Haber Minecraft - Pocket Edition Oyunu Mağaza'da (Güncelleme: 10/12/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Minecraft - Pocket Edition Oyunu Mağaza'da (Güncelleme: 10/12/2014)
10/12/2014
Oyun 14,99 TL olarak mağazada yerini aldı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

10/10/2014
Microsoft, Minecraft yapımcısı Mojang’u Bünyesine Kattı! - MaxiCep
Yukarıdaki haberin üstüne bir iyi haber de Mojang'ın geliştiricinden geldi. Paylaştığı fotoğraf Minecraft - Pocket Edition'un Windows Phone'ye geleceğinin işareti niteliğinde. Ayrıca bir güzel haber de oyunun(fotoğraftaki cihaz Nokia Lumia 630) 512 MB RAM'de de çalışacak olması. Fakat Microsoft'un satın alımı öncesi bu işe başladıklarını da sözlerine ekliyor. Yani satın alımla gelmesinin pek alakası yok gibi duruyor. Şu an içinse oyunun ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi yok.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Toprak47, emz, beats ve 4 diğerleri

lazye

lazye

Üye
Efsane bi haber wp kullanıcıları için

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sonunda :D

Revengeful

Emekli Yönetici
iPad için yüklemiştim PE fakat hiç sevememiştim kontrolleri PC deki kadar rahat olmadığı için :D

WP kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: emz, Serhan ve ogzhnoTr
Serhan

Serhan

Üye
Süper oldu bu :eller:Satın alımla pek alakası yok derken oyun ücretsiz mi olucak ben mi yanlış anldım :bangin:

Revengeful

Emekli Yönetici
Süper oldu bu :eller:Satın alımla pek alakası yok derken oyun ücretsiz mi olucak ben mi yanlış anldım :bangin:
WP satışları artsın diye ücretsiz yapılabilir fakat 2.5 milyar dolara almışlar ve bu az para değil. Diğer platformlara göre daha ucuz da olabilir belki.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
WP satışları artsın diye ücretsiz yapılabilir fakat 2.5 milyar dolara almışlar ve bu az para değil. Diğer platformlara göre daha ucuz da olabilir belki.
Bence Microsoft bi burada bize kıyak geçsin sonra ücretli yapar belki yapsada diğer platformlardan ucuz olur bencede...

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
pirenuri

pirenuri

Üye
Abi Windows Phone'ye tabiri yanlış olmamış mı ? Windows Phone'a olmaz mı ?

• Beğen
Tepkiler: emz
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Abi Windows Phone'ye tabiri yanlış olmamış mı ? Windows Phone'a olmaz mı ?

ya Türkçe öğretmenlerinin takıldığı tür forum olsa neyse ne diye takılıyorsunuzki böyle şeylere

• Beğen
Tepkiler: Toprak47
emz

emz

Üye
Başlığı gördüm ve tepkim : :ehe :eller: :ehe :eller: :ehe :eller:
Ne güzel:D Şu an acayip mutlu oldum :D

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
emz

emz

Üye
Ücretsiz olmaz. Android sürümü bile 13,49 TL. Demek istediğim Microsoft satın almasa da oyun zaten Windows Phone için yayınlanacakmış.

Abi bir ara söylenti vardı hani ücretsiz olur diye. Olma şansın yok mu acaba? Bir de hani bizim mağaza da bir kez satın alınca tüm cihazlara yükleniyor ya eğer biz telefona oldu da 15₺ verdik aldık, o zaman orijinal oyunu pc içinde kurabilecek miyiz yani? Eğer öyleyse alınabilir. :)

Serhan

Serhan

Üye
Abi bir ara söylenti vardı hani ücretsiz olur diye. Olma şansın yok mu acaba? Bir de hani bizim mağaza da bir kez satın alınca tüm cihazlara yükleniyor ya eğer biz telefona oldu da 15₺ verdik aldık, o zaman orijinal oyunu pc içinde kurabilecek miyiz yani? Eğer öyleyse alınabilir. :)
pc ye kursak klavye desteklemez fifa da olduğu gibi :oke:
O kadarda akılsız değil Microsoft :ehe

skynet

Üye
Dert etmeyin unlock var :sirit::ehe

• Beğen
Tepkiler: emz ve Serhan
emz

emz

Üye
pc ye kursak klavye desteklemez fifa da olduğu gibi :oke:
O kadarda akılsız değil Microsoft :ehe

Abi Allah aşkına buna bir çare bulamıyorsanız sorun kullanıcı kitlesinde :ehe Windows'tan bahsediyoruz. Herşey mümkün. Eğer istersen onu bir şekilde bir emulatör ile klavyeyle çalıştırırsın. Ha tek fark be olur dersen minecraftta mobil ve pc platformları arasında bir fark var. Hem server hemde içerik olarak. O nedenle sıkıntı olur ama başka bir şey olmaz. ;)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
onu belki şuan tam olarak yapılamıya bilir iki magazada olan bir oyun denemk lazım aslında kayıtları ortakmı falan diye eğer öyle bir şey varsa ancak böyle bir riske girip deneme yapmak lazım ama şuan olmasa windows 10 da kesin yaparlar o kadar ortak magaza dediler olması gerekiyor bunun oyun satın alımları kayıtları falan herşeyin ortak olması lazım

• Beğen
Tepkiler: emz

ErenMSC

Üye
Haber için :tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
pirenuri

pirenuri

Üye
Pek bilgim yok. Kaynak bulamadım bu konuda :) Yanlışsa düzeltiriz.
Yanlış anlama abicim sadece 'vindovs fon' diye okunduğu için a ekinin geleceğini düşündüm. Senin yazdığın şekilde 'vindovs fone' diye okunuyor :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlış anlama abicim sadece 'vindovs fon' diye okunduğu için a ekinin geleceğini düşündüm. Senin yazdığın şekilde 'vindovs fone' diye okunuyor :D
Tamamen düz Türkçe okunuşa göre yazdım. İngilizce okunuş olsa dediğiniz doğru.

• Beğen
Tepkiler: emz, Serhan ve ogzhnoTr

Üst Alt