10 dakikalık bir inceleme hiç bir şey ifade etmez. Aylarca kullandın mı? Hayır. Biz aylarca kullandık ve sistemi a dan z ye herşeyini biliyoruz. Ama neyse fazla söze gerek yok. Wp kullanıcıları android i kotulemiyorken, android kullanıcıların wp yi kotulemesinin sebebi ileride kaybedebileceği tahtı şimdiden kıymetini bilmeye çalışmakya hayır parlaklık ayarı aynıdır hepsinde diye duşundum 925i incelemiştim
Ya hocam gidin symbian da tema paylaşınya hayır parlaklık ayarı aynıdır hepsinde diye duşundum 925i incelemiştim
wp de ne işininz var 
hahahaa aynen .Ya hocam gidin symbian da tema paylaşınwp de ne işininz var
![]()
.incelediğiniz telefonun ekran parlaklık ayarında ne gibi bir durum vardı ki kaçtınız merak ettim. Biraz açıklasanız belki bir yanlış anlamayı düzeltirizya hayır parlaklık ayarı aynıdır hepsinde diye duşundum 925i incelemiştim
hocam beğenmediğimi soyledi dovecekler az kaldı, az orta çok ayarı vardi ve yakıstıramadım o telefonasoyledim olcaktıincelediğiniz telefonun ekran parlaklık ayarında ne gibi bir durum vardı ki kaçtınız merak ettim. Biraz açıklasanız belki bir yanlış anlamayı düzeltiriz
O ayar bütün WP8 cihazlarda aynı ama koşarak uzaklaşılacak kadar da kötü değil. Tabi ki bunu ciddi anlamda söylemişsinizdir ama arkadaşların tepkisi buna olmuş sanırımhocam beğenmediğimi soyledi dovecekler az kaldı, az orta çok ayarı vardi ve yakıstıramadım o telefonasoyledim olcaktı

o yarı espiriliydi dort dortluk cihaz yok zatenO ayar bütün WP8 cihazlarda aynı ama koşarak uzaklaşılacak kadar da kötü değil. Tabi ki bunu ciddi anlamda söylemişsinizdir ama arkadaşların tepkisi buna olmuş sanırım![]()
Aynen öyle tartışmanın anlamı yoko yarı espiriliydi dort dortluk cihaz yok zaten![]()

hocam beğenmediğimi soyledi dovecekler az kaldı, az orta çok ayarı vardi ve yakıstıramadım o telefonasoyledim olcaktı
Evet manuel olarak ekran parlaklık ayarı 3 kademeli olarak seçilebiliyor. Bunun dışında ekran parlaklık ayarı otomatikteyken o üç kademeden tamamen bağımsız ışığa duyarlı ekran okunabilirliğini ayarlıyor ve her turlu ışık ortamında çok rahat gorunebilirlik sağlıyor. Ayrıca karanlık ortamda da gözü rahatsız etmeyecek minimum düzeye iniyor.
ya hayır parlaklık ayarı aynıdır hepsinde diye duşundum 925i incelemiştim
bence çok iyi bir özellik. Benim telefonda hiç öyle zırt pırt değiştiğini görmedim.
hassan dediğin ne? Işık gelince parlaklık artıyor, az oluncada azalıyor. Bu kadar bunun neyi rahatsız ediyor ki ben anlamadım. Belki telefon güneşte olunca yani aşırı ışık olunca ekranda siyah yerler bile grileşiyor. O biraz beni rahatsız etmişti, oda ayarlarda var zaten. Ekran ayarlarında güneş ışığı da okunulabilirliği kapatman lazım.Bilmiyorum bende mi sorun var ne. Çok hassas oluyor sürekli değişiyor.