Haber Windows Phone 8.1 Mağazasına Yeni Microsoft Oyunu Kinectimals

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Mağazasına Yeni Microsoft Oyunu Kinectimals
Windows phone 8.1 gelmesinden sonra ne kadar mağaza biraz daha hızlansada uygulama ve oyun eksikliği hala yaşanıyor, özellikle bugün güncellenen subway surfers oyununun 512mb ramli nokia lumia cihazlara gelmemesine kullanıcılar tepki göstermeye devam ediyor.
Microsoftun eskiden yayınladığı ve 1 yılı aşkın süredir mağazada olan kinectimalsa benzeyen bir oyunu vardı ancak oyun güncelleme almıyor ve çok vasat bir oyundu ve ücretliydi.
Bugün microsoft tarafından yeni yayınlanan ve xbox desteği ile çalışan oyun grafikleri mağazadaki en iyi canlı grafiğe sahip olan oyun diyebiliriz, asphalt 8 gibi oyunlarda grafik olarak ne kadar yüksek olsada microsoft bu oyunda gerçekten tam bir canlı görünüm elde etmiş durumda.
Oyunun amacı----size verilen vahşi hayvanların bakımı vs hertürlü ihtiyacını gidermeniz gereken bir oyundur.
Oyun ücretsiz olarak satışa sunulmuş durumda

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Teşekkürler

kfahaa

kfahaa

Üye
vayy güzel oyun Teşekkürler
bende lumia almayı düşünüyorum

skynet

Üye
630MB yer kaplıyor

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
:tşk:

=>@King@<=

braayn

braayn

Üye
tşkler diğer aslanlı olanı satın almıştım az bekleyeydim eyydi :(

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
tşkler diğer aslanlı olanı satın almıştım az bekleyeydim eyydi :(
onu bende telefonu aldığımdan beri alcam alcam diyordum iyikide almamışım, rica ederim iyi oynamalar :D

braayn

braayn

Üye
kıydık paraya aldık ama arkadaşalr L1520de gördüklerinde akılları gitti çok iyi bir uygulama işde wp'na bu tarz görseli çok çok iyi oyunlara ve uygulamalara ihtiyacı var.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
kıydık paraya aldık ama arkadaşalr L1520de gördüklerinde akılları gitti çok iyi bir uygulama işde wp'na bu tarz görseli çok çok iyi oyunlara ve uygulamalara ihtiyacı var.
kesinlikle evet aynenoyun muazzam

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hadi yaaaa daha birkaç gün önce satın aldım ben bunu yaaa.

PureFood

PureFood

Üye
Dün portalda haberi gorduğum anda indirdim, şimdi uçuncu kevel bitmek üzere, tavsiye ederim

sefaturut

Üye
Ya oyun içi satın alamıyorum başarısız diyo lütfen yardım edin :(

sefaturut

Üye
ne satın alıcaksınız kaç para ve cüzdanınızda yeterli miktar varmı ?
Ya microsft hediye kartım var içinde 35 lira daha var mağazadan alabiliyorum ama oyunun içinden al dediğim zaman mağaza açılmıyor xbox internet sitesi açılıyo ordan onayla dediğim zaman başarısız işlem yapılamadı oyuna geri dön yazıyo. 5 tl lik altın alcam sadece bu :\

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Ya microsft hediye kartım var içinde 35 lira daha var mağazadan alabiliyorum ama oyunun içinden al dediğim zaman mağaza açılmıyor xbox internet sitesi açılıyo ordan onayla dediğim zaman başarısız işlem yapılamadı oyuna geri dön yazıyo. 5 tl lik altın alcam sadece bu :\
xbox mağazasına yönlendirmemesi lazım mağazada satın al çıkıyor herşeyde ama kapat aç istersen oyunu

sefaturut

Üye
xbox mağazasına yönlendirmemesi lazım mağazada satın al çıkıyor herşeyde ama kapat aç istersen oyunu

Buyur Turbo kardeş oyuna 6 defa çık gir ama durum bu :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

Buyur Turbo kardeş oyuna 6 defa çık gir ama durum bu :)
Şuanda xbox servislerinde bir sorun olabilir yarın tekrar deneyin veyatta 1 saat sonra falan tekrar deneyin telefonun bölge ve ülke ayarları türkiye olsun yalnız,sonucu bildirirsen sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: sefaturut

sefaturut

Üye
Şuanda xbox servislerinde bir sorun olabilir yarın tekrar deneyin veyatta 1 saat sonra falan tekrar deneyin telefonun bölge ve ülke ayarları türkiye olsun yalnız,sonucu bildirirsen sevinirim.
Peki ben haberdar ederim sizi burdan.

Üst Alt