katil_197
Üye
tango gelmez :dtango ile ilgili bir beklenti var mıdır?
tango gelmez :dtango ile ilgili bir beklenti var mıdır?
forum yöneticilerimize sesleniyorum, candy crush için bir imza kampanyası falan mı başlatsak ya, bu kadar eksik tamamlanıyor; bir tek o kaldı. Nasıl getirtebiliriz bu oyunu platforma?
AE Jewels ı deneyin oldukça başarılı bir oyun
olay güzel oyun olup olmaması değil ya, mesela ablam telefon almayı düşünüyor. Çok para vermeden candy crush oynamak istiyor. 520 alabilir kendisine ama candy crush yok. Ondan dolayı almıyor
tangonun gelmeyeceği resmi olarak açıklandı.

illaki wp7'de favorimdi fakat yoksa da ben değil onlar kaybediyor. Sonuçta bir sürü alternatif var.geleydi iyiydi be abi![]()
iyi tamam sorun değil siz uygun gördükten sonra bizim ne haddimize üstadım, konu başlığı benzer olunca...bunlar Nokia World etkinliğinde duyurusu yapılıp mağazaya gelecek veya gelmiş uygulamalar.
Yeni yayınlananları "Yayınlanan ..." kategorilerinin en üstüne yazıyorum.konu güncellendikten sonra nelerin geldiğini farklı yazı renkleriyle belirtebilirseniz çok iyi olur tek tek kontrol edince bazen karıştırıyorum![]()
tamam ozaman ben daha dikkatli bakayımYeni yayınlananları "Yayınlanan ..." kategorilerinin en üstüne yazıyorum.

bu 2 oyun geldigi gun wp olmustur dicem ama sanırım 2014 ortalarında diger tel kullanıcıları bu oyundan sıkıldıgı zaman gelcek bize sanırım.Allahtan Rayman la Rail rush var da canımız sıkılmıyor aradaBi kere kızlarla candy crash ı neden bir tutuyorsun anlamadım eminim aramızda bu oyunu oynayan birsürü erkek vardır ki senin saydığın oyunları oynayan erkek sayısı ile candy oynayan erkek sayısını karşılaştırsak belki candy geçer bileHadi kızlar candy fln bekliyor peki biz ne yapalım nerde Clash of Clans nerde Jungle Heat biz sızlanıyormuyuzbu 2 oyun geldigi gun wp olmustur dicem ama sanırım 2014 ortalarında diger tel kullanıcıları bu oyundan sıkıldıgı zaman gelcek bize sanırım.Allahtan Rayman la Rail rush var da canımız sıkılmıyor arada
Bence önce candy gelmeli. Metroda derste otobüste falan vakit geçirmek için birebir oyun. Ben twitterdan faceden sürekli yazıyorum wp8 e de gelsin bu oyun diye. Bence sevenler sizde ara sıra yazın.daha adamlar ayın 22 sinde tanıtılan rail rush disında hiçbir oyunu vermedi bukadarda avarelik olmaz yani ''Bi kere kızlarla candy crash ı neden bir tutuyorsun anlamadım eminim aramızda bu oyunu oynayan birsürü erkek vardır ki senin saydığın oyunları oynayan erkek sayısı ile candy oynayan erkek sayısını karşılaştırsak belki candy geçer bileBence önce candy gelmeli. Metroda derste otobüste falan vakit geçirmek için birebir oyun. Ben twitterdan faceden sürekli yazıyorum wp8 e de gelsin bu oyun diye. Bence sevenler sizde ara sıra yazın.
''
daha adamlar ayın 22 sinde tanıtılan rail rush disında hiçbir oyunu vermedi bukadarda avarelik olmaz yani![]()