Haber Mağaza'ya Yeni Oyun & Uygulamalar ( Güncelleme: 19/02/2014 )

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore35

turbocore35

Üye
We are working to get Temple Run on as many platforms as possible. Keep a look out for any announcements in regards to that.temple runa tweet attım cvp geldi ne demek acıba tam anlamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
We are working to get Temple Run on as many platforms as possible. Keep a look out for any announcements in regards to that.temple runa tweet attım cvp geldi ne demek acıba tam anlamadım
mümkün olduğunca fazla platformda temple Run yayınlamak için çalışıyoruz. Bu yüzden herhangi bir duyuru için gözlerinizi dört açın maxicepi takip etmeye devam edin diyor.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, PureFood ve 4MaGuS
turbocore35

turbocore35

Üye
mümkün olduğunca fazla platformda temple Run yayınlamak için çalışıyoruz. Bu yüzden herhangi bir duyuru için gözlerinizi dört açın maxicepi takip etmeye devam edin diyor.
hahahaha saten çıktgımız yokki :D

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
PureFood

PureFood

Üye
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
elimizde lumia lar maxicep anaekranda tile olmuş zırt pırt bakıyoruz ne var ne yok die :D

turbocore35

turbocore35

Üye
elimizde lumia lar maxicep anaekranda tile olmuş zırt pırt bakıyoruz ne var ne yok die :D
tile koymaya yer olsa telefon 16 gb dolu 8 gb sd kart 8 gb kendi dolu :D 925 te 16 gb 15 gb dolu sistemle beraber :D tile yer kalmıyor

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar şimdi bu Xbox video uygulama olarak mı gelecek

Xbox Music te uygulamamı yoksa site gibi bir şey mi

dakamon

dakamon

Üye
Candy crush gelsin ya :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Flipboard sabırsızlıkla bekleniyor.

brksnr

brksnr

Üye
Bu sene ozzellikle magaza olarak WP cok gelisecek gibi gozukuyor.Umarim oyle olurda bende 3 senedir almayi plandigim Nokia bir telefon alabilirim :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
CamScanner de yayınlandı:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve n000k
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
CamScanner de yayınlandı:

Az önce test ettim. Gerçekten güzel bir uygulama.
Ancak "Türkçe OCR" desteği yok sanırım. Olsaydı bizim için daha verimli olabilirdi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Sensation
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Teşekkürler... Rail Rush fena oyunmuş. Yakın zamanda Temple Run 2, FIFA 14, Asphalt 8 falan gelsin de oynayak :ehe

hironakamura

hironakamura

Üye
tango ile ilgili bir beklenti var mıdır?

Üst Alt