BelaMonte
Üye
5 mp de, n95 deki 5mp değil ya ona şükret.oldu mu boyle telefona 5mp kamera![]()
5 mp de, n95 deki 5mp değil ya ona şükret.oldu mu boyle telefona 5mp kamera![]()
n95 niye bu kadar kötülüyorsunuz ben telefonu kullandım çok süper bir kamerası var 5MP hakkını her türlü veriyor5 mp de, n95 deki 5mp değil ya ona şükret.
bizde n95 de var ondan söyledim. Lumia 620 de 5 mp ama çok iyi çekiyor. Önemli olan lens ler zaten. Hem oıs da varmış, o yeter bana.n95 niye bu kadar kötülüyorsunuz ben telefonu kullandım çok süper bir kamerası var 5MP hakkını her türlü veriyor
O kadar özellik ve o çözünürlük Lumia 520'de olsaydı şarj dayanmazdı. Beni anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Neyse sen "renkler ve zevkler tartışılmaz" demiştin. Sen 520 al ben de 1320 alayım. Nasıl olsa ikisi de orta seviye değil mi?
aynen öyle 5mp bu cihaz için gayet yeterli ve kötü de değil.. 520 ise batarya konusunda kötü demedim ki?? sen sadece şarjı için telefon alıyorsan 3310 al.. 520 ile 1320 kıyaslanamaz dediysem batarya konusunda değil.. diğer tüm özellikleri kıyasla bakalım 520 mi daha iyi 1320 mi??illa kıyaslamak istiyorsan al buyurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhatta ben şunu da şuraya bırakayımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bazı arkadaşlaro kadar bilmiş lerki sağolsunlar 3310 kullanmayı bile önermişler bize teşekkürler saygı değer arkadaşım buyur bende sana bi kıyaslama vereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ne yaparsan yap asla rakibine ezilme yoksa yenilmeye her zaman mahkum kalırsın tutmuşsun 520 ile 1320 kıyaslamasını koymuşsun bunu düşünmen bile cahilce....
boşver tatlım.kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.
boşver tatlım.
Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, .....kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.
Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, .....
dönersin ........... !
sana daha lafım yok kardeşim..
1520 ni 2520 ni kıyaslama yapacaksan önce rakibini belirle buyur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sende kışkırtmaKavga etmeyecekseniz laf dalaşı yapmayın![]()

kamerayı beğenmeyenler saçma sapan yorum yapacaklarına 1020 yada 1520 ye yönelsinler her yönüyle mükemmel telefon yapsa orta segmente koymaz bu telefonu![]()
3400 mah hariç çöp