Haber Mağaza'ya Yeni Oyun & Uygulamalar ( Güncelleme: 19/02/2014 )

Sponsorlu Bağlantılar

capkino06

Üye
ms yada Nokia ne yapabilir adamlar vermiyorsa boğazına mı sarılsın? Sözü verildide adamlar çıkarmıyo. Demekki sadece ms yada Nokia yavaş değilmiş yazılım şirketlerinin genel Bi sıkıntısı var:)

dakamon

dakamon

Üye
Acaba yazılım şirketleri androidle yada iosla anlaşmaları mı var wp ye çıkartmayacaksınız diye :D NEyse sıkıntı değil ekosistemimizi genişlettikçe mecbur kalacaklar. Kapitalist dünya para nerde bunlar orda. Ne kadar çok wp li telefon o kadar çok ugulama :D

turbocore35

turbocore35

Üye
ms yada Nokia ne yapabilir adamlar vermiyorsa boğazına mı sarılsın? Sözü verildide adamlar çıkarmıyo. Demekki sadece ms yada Nokia yavaş değilmiş yazılım şirketlerinin genel Bi sıkıntısı var:)
boğazına sarılsın diye birşey değil microsoft istese dünyayı satın alır imangi studios satın alır işlerine gelmiyor :D
Acaba yazılım şirketleri androidle yada iosla anlaşmaları mı var wp ye çıkartmayacaksınız diye :D NEyse sıkıntı değil ekosistemimizi genişlettikçe mecbur kalacaklar. Kapitalist dünya para nerde bunlar orda. Ne kadar çok wp li telefon o kadar çok ugulama :D
8.8 milyon cihaz satılmış 3. çeyrekte nokia açıkladı yeniden tahta geççek gibi gözüküyor

capkino06

Üye
ben yerinde olsam masaüstü sürümünden chrome kullanımına engel koyarım Youtube kullandırtmafığı için baktım arama motorunuda virüslü diye engellerim illaki Bi açığı vardırr Google'nin :) androide desteği keserim. :)

man20

man20

Üye
Benim için mağazada tek eksik kalanlar subway surfers, tango, youtube, chrome

• Beğen
Tepkiler: respection123
4MaGuS

4MaGuS

Üye
man20

man20

Üye
youtube hd programı var çok güzel bir program kullanmıyorsunuz sanarım deneyin derim
ben resmiden yanayım yani orjinalinden :) bu arada wp kullanmıyorum daha nokia n8 kullanıyorum. Ama wp çok hoşuma giden bi platform hep takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, skynet ve bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
hadi bakalım neler gelecek bir bakalım gelecekler yazsa da kalite açısından dedim

brksnr

brksnr

Üye
boğazına sarılsın diye birşey değil microsoft istese dünyayı satın alır imangi studios satın alır işlerine gelmiyor :D
8.8 milyon cihaz satılmış 3. çeyrekte nokia açıkladı yeniden tahta geççek gibi gözüküyor
Yukselis var ama daha tahta cikar yeniden demek icin cok erken bence :) umarim ki cikarAyrica arkadaslar birsey sormak istiyorum sizce wp bu sene oyun platformu haline gelebilir mi??sonucta s800 lu cihazlardan bahsediyoruz bunlar test etmek icinde guzel oyunlara ihtiyac var fakat cogu mobil oyun sirketi hala wpye tam destek vermiyor :(

turbocore35

turbocore35

Üye
Subway Surfers için gmail yolladım bu yanıt geldi 1 gün var diyo galba 1 gün sonra cadılar bayramı belki sürpriz yaparlar

Hello,

Thank you very much for your email.
Our support team will get back to you as soon as possible.

Thanks for your patience and understanding.

Have a great day!

Best Regards,

Kiloo

buda hill climb racing den gelen yanıt yakında gelcekmiş wp üzerinde çalışıyorlarmış .:D.

Have a great day!

Best Regards,

capkino06

Üye
Subway Surfers için gmail yolladım bu yanıt geldi 1 gün var diyo galba 1 gün sonra cadılar bayramı belki sürpriz yaparlar

Hello,

Have a great day!

Best Regards,

Kiloo

buda hill climb racing den gelen yanıt yakında gelcekmiş wp üzerinde çalışıyorlarmış .:D.

Have a great day!

Best Regards,
cadılar bayramı mübarek olsun diye mesaj atarım o zaman ben bu adamlara :)

alo123

Üye
1 Gün var demiyor arkadaşlar :) Mail attığınız için teşekkürler. En kısa zamanda cevap vereceğiz. Sabrınız için teşekkürler, iyi günler bla bla bla :D Yani gelen cevap her atılan maile verilen otomatik cevap boşuna ümitlenmeyin cadılar bayramı için :)

Bay H

Bay H

Üye
Nokia Beamer mağazada yerini aldı fakat Lumia Black güncellemesi gerektiği belirtilmiş.
Nokia Beamer:

serecans

serecans

Üye
evet yükleniyor fakat bir sorun oluştu tekrar açın diyor

haberi için teşekkürler

HalfEvil333

Üye
Black güncellemesinin tarihi belli mi?

dakamon

dakamon

Üye
Aralık sonuna kadar tüm cihazlar alacak sanırım.

HalfEvil333

Üye
Bu ayın 2. haftasından itibaren tetikte olun ;)

Yine heyecan sardı şimdi :D gdr3 ten sonra manuel olarak güncelleme kontrolü hiç yapmamıştım artık her yarım saatte bir aklıma geldikçe bakarım :D:D ilk güncellemeden önce de böyle olmuştu :P

Üst Alt