Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
5mp olsada bile sıradan bir kamera gibi olmaz heralde.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
memnun kalan tüm arkadaşları tebrik ederim.....helal sizlere bu nasıl mantık ya 5mp lik bi kamerayı kabullenmeniz anlaşılır değil, Buna resmen dalga geçmek denir......... TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN. 100 tane telefon çıkarsan ne fayda artık yemezler, anlaşılan en az 2 sene cihaz değiştirmeyeceğiz.
abi bunu biraz daha küçük tablet olarak görebilirsin herkes ihtiyacına ve zevkine göre karar verir hangisini alacağına biraz da satış politikası açısından özelliklerinin 1520 ile aynı olmaması doğru bir hareket olmuş açıkçası

skynet

Üye
4 çekirdeği geçtim ama ekran full HD ve kamerada 13Mp olsaymış keşke..

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ad ve çıkış tarihi sizin hakaret etmenize sebep oluyor bence. Hem 5mp o kadar da kötü değil bence.
4 çekirdeği geçtim ama ekran fu ll HD ve kamerada 13Mp olsaymış keşke..
ekran Full hd mi??

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
memnun kalan tüm arkadaşları tebrik ederim.....helal sizlere bu nasıl mantık ya 5mp lik bi kamerayı kabullenmeniz anlaşılır değil, Buna resmen dalga geçmek denir......... TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN. 100 tane telefon çıkarsan ne fayda artık yemezler, anlaşılan en az 2 sene cihaz değiştirmeyeceğiz.

kardeşim ben seni anladım sen hem ucuz olsun hem de 100 megapiksel kamerası olsun istiyorsun :nono: bu dalga geçmek falan değil telefon orta seviye ve 5 megapiksel orta seviye için yeterli. o kadar özellik istiyorsanız başka bir model alın. bu size uygun değil.

4 çekirdeği geçtim ama ekran fu ll HD ve kamerada 13Mp olsaymış keşke..

1400 tl den başlardı o zaman. Söylemekten bıktım bu telefon ORTA SEVİYE... Sırf ekranı büyük diye üst düzey telefon olarak düşünmeyin. Lumia 720, Lumia 625 gibi bu da orta seviye bir telefon.Sizin istediğiniz şey resmen Nokia'nın zararına satış yapması.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
BelaMonte

BelaMonte

Üye
orta seviye de hocam içimden bir ses bu telefonun güncelleme sorunu olacak yani güncelleme konusunda diğer cihazların aldığı bazı güncellemeleri bu almayacak gibi bir his var. Ne bileyim ekran büyük, ucuz felan. General mobile discovery gibi. Yani özellikli ama ucuz diye şüphelerim var. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
orta seviye de hocam içimden bir ses bu telefonun güncelleme sorunu olacak yani güncelleme konusunda diğer cihazların aldığı bazı güncellemeleri bu almayacak gibi bir his var. Ne bileyim ekran büyük, ucuz felan. General mobile discovery gibi. Yani özellikli ama ucuz diye şüphelerim var. :hmmm

güncelleme konusuna bir şey diyemem ama ayrım yapılmaz, öbürlerine verilen güncelleme buna da verilir bence... şüphen olmasın... GM nerdee Nokia nerde :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
güncelleme konusuna bir şey diyemem ama ayrım yapılmaz, öbürlerine verilen güncelleme buna da verilir bence... şüphen olmasın... GM nerdee Nokia nerde :)
kafamda kamera, ağırlık ve piksel düşüklüğü konusunda tereddütlerim vardı. Kamera iyi diyorlar yani idare eder diye. 620 kadar, oda çok iyi çekim yapıyormuş. Ağırlık konusunda 185 gram lumia ya zor alışırken 220 gram a geçmek çok zor. Pikselde ppı değerini hesapladım, 208 çıktı. Telefona 35 cm den uzak bakarsam pikselleri göremezmişsin. Buda benim için fark etmez. Ama malum, 920 yi satıp bunu alacağım o yüzden...

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ppi sayısı çok mu iyi azmı ben çok biliyorum yanlışmıyım

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ya arkadaşlar 5MP çok taktınız aslında takılacak bir nokta mesela L620 ye bakın daha eskilerden x6 ya daha eskiden 5800 a bakın gündüz sorun çıkaran telefon degil bunlar akşamları sorun çıkartır yani 5MP çok şey yapılabilir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cihazın piksel yoğunluğu 245 ppi :) Gayet yeterli

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Cihazın piksel yoğunluğu 245 ppi :) Gayet yeterli
hayır 208, nerde duydun? Ben hesapladım. En boy pikselin karesini al, topla sonra karekökünü al ve onu inc e bol. Bende lumiada hesap makinesinde kökü alınmadığı için en yakın değeri aldım.ve 208 çıktı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu cihazın FullHD ekranlı olduğunu nereden çıkattınız ya. Cihaz wxga 1280x720 HD ekran.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Abi her yerde özellikleri farklı yazıyor bi yerde çözünürlük 1024x768 yazıyor bi yerde FullHD yazıyor bi yerde 1280x720 yazıyor. Bekleyelim Nokia'nın kendi sitesinden bakarız.
hayır 208, nerde duydun? Ben hesapladım. En boy pikselin karesini al, topla sonra karekökünü al ve onu inc e bol. Bende lumiada hesap makinesinde kökü alınmadığı için en yakın değeri aldım.ve 208 çıktı.

Her yerde 245 ppi yazıyor. Hatta şu 2 sitede bile:

n000k

n000k

Üye
bu cihazın FullHD ekranlı olduğunu nereden çıkattınız ya. Cihaz wxga 1280x720 HD ekran.
768x1020 ekran abi ve ekstra kolon desteği.. ama denmiştiki ekstra kolon sadece 1080p lere gelcek.. ozaman bizde alabilirz ekstra kolon.. öyle değilmi abi?? yoksa benmi yanlış biliyorum??

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
768x1020 ekran abi ve ekstra kolon desteği.. ama denmiştiki ekstra kolon sadece 1080p lere gelcek.. ozaman bizde alabilirz ekstra kolon.. öyle değilmi abi?? yoksa benmi yanlış biliyorum??

Sonra tekrar açıklama yapıldı. O ekran büyüklüğüyle ilgiliymiş.

• Beğen
Tepkiler: n000k
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kardeşim ben seni anladım sen hem ucuz olsun hem de 100 megapiksel kamerası olsun istiyorsun :nono: bu dalga geçmek falan değil telefon orta seviye ve 5 megapiksel orta seviye için yeterli. o kadar özellik istiyorsanız başka bir model alın. bu size uygun değil.

ne alaka arkadaşım ucuz olsun 100 mp olsun diyen kim :blink: bu politikayla gömlek değiştirir gibi cihaz değiştiriyoruz yazık verdiğimiz paralara... tabiki alternatifler olacak ama bu kadarda değil bizler tepkimizi koymazsak bize daha çok gömlek giydirirler. demekki 3.2 mp kamerada koysalar aaa ne kadar harika diyeceksiniz. ne diyelim renkler ve zekler tartışılmaz mış:anlas:.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
abi ben bu yüzden konu açma gereği duydum baksana biri Full hd diyor seviniyorum biri değil diyor üzülüyorum, maxicep in kendi sitesinde bile 1.7 ghz s8 işlemci diyor. Benim kafa gitti...:bangin:

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

Üst Alt