Haber Minecraft - Pocket Edition Oyunu Mağaza'da (Güncelleme: 10/12/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Arkadaşlar Visual Studio Express 2013 with Update 4 for Windows yükleyebilmeniz için orijinal Windows 8 ya da üzerine ihtiyacınız var.

Benim student hesabı alırken çok uğraştığım durumlardan biriydi :)

Bende orijinal 8.1 var ama bir konu açtım bi sorun var bakarsan sevinirim Windows Phone Genel Bölümünde.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Beyler ben yükledim unlock ile de hiç bir şeyi yok ki. Ne başkalarının haritasını indirebiliyorsun ne multiplayer var. Çok ıssız. Survivalcraft daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: lazye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Beyler ben yükledim unlock ile de hiç bir şeyi yok ki. Ne başkalarının haritasını indirebiliyorsun ne multiplayer var. Çok ıssız. Survivalcraft daha iyi.
nasıl yüklediniz acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 930'u Minecraft ile yakından tanıyalım
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
emz

emz

Üye
Yukarıda konuşmalarda bi arkadaş yabancı siteden linki vermiş nasıl yüklenir diye, sonra biri de Türkçeye çevirmeye çalışmış. O siteden yaptım.

Türkçeye çevirmeye çalışmış değilde baya çevirdim yani. Oyunun kurulum dosyası olan appx linkini @skynet appx kurulumunu ve Türkçe halini ben paylaştım :D İşe yaradıysa ne mutlu bize :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Türkçeye çevirmeye çalışmış değilde baya çevirdim yani. Oyunun kurulum dosyası olan appx linkini @skynet appx kurulumunu ve Türkçe halini ben paylaştım :D İşe yaradıysa ne mutlu bize :)
Yok kusura bakma kardeş işe yaradı zaten merak etme :D

n8 refresh

Üye
Arkadaşlar bende lumia 930 var ve oyun oynarken baya ısınıyor sizce normal mi

emz

emz

Üye
Arkadaşlar bende lumia 930 var ve oyun oynarken baya ısınıyor sizce normal mi

Baya derken çok mu rahatsız edici? Nispeten ısınması lazım ama hani elle tutulur bir ısınma olması lazım. Eğer fazla oluyorsa sıkıntı olabilir. Tüm cihazlar ısınıyor normalde. Hatta lumia serisi önceden aşırı ısındığı için kendini kapatıp soğuyup açılıyordu falan. Benim başıma 7-8 kere geldi. Ama elimle tutamamıştım telefonu. Çok sıcaktı. Sonra yazılım ayarlarıyla düzelttiler. Çok olmaması lazım :)

• Beğen
Tepkiler: n8 refresh

n8 refresh

Üye
Baya derken çok mu rahatsız edici? Nispeten ısınması lazım ama hani elle tutulur bir ısınma olması lazım. Eğer fazla oluyorsa sıkıntı olabilir. Tüm cihazlar ısınıyor normalde. Hatta lumia serisi önceden aşırı ısındığı için kendini kapatıp soğuyup açılıyordu falan. Benim başıma 7-8 kere geldi. Ama elimle tutamamıştım telefonu. Çok sıcaktı. Sonra yazılım ayarlarıyla düzelttiler. Çok olmaması lazım :)

Serhan

Serhan

Üye
Hele şükür yükledim . OMG !
Diğer iki platformda orjinal olarak satın aldığım M PE , bunda appx olarak yükledim. Diğer platformlarda , özellikle İOS aygıtımda oynarken , o verdiği hissi burada daha da fazla verdi. Gelmesini beklediğim en çok oyundu. Açılırken artık MOJANG yazısı değil Microsoft Studios ve Minecraft logosu geliyor :D

• Beğen
Tepkiler: Sensation
emz

emz

Üye
Millet sizce bu oyuna para vermeye değer mi? Elimdeki hediye kart ile alacağım ama bu parasına değer mi? Yada indirime girer mi? Ona göre alayım :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Millet sizce bu oyuna para vermeye değer mi? Elimdeki hediye kart ile alacağım ama bu parasına değer mi? Yada indirime girer mi? Ona göre alayım :)
arkadaşlardan birisi multiplayer olmadığını söylemişti multiplayer yoksa 5 para etmez bu oyun, survivalcraft daha güzel bundan zaten onu almış olan birisi neden tekrar minecraft alsın ki? mağaza da fotoğraf da koymamışlar oyun menüsü ile ilgili

Serhan

Serhan

Üye
Multiplayer nasıl yok ? hiç PE oynamamış anlaşılan :)

skynet

Üye
Unlock ile kurunca Multi çalışıyor mu? Para verdiğime değer mi yoksa bekleyip başka bir şekilde mi kurayım?
Bence biraz bekle belki yılbaşı indirimi falan olur :)

• Beğen
Gallahad

Gallahad

Üye
androidede gelmişmi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Multiplayer aynı wifi üzerinden bağlanırsanız çalışıyor bide aynı sunucu üzerinden, ininal kart alır almaz satın alıcam

• Beğen
Tepkiler: Serhan
emz

emz

Üye
Multiplayer aynı wifi üzerinden bağlanırsanız çalışıyor bide aynı sunucu üzerinden, ininal kart alır almaz satın alıcam

Bence sende unlock ile kur. 15₺ az değil. Değeceğine emin olamadım. O kadar eder mi bu oyun? Bilemedim bak şimdi.

Üst Alt