Benimde birkaç ricam olacak.
1-İnterneti sınırsız kullanıyorum.En iyi tarayıcıyı kullanırsanız ve ''hafıza dolu'' hatasınıda ortadan kaldırırsanız minnettar olurum.
2-c5 tuş kilidi çok kullanışlı.Buna ilaveten N-desk programında sensöre bağlı bir tuş kilitleme ve açma var.Pocket sensör programı gibi değil.pocket sensörde sensöre dokunduğunuz an sormadan kilidi açıyor.Buda sıkıntı oluyor.Ama n-deskte açmak için onay istiyor.
3-Flash ev ekranına gerek yok diye düşünüyorum.Çünkü bataryayı çabuk yoruyor.Onun yerine ev ekranı çeşidini arttırırsanız daha iyi olur.Çok istek var diyorsanız da ayrıca flash ev ekranı olmayan versiyonunuda paylaşırsanız çok sevinirim.
4-Menüde extra-oyunlar-araçlar klasörleri var.Mümkünse oyun ve uygulamalar kendi klasörlerine yüklensin.Menüdeki bütün gereksizleride extra klasöründe toplayalım.
5-Mümkünse wifi ve kamerayı iyileştirmeyin.Çünkü diğer iyileştirme yaması uygulanmış yazılımları yükleyip yeni doğan oğlumun resmini çekiyorum.Bakıyorum ki yeşil bir uzaylı görünüyor :)
Allah işinizde kolaylık versin ve yardımcınız olsun.

dready112

dready112

Üye
2-c5 tuş kilidi çok kullanışlı.Buna ilaveten N-desk programında sensöre bağlı
3-Flash ev ekranına gerek yok diye düşünüyorum.Çünkü bataryayı çabuk yoruyor.Onun yerine ev ekranı çeşidini arttırırsanız daha iyi olur.Çok istek var diyorsanız da ayrıca flash ev ekranı olmayan versiyonunuda paylaşırsanız çok sevinirim.
5-Mümkünse wifi ve kamerayı iyileştirmeyin.Çünkü diğer iyileştirme yaması uygulanmış yazılımları yükleyip yeni doğan oğlumun resmini çekiyorum.Bakıyorum ki yeşil bir uzaylı görünüyor :)
Tuş kilidi ve Ev ekranı çeşidi arttırma konusunda katılıyorum ama kamera iyileştirme modu olmalı çünkü gözle görülür fark oluyor fotoğraf kalitesinde.

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
En çok merakla beklediğim şey şu flash ev ekranları tabi ki sorunsuzsa öyle güzel olacak ki ... :)

flash ev ekranları oldukça iyi görünüyor. Ancak sürekli kullanımda bataryayı çobuk bitirir. Forumda paylaşılan bir program vardı. Sanırım metalci melek paylaşmış. flash ev ekranlarını tek tıkla değiştirme programı. onu yazılıma entegre edeceğim. kolayca flash ev ekranını değiştirebileceksiniz. flash ev ekranları vega da sorunsuzca çalışıyordu. 1. mesajdaki videoda var zaten. bu konuda sıkıntı çıkmayacağını zannediyorum.

---------- Eklendi @ 11:20:17 ---------- Yazıldı @ 11:12:31 ----------

Levent hocam aramıza yeniden dönmüş olmanız beni çok sevindirdi.
ofw yapmanız harika oldu.Benimde birkaç ricam olacak.
1-İnterneti sınırsız kullanıyorum.En iyi tarayıcıyı kullanırsanız ve ''hafıza dolu'' hatasınıda ortadan kaldırırsanız minnettar olurum.
2-c5 tuş kilidi çok kullanışlı.Buna ilaveten N-desk programında sensöre bağlı bir tuş kilitleme ve açma var.Pocket sensör programı gibi değil.pocket sensörde sensöre dokunduğunuz an sormadan kilidi açıyor.Buda sıkıntı oluyor.Ama n-deskte açmak için onay istiyor.
4-Menüde extra-oyunlar-araçlar klasörleri var.Mümkünse oyun ve uygulamalar kendi klasörlerine yüklensin.Menüdeki bütün gereksizleride extra klasöründe toplayalım.

1- hafıza dolu uyarısı 5800'ın kronik sorunu. ne yaparsak yapalım bu uyarı gelebilir. Ancak önceki yazılımlarında bunu en aza indirmiştim. bunda da aynısını yapacağım.
2- bende c5 tuş kilidi taraftarıyım. daha kullanışlı. c6 sürüklemeli tuş kilidi daha görsel ama bazı sıkıntılar çıkarabiliyor. mesela tuş ışıklarında ve klasör açma efeklerinde sıkıntı çıkarıyor bazen. tuş kilitleme fikri aklıma yattı. onuda aklıma yazdım.
3- 9 adet ev ekranı olacak. flash ev ekranıda bunlardan biri olacak. isteyen istediğini seçebilir.
4- ben c6 yazılımları için özel olarak menü düzenlemesi içeren, bir menü mod yapmıştım. birçok yazılım yükleme sonrası kendi klasörlerine gidiyordu. Ancak ofw için bunu yapmak biraz zaman alabilir. En azından yüklenecek uygulamaların uid kodlarının tek tek menü moda girilmesi gerekir. buda zaman alır. belli başlı olanları ben yönlendiririm ilgili klasörlere, diğerlerini kendiniz yapmalısınız.
5- wifi ve kamera da ufak tefek düzeltmeler yapacağım. fazla bozmayı düşünmüyorum.

Allah razı olsun. Çok saolun.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence D'ye dosya atmayı kaldır. Ram sorunu diye başının etini yemesinler.

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
yuklediğim her ofw de galeride fotoğrafları kaldırırken kasıyor cok sinir bozucu öyle bir sorun olurmu bu ofw acaba?

Üst Alt