Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Hagios
BelaMonte

BelaMonte

Üye
n95 niye bu kadar kötülüyorsunuz ben telefonu kullandım çok süper bir kamerası var 5MP hakkını her türlü veriyor
bizde n95 de var ondan söyledim. Lumia 620 de 5 mp ama çok iyi çekiyor. Önemli olan lens ler zaten. Hem oıs da varmış, o yeter bana.

cank551977

cank551977

Üye
1320 nin daha iyisini isteyen 1520 ye bakabilir... adamlar orta seviye phablet yapmis, pazara iyi girebilmek icin siz kameranin kotulugunden bahsediyorsunuz...

Daha once de dedigim gibi bu telefon phablet isteyip ancak parasi yetmeyenler icin yapilmis bir telefon... ve su hareket bence cok mantikli oldu...

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik ve GuiTaRisT111
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
hay bunlarım pazarıda batsın segmentleri de bize ne ya isteyen istediğini alır kullanır biz sadece yorumlarımızı yaptık bu cihaza 5 mp yakışmadı diye yakıştı diyen arkadaşlar alsın güle güle kullansın.. bu ne ya bazı arkadaşlaro kadar bilmiş lerki sağolsunlar 3310 kullanmayı bile önermişler bize teşekkürler saygı değer arkadaşım
O kadar özellik ve o çözünürlük Lumia 520'de olsaydı şarj dayanmazdı. Beni anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Neyse sen "renkler ve zevkler tartışılmaz" demiştin. Sen 520 al ben de 1320 alayım. Nasıl olsa ikisi de orta seviye değil mi?

aynen öyle 5mp bu cihaz için gayet yeterli ve kötü de değil.. 520 ise batarya konusunda kötü demedim ki?? sen sadece şarjı için telefon alıyorsan 3310 al.. 520 ile 1320 kıyaslanamaz dediysem batarya konusunda değil.. diğer tüm özellikleri kıyasla bakalım 520 mi daha iyi 1320 mi??illa kıyaslamak istiyorsan al buyur hatta ben şunu da şuraya bırakayım

buyur bende sana bi kıyaslama vereyim

ne yaparsan yap asla rakibine ezilme yoksa yenilmeye her zaman mahkum kalırsın tutmuşsun 520 ile 1320 kıyaslamasını koymuşsun bunu düşünmen bile cahilce....

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bazı arkadaşlaro kadar bilmiş lerki sağolsunlar 3310 kullanmayı bile önermişler bize teşekkürler saygı değer arkadaşım buyur bende sana bi kıyaslama vereyim

ne yaparsan yap asla rakibine ezilme yoksa yenilmeye her zaman mahkum kalırsın tutmuşsun 520 ile 1320 kıyaslamasını koymuşsun bunu düşünmen bile cahilce....

kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.

man20

man20

Üye
kardeşim sen manyak falan mısın? 520 ile 1320'yi ilk sen kıyasladın ben de sonucunu gösterdim. İstersen o LG G2'yi Lumia 1520 ya da 2520 ile karşılaştıralım? cahil olan sensin bence.
boşver tatlım.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, .....
dönersin ........... !
sana daha lafım yok kardeşim..
1520 ni 2520 ni kıyaslama yapacaksan önce rakibini belirle buyur

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Alimle sohbet et , alırsın mertebe; cahille sohbet etme, .....
dönersin ........... !
sana daha lafım yok kardeşim..
1520 ni 2520 ni kıyaslama yapacaksan önce rakibini belirle buyur

kendi kendine saçma saçma işler yapma kardeşim. önce 520 ile 1320 yi karşılaştırdın, sonra 1320 ile lg g2 yi karşılaştırdın. hala kendin haklıymış gibi bişeyler gösteriyosun. 1320'nin dengi galaxy megadır.. 520'nin dengi galaxy s3 minidir. lg g2'nin dengi galaxy s4'tür. sen kafana göre kıyaslama yapıp bana cahil diyorsun.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kavga etmeyecekseniz laf dalaşı yapmayın :)

dakamon

dakamon

Üye
offfffffffff bi bitmediniz :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar karşılıklı hakarete varan tartışmalar olmasın.
Konu dışına çıkılmasın.

• Beğen
Tepkiler: Dede
mtoyanik

mtoyanik

Üye
benim hayal kırıklığım boyutta oldu 6 inc nedir yaa :sopa:
ama özelliklerine diyecek laf yok çok iyi gerçekten. kamerayı beğenmeyenler saçma sapan yorum yapacaklarına 1020 yada 1520 ye yönelsinler her yönüyle mükemmel telefon yapsa orta segmente koymaz bu telefonu :ah

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

MaxipmaN

Üye
3400 mah hariç çöp

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61 ve Dede
mtoyanik

mtoyanik

Üye
Ortalık android çöplüğü olmuşken buna çöp demek ... :gun1: