MAJORİS 5800 OFW anket, istek!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Allah şifa versin hocam bekleriz biz acelemiz yok önce sağlık

Süleyman

Süleyman

Üye
Önemli!!

Openstar hocamın bana attığı mesaj kısaca şöyleydi:

Çocuklar rahatsızdı. Şimdide sünnet ettirdim. Ondan dolayı çok yogunum. Inşallah en kısa zamanda görüşürüz. isteklerinizle geldiğimde ilgileneceğinim. 1-2 haftaya görüşürüz.

CFW yi bekleyenler için söylüyorum. Lütfen sabırlı olalım zaten CFW hazır olduğunda yayınlanır. Bir daha ne zaman çıkacak diye sorup kimseyi kasmamıza gerek yok.

dready112

dready112

Üye
usta fw'yi yapmayacaksan bile bari şu ofw için yaptığın belle navbarı paylaşsan çok iyi olur.

uluca

Üye
usta fw'yi yapmayacaksan bile bari şu ofw için yaptığın belle navbarı paylaşsan çok iyi olur.

Sevgili kardeşim Levent hocam bugüne kadar yapmayacağı hiçbir şeyi yaparım demedi ve yapacağım dediği herşeyide yapmıştır.Birkaç özel durumdan dolayı bu iş biraz uzadı.Ama inan bana beklediğimize değecektir.

• Beğen
Tepkiler: dready112
DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Sevgili kardeşim Levent hocam bugüne kadar yapmayacağı hiçbir şeyi yaparım demedi ve yapacağım dediği herşeyide yapmıştır.Birkaç özel durumdan dolayı bu iş biraz uzadı.Ama inan bana beklediğimize değecektir.
İnşallah dediğin gibi olur, beklediğimize değer.

Atacan-

Atacan-

Üye
Aynen değer beklemeye.Levent Hoca çıkartacağı hiç bir yazılımı yarıyolda bırakmamıştır.
Tek olumsuz şey belki telefon elinde olmadığından.Elinde telefon mevcut olsaydı şimdiye çıkmıştı bu yazılım.

ONER-1997

ONER-1997

Üye
Teşekkürler

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar;
öncelikle elimde olmayan bir durumdan dolayı bu iş biraz uzadı.Kusura bakmayın.
şimdi döndüm ve 2 gündür çalışıyorum. ofw de baya birşeyi tamamladım.
belle navibar %100 olmadı. bazı yerlerde simgeler çıkmıyordu. uzun ve yorucu bir iş bu.
ondan şimdilik bellebar olayını durdurdum aslında %5-10 civarı bir eksik var ama neyse o biraz beklesin.
Majoris de 2 gündür baya bir iş yaptım. bunlardan bazıları şöyle;

* 9 adet ev ekranı
* 12 adet flash ev ekranı (metalci melek saolsun)
* çok şık farklı ikonlu 3 tema
* calibri yazı karekteri.
* sensör, cpu, heap ve hızlandırma ayarları.
* 10-12 hd wallpaper (flash ev ekranlarına uygun)
* açılışta 67 mb ram
* gagan'ın en son çıkan çok hızlı ve şık tema efekti
* bazı uygulamalar çıktı.
* pil ve anten ikonu değişti
* medibar'a accel swich, bt swich eklendi.
* yaklaşık 10-12 uygulama eklendi. (ayrıntısı sonra)
* bunun dışında standart tüm modlarda eklendi.

şimdilik bunlar, 1 haftaya kadar bitirmeye çalışacağım. Bellebarsız yayınlayacağım. Sonra belle barlı gelecek. tşkler.

mahmut4545

mahmut4545

Üye
abi mediabara keylock da ekler misin

Atacan-

Atacan-

Üye
Hoşgeldin Hocam..Kolay Gelsin.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
abi belle barı oldugu kadarıyla verirmisin? Bide 9 ev ekranı yazmışsın 11 ev ekranı modunu buldum vereyim mi?

mahmut4545

mahmut4545

Üye
omnia ev ekranı da var mı abi

openstar

openstar

Üye
    Konu Sahibi
abi belle barı oldugu kadarıyla verirmisin? Bide 9 ev ekranı yazmışsın 11 ev ekranı modunu buldum vereyim mi?

11 ev ekranı nasıl oluyor kardeş ilave ne var ki? ver de bir bakayım. belle bar 1-2 düzelteme yapınca paylaşağım.

- - - Eklendi - - -

omnia ev ekranı da var mı abi

o yok. flash ev ekranları var.

- - - Eklendi - - -

Hoşgeldin Hocam..Kolay Gelsin.

hoş bulduk saol.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
eve gidince atarım :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
yok pc de dosyası

dready112

dready112

Üye
usta ben belle bar diye bekledim valla yıktın beni :) çok bekler miyiz belle barlısını ?

Üst Alt