boğazına sarılsın diye birşey değil microsoft istese dünyayı satın alır imangi studios satın alır işlerine gelmiyorms yada Nokia ne yapabilir adamlar vermiyorsa boğazına mı sarılsın? Sözü verildide adamlar çıkarmıyo. Demekki sadece ms yada Nokia yavaş değilmiş yazılım şirketlerinin genel Bi sıkıntısı var![]()
8.8 milyon cihaz satılmış 3. çeyrekte nokia açıkladı yeniden tahta geççek gibi gözüküyorAcaba yazılım şirketleri androidle yada iosla anlaşmaları mı var wp ye çıkartmayacaksınız diyeNEyse sıkıntı değil ekosistemimizi genişlettikçe mecbur kalacaklar. Kapitalist dünya para nerde bunlar orda. Ne kadar çok wp li telefon o kadar çok ugulama
![]()
youtube hd programı var çok güzel bir program kullanmıyorsunuz sanarım deneyin derimBenim için mağazada tek eksik kalanlar subway surfers, tango, youtube, chrome
ben resmiden yanayım yani orjinalindenyoutube hd programı var çok güzel bir program kullanmıyorsunuz sanarım deneyin derim
bu arada wp kullanmıyorum daha nokia n8 kullanıyorum. Ama wp çok hoşuma giden bi platform hep takip ediyorum.Yukselis var ama daha tahta cikar yeniden demek icin cok erken benceboğazına sarılsın diye birşey değil microsoft istese dünyayı satın alır imangi studios satın alır işlerine gelmiyor
8.8 milyon cihaz satılmış 3. çeyrekte nokia açıkladı yeniden tahta geççek gibi gözüküyor
umarim ki cikarAyrica arkadaslar birsey sormak istiyorum sizce wp bu sene oyun platformu haline gelebilir mi??sonucta s800 lu cihazlardan bahsediyoruz bunlar test etmek icinde guzel oyunlara ihtiyac var fakat cogu mobil oyun sirketi hala wpye tam destek vermiyor 
.cadılar bayramı mübarek olsun diye mesaj atarım o zaman ben bu adamlaraSubway Surfers için gmail yolladım bu yanıt geldi 1 gün var diyo galba 1 gün sonra cadılar bayramı belki sürpriz yaparlar
Hello,
Thank you very much for your email.
Our support team will get back to you as soon as possible.
Thanks for your patience and understanding.
Have a great day!
Best Regards,
Kiloo
buda hill climb racing den gelen yanıt yakında gelcekmiş wp üzerinde çalışıyorlarmış ..
Thank you very much for your email.
Our support team will get back to you as soon as possible.
Thanks for your patience and understanding.
Have a great day!
Best Regards,

Black güncellemesinin tarihi belli mi?
Bu ayın 2. haftasından itibaren tetikte olun![]()
520 ye yüklenemicek diyorlardı yalanmış yükleniyoBu ayın 2. haftasından itibaren tetikte olun![]()

Bu ayın 2. haftasından itibaren tetikte olun![]()
gdr3 ten sonra manuel olarak güncelleme kontrolü hiç yapmamıştım artık her yarım saatte bir aklıma geldikçe bakarım 
ilk güncellemeden önce de böyle olmuştu :P