Galaxy S3 i9300 ✄ M-D-4™ TW ✄ PORT lollipop Style -N4-S5-S6- {{4.4.4}} ✄V13

Sponsorlu Bağlantılar

jongass

Üye
Rom v12 gözüküyor xda daki konusunda ama WIP nin anlamını çözemedim önemli kişilere mi veriliyor ilk sürümler? Romda ne gibi sıkıntılar var indirip deneyeceğim fakat çok sıkıntılıysa yüklemeyelim, acil cevap lütfen
Rom v12 gözüküyor xda daki konusunda ama WIP nin anlamını çözemedim önemli kişilere mi veriliyor ilk sürümler? Romda ne gibi sıkıntılar var indirip deneyeceğim fakat çok sıkıntılıysa yüklemeyelim, acil cevap lütfen

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanlışın var en son sürün v11 ve konuda mevcut.Ben kullandığım süre içerisinde hiç sıkıntı yaşamadım sadece bir süre sonra kasılma yaşayınca başka roma geçmek zorunda kaldım fakat en azından bir kere denenmeli görsel olarak gayet hoş.

jongass

Üye
Görselliği çok hoş şu anda yüklüyorm v11. xda konusuna bir bakmalısınız, orada yazıyor v12 iç değilse changelog bulunuyor galiba :D
edit: yükledim ve çok hoş bir rom olduğunu söylemeliyim, boeffla flashlasam mı diye düşünmekteyim

byl82

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: jongass ve Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görselliği çok hoş şu anda yüklüyorm v11. xda konusuna bir bakmalısınız, orada yazıyor v12 iç değilse changelog bulunuyor galiba :D
edit: yükledim ve çok hoş bir rom olduğunu söylemeliyim, boeffla flashlasam mı diye düşünmekteyim
Dikkat etmedim ona tekrar bakacağım şimdi.Boeffla kurun kesinlikle ayarları yapınca rom gayet hızlı oluyor.

jongass

Üye
Boeffla siz birkac gun kullanacagim Boeffla bana pek bir sey saglamiyordu acikcasi. batarya sanki böyle daha cok dayaniyor gibi, enki kernel daha mi iyi acaba?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğim gibi ben ayarları yapınca rom gayet hızlı çalışıyordu ama sonra hafif kasma başlayınca sıkıldım ve değiştirdim.Diğer kernelleri çok bilmiyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ram sıkıntisindan başka roma geçmek zorunda kalicaksin.

ben Resurrection remixdeyim 5.4.0 stabil gayet iyi

jongass

Üye
Rame swap eklemeyi dusunuyorum fakat nasil yapacagim hakkında bir fikrim yok. Rom hakkinda ilk izlenimlerim genel olarak hos,canli ve dinamik bir yapısı var. Henuz gelistirme asamasinda oldugu belli oluyor romun. Ornegin erisilebilirlik seçeneklerinde gorme sekmesine girdiginizde ekran modunu ayarlarken, bir anda ayarlar durduruldu diyor. Telefon acildiktan sonraki yuklenme hizi yavas. Actiginiz gibi kullanamiyorsunuz tahmini 1-2 beklerseniz sağlıklı calisiyor. Kendi kerneliyle (v11 versiyon enki kernel) kullanirsaniz sarji cok gidiyor yani boeffla kernele gore cok gidiyor fakat ram eksikligi hissediliyor. Bazi yerlerde rom yavas kaliyor gecis hizlari vs. Ama animasyonlar hos rengarenk bir rom olmus. Ben sevdim genel olarak. Qs cok sade oldugu icin bu roma gectim denemis oldum. Sisme yapmazsa bir sure daha ve gelistirilirse tadindan yenmez.

Yardimci olacak biri var mi boeffla kernel atmadan nasil zram ayarlayabilirim?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya bence bu romu bırak. blekota note 4 v4.1 e geç. 2 hafta kullandım süper olmuş acayip stabil.

jongass

Üye
ram sıkıntisindan başka roma geçmek zorunda kalicaksin.

ben Resurrection remixdeyim 5.4.0 stabil gayet iyi
Kardesim asagi yukari hepsi ayni degil mi :) kernel atinca sarj az gidiyor stabil oluyor, atmayınca sarj cok gidiyor stabillikten yiyorsun degisen pek bir sey yok :) ha, benim bataryamin kapasitesi azaldi o yuzden delirtmedigi surece kasmasina raziyim
ya bence bu romu bırak. blekota note 4 v4.1 e geç. 2 hafta kullandım süper olmuş acayip stabil.
Ben de v4 yuklemistim ancak pek begenmemistim bu hos duruyor sanki :) v4 te bazi sacmaliklar vardi 4.1 de giderilmistir diye umuyorum. Bir hafta deneyecegim romu olmadi blekota nin romuna bakarim biraz deneme suresi tanimaliyim :D

Joker

Joker

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konu içerisinde tabiki fikirlerinizi ve sorunlarınızı belirtebilirsiniz fakat başka romla ilgili düşüncelerinizi lütfen kendi konusunda paylaşın.Sadece siz sorun yaşadınız diye başkaları da sıkıntı yaşayacak bir şey yok.Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: morki05, onurcngzhn34 ve jongass
enterneoll

enterneoll

Üye
Bu araplar tam anlamıyla çocuk gibi romlar yapıyor hoşuna giden arkadaşlar alınmasında çakma telefon gibi oluyor böyle her yer rengarenk saçma sapan efektler falan zaten performans yönünde bir olayımyok sadece görsel bir rom bu

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34

jongass

Üye
Bu araplar tam anlamıyla çocuk gibi romlar yapıyor hoşuna giden arkadaşlar alınmasında çakma telefon gibi oluyor böyle her yer rengarenk saçma sapan efektler falan zaten performans yönünde bir olayımyok sadece görsel bir rom bu
Zevkler ve renkler tartışılmaz :) Kesin bir yargıda bulunmanın doğru olmadığı kanaatindeyim, vesselam

burak1553

burak1553

Üye
Bu araplar diye genelleme yapmak doğru olmaz onun yerine bu adam yada bu yapımcı desen daha doğru olur

byl82

Kapalı Hesap
V12 lolipop güncellemesi gelmiş

mr_luci

Üye
Yukleyen var mı

Üst Alt