Haber Mağaza'ya Yeni Oyun & Uygulamalar ( Güncelleme: 19/02/2014 )

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
forum yöneticilerimize sesleniyorum, candy crush için bir imza kampanyası falan mı başlatsak ya, bu kadar eksik tamamlanıyor; bir tek o kaldı. Nasıl getirtebiliriz bu oyunu platforma?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
forum yöneticilerimize sesleniyorum, candy crush için bir imza kampanyası falan mı başlatsak ya, bu kadar eksik tamamlanıyor; bir tek o kaldı. Nasıl getirtebiliriz bu oyunu platforma?

Aynen ya. Çakması vardı markette denedim ve berbattı gördüğüm kadarıyla. Orjinalini getirtmemiz lazım.

luckysleven

luckysleven

Üye
AE Jewels ı deneyin oldukça başarılı bir oyun

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
AE Jewels ı deneyin oldukça başarılı bir oyun

olay güzel oyun olup olmaması değil ya, mesela ablam telefon almayı düşünüyor. Çok para vermeden candy crush oynamak istiyor. 520 alabilir kendisine ama candy crush yok. Ondan dolayı almıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
olay güzel oyun olup olmaması değil ya, mesela ablam telefon almayı düşünüyor. Çok para vermeden candy crush oynamak istiyor. 520 alabilir kendisine ama candy crush yok. Ondan dolayı almıyor

o yüzden wp oyuncuların platformu değil deniyor her yerde : ) ama candy crusha göre telefon seçmekte ilginçmiş : )

PureFood

PureFood

Üye
yakında wp oyunla alakasız işletim sistemi değil lafı da kalmayacak. oyunlar bir ikişer android-ios ile aynı anda çıkmaya başladı.

alical33

alical33

Üye
konu güncellendikten sonra nelerin geldiğini farklı yazı renkleriyle belirtebilirseniz çok iyi olur tek tek kontrol edince bazen karıştırıyorum :)

umutgidik

umutgidik

Üye
Candy gibi popüler oyunların wp'ye gelmemesi beni düşündürüyor???

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bunlar Nokia World etkinliğinde duyurusu yapılıp mağazaya gelecek veya gelmiş uygulamalar.
iyi tamam sorun değil siz uygun gördükten sonra bizim ne haddimize üstadım, konu başlığı benzer olunca...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
güncellendi yazıyor ama ilk mesajda bi değişiklik yok etkinlikten beri bir uygulama eklendi o kadar? hani nerde güncelleme?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu güncellendikten sonra nelerin geldiğini farklı yazı renkleriyle belirtebilirseniz çok iyi olur tek tek kontrol edince bazen karıştırıyorum :)
Yeni yayınlananları "Yayınlanan ..." kategorilerinin en üstüne yazıyorum.

dücane

dücane

Üye
Bence tango ya imza kampanyasi baslatilsin, bu kadar da olmaz ki, wp 7 icin var ama WP 8 icin yok

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Hadi kızlar candy fln bekliyor peki biz ne yapalım nerde Clash of Clans nerde Jungle Heat biz sızlanıyormuyuz :D bu 2 oyun geldigi gun wp olmustur dicem ama sanırım 2014 ortalarında diger tel kullanıcıları bu oyundan sıkıldıgı zaman gelcek bize sanırım.Allahtan Rayman la Rail rush var da canımız sıkılmıyor arada

turbocore35

turbocore35

Üye
neden hala kaç gündür oyun gelmiyor program gelmiyor yine nokia yaptı yapacagını ya biz aylardır temple run 2 bekliyoruz daha gelcek

dakamon

dakamon

Üye
Hadi kızlar candy fln bekliyor peki biz ne yapalım nerde Clash of Clans nerde Jungle Heat biz sızlanıyormuyuz :D bu 2 oyun geldigi gun wp olmustur dicem ama sanırım 2014 ortalarında diger tel kullanıcıları bu oyundan sıkıldıgı zaman gelcek bize sanırım.Allahtan Rayman la Rail rush var da canımız sıkılmıyor arada
Bi kere kızlarla candy crash ı neden bir tutuyorsun anlamadım eminim aramızda bu oyunu oynayan birsürü erkek vardır ki senin saydığın oyunları oynayan erkek sayısı ile candy oynayan erkek sayısını karşılaştırsak belki candy geçer bile :D Bence önce candy gelmeli. Metroda derste otobüste falan vakit geçirmek için birebir oyun. Ben twitterdan faceden sürekli yazıyorum wp8 e de gelsin bu oyun diye. Bence sevenler sizde ara sıra yazın.

turbocore35

turbocore35

Üye
Bi kere kızlarla candy crash ı neden bir tutuyorsun anlamadım eminim aramızda bu oyunu oynayan birsürü erkek vardır ki senin saydığın oyunları oynayan erkek sayısı ile candy oynayan erkek sayısını karşılaştırsak belki candy geçer bile :D Bence önce candy gelmeli. Metroda derste otobüste falan vakit geçirmek için birebir oyun. Ben twitterdan faceden sürekli yazıyorum wp8 e de gelsin bu oyun diye. Bence sevenler sizde ara sıra yazın.
daha adamlar ayın 22 sinde tanıtılan rail rush disında hiçbir oyunu vermedi bukadarda avarelik olmaz yani '':sirit:''
daha adamlar ayın 22 sinde tanıtılan rail rush disında hiçbir oyunu vermedi bukadarda avarelik olmaz yani :sirit:

Üst Alt