79madi
Üye
merhaba levent üstad seni aramızda görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim. benim isteklerim ise öncelikle OFW (çünkü kimse ofw yapmak istemiyor gibi yapanda sınırlı sayıda site c6 cfw leri ile dolu) v60 geçmeden önce senin yapmış olduğun ve videosunuda paylaştığın vega 2 yi kullanıyordum. tabi senin anlıyacağın versiyon yükseltince geri dönemedim. bu yapacağın ofw de 1- 4x4 menü olması çünkü daha görsel gözüküyor 2)- c5-03 tuş kilidi daha kullanışlı ve pratik bence 3)- samsung widget ekranı vega 2 de vardı ama E (hafıza kartı) kök klasöre başka swf gadget dosyası atınca ekranın değişmesi yani blueSpectrumHS ekranları gibi son olarakta sms yazma bölümünde onay tuşunun sol alta alabilmen (alfasayısal) sms yazıp onaylamak daha pratik oluyor normal 5800 alfasayısal'da sol üstde pratikliği zorlaştırıyor isteklerim bunlar üstad tabi modlamalarda çakışmaz ise tekrar belirmek istiyorum seni aramızda görmek güzel ve yapacağın ofw yi merakla bekliyorum sana iyi çalışmalar ve hayırlı olması dileklerimle saygılar EMEĞE SAYGI...
[/SIZE][/COLOR] ek olarak sürüklemeli tuş kilidi olsun öbürü cebimde acılabiliyor