Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
ali kemal abi seni tebrik ediyorum :) dün fu ll hd konusunda beklenmedik bişey olabilir dedin gerçekten de fu ll hd değil ama 3.kolonlu işler iyice karıştı
Demek ki ekranlarımızda 3kolon görme ihtimalimiz hala devam ediyor. Sonuçta bu telefonda 720p değil mi?
Bu arada bu cihaz arkasında Batman olan değil miydi?
Batman ın karizma yerlerde galiba...

q0nzalez

q0nzalez

Üye
aynen devam ediyor gibi. full hd ekrana gelcek demişlerdi şimdi büyük ekranlar dediler :D bizide büyük ekran görüyorlarsa gelebilir :D

ON9

ON9

Üye
aynen devam ediyor gibi. fu ll hd ekrana gelcek demişlerdi şimdi büyük ekranlar dediler :D bizide büyük ekran görüyorlarsa gelebilir :D
:blush:Mr. Joe twitlemiş. 1080p ile alakalı değil sadece ekran büyüklüğü ile alakalıdır diye :op::dansöz:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
beyler bu arada lumia 1320 bin merak edilen ppı sını hesapladım, 208 çıktı. Yani bu kadar büyük ekrana bu kadar az piksel koyunca pikselleri ayırt edebilir miyiz acaba diye düşünenlerin içi rahatlayabilir. İnsanın gözü 229 ppı dan fazlasını algılamıyor. Tabi yakından ve uzaktan fark edecektir , lumia 1320 bin ekranına 30 35 cm uzaktan bakarsak pikselleri ayırt edemeyiz. Çünkü 35 40cm den yukarıdan baktığımızda 200 ppı dan fazlasını algılayamıyoruz. Ama 10 20 cm den bakarsak telefonun piksellerini sayabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Invoke

Invoke

Üye
beyler bu arada lumia 1320 bin merak edilen ppı sını hesapladım, 208 çıktı. Yani bu kadar büyük ekrana bu kadar az piksel koyunca pikselleri ayırt edebilir miyiz acaba diye düşünenlerin içi rahatlayabilir. İnsanın gözü 229 ppı dan fazlasını algılamıyor. Tabi yakından ve uzaktan fark edecektir , lumia 1320 bin ekranına 30 35 cm uzaktan bakarsak pikselleri ayırt edemeyiz. Çünkü 35 40cm den yukarıdan baktığımızda 200 ppı dan fazlasını algılayamıyoruz. Ama 10 20 cm den bakarsak telefonun piksellerini sayabiliriz.

Hacı boşver bu hesapları, telefonu incele, sonra tartışalım :D Sabırlı ol :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kötü diyenleri anlamıyorum. Çift çekirdekli işlemci WP8 için yetiyor kardeşlerim. 8 mp kamerası olmalıydı diyen de var. 8 mp kamerası olsa telefon orta seviye olmazdı, fiyatı da uçardı zaten. Adamlar koymuş 6 inç ekranı çift çekirdekli işlemciyi. Üstüne de 1 GB RAM koymuş. Üstüne bir de düşük fiyat vermiş. Makul fiyata 1 GB RAM li WP8... Bu telefon kötü oluyorsa Galaxy Mega kötünün de kötüsü.

Telefon hoşuma gitti. Lumia 620'yi satıp üstüne para koyup bunu almayı düşünüyorum. Tek kötü yanı bataryasının çıkarılamaması. Onun dışında her şey yeterli. Gayet performanslı olacağını düşünüyorum. Sırf 6 inç ekran, 1 GB RAM, 3400 mAh batarya ve uygun fiyatı için alınır.

Lumia 1520 içinse diyecek bir şey yok. Nokia gümbür gümbür geliyor. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kötü diyenleri anlamıyorum. Çift çekirdekli işlemci WP8 için yetiyor kardeşlerim. 8 mp kamerası olmalıydı diyen de var. 8 mp kamerası olsa telefon orta seviye olmazdı, fiyatı da uçardı zaten. Adamlar koymuş 6 inç ekranı çift çekirdekli işlemciyi. Üstüne de 1 GB RAM koymuş. Üstüne bir de düşük fiyat vermiş. Makul fiyata 1 GB RAM li WP8... Bu telefon kötü oluyorsa Galaxy Mega kötünün de kötüsü.

Telefon hoşuma gitti. Lumia 620'yi satıp üstüne para koyup bunu almayı düşünüyorum. Tek kötü yanı bataryasının çıkarılamaması. Onun dışında her şey yeterli. Gayet performanslı olacağını düşünüyorum. Sırf 6 inç ekran, 1 GB RAM, 3400 mAh batarya ve uygun fiyatı için alınır.

Lumia 1520 içinse diyecek bir şey yok. Nokia gümbür gümbür geliyor. :)
çok mantıklı. Ayrıca bataryanın çıkarılamıyor olması da kotu yanı olarak görülmemeli zira batarya performansı şaşırtıcı. Dun paylaşmıştım yine paylaşayım. Bu batarya bir günde biraz zor biter.

Talk Time up to25.0 hours
Standby Time up to672.0 hours
Video Playback Time up to9.0 hours Video Recording Time up to3.0 hours Music Playback Time up to98.0 hours WLAN Browsing Time up to11.5 hours

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
5 megapixel mi? Aa, küfür gibi. Sensin 5 Megapixel.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
5 megapixel mi? Aa, küfür gibi. Sensin 5 Megapixel.

Orta seviye telefon için yeterli bir kamera. Kamerası için almak isteyen gitsin L920 alsın. Bakın tekrar söylüyorum. 8 megapiksel olsaydı telefon üst düzey olurdu, bence... Nokia öyle bir şey yapmış ki telefonu tam orta seviyenin sınırında bırakmış. Bir özelliği artsa hemen üst düzey olur. :)

Invoke

Invoke

Üye
He ya fiyatı da ona göre sonuçta 20mp koysaydı buna da bu da olurdu 1500 lira :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
ya anlamadınız mı, bu telefona hakaret ediyoruz nedeni ADININ 1320 OLMASI! adı lumia 725 olsaydı yemin ediyorum yada 629, bir hakaret bile edilmezdi.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

skynet

Üye
1320 yerine 626 olsaymış tam olurmuş :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
memnun kalan tüm arkadaşları tebrik ederim.....helal sizlere bu nasıl mantık ya 5mp lik bi kamerayı kabullenmeniz anlaşılır değil, Buna resmen dalga geçmek denir......... TEK KELİME İLE YAZIKLAR OLSUN. 100 tane telefon çıkarsan ne fayda artık yemezler, anlaşılan en az 2 sene cihaz değiştirmeyeceğiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar cihazın isminin 1xxx olması phablet sınıfından ötürü olmasın:ehe

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bu zevk meselesi biraz dostlar açıkçası bana sadece büyük ekran yeter diyenler bu telefonu alıp paşa paşa kullanabilir ama bazısı vardır telefonun sistem özellikleri de iyi olmalı der, kamerasını önemser gider 1520 alır ihtiyaca göre ürün çıkarmak bu piyasanın en büyük şartı bence...

Üst Alt