Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
ya hayır parlaklık ayarı aynıdır hepsinde diye duşundum 925i incelemiştim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
10 dakikalık bir inceleme hiç bir şey ifade etmez. Aylarca kullandın mı? Hayır. Biz aylarca kullandık ve sistemi a dan z ye herşeyini biliyoruz. Ama neyse fazla söze gerek yok. Wp kullanıcıları android i kotulemiyorken, android kullanıcıların wp yi kotulemesinin sebebi ileride kaybedebileceği tahtı şimdiden kıymetini bilmeye çalışmak

• Beğen
Tepkiler: Hagios
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
incelediğiniz telefonun ekran parlaklık ayarında ne gibi bir durum vardı ki kaçtınız merak ettim. Biraz açıklasanız belki bir yanlış anlamayı düzeltiriz

MaxipmaN

Üye
incelediğiniz telefonun ekran parlaklık ayarında ne gibi bir durum vardı ki kaçtınız merak ettim. Biraz açıklasanız belki bir yanlış anlamayı düzeltiriz
hocam beğenmediğimi soyledi dovecekler az kaldı, az orta çok ayarı vardi ve yakıstıramadım o telefonasoyledim olcaktı

narnia16

narnia16

Üye
hocam beğenmediğimi soyledi dovecekler az kaldı, az orta çok ayarı vardi ve yakıstıramadım o telefonasoyledim olcaktı
O ayar bütün WP8 cihazlarda aynı ama koşarak uzaklaşılacak kadar da kötü değil. Tabi ki bunu ciddi anlamda söylemişsinizdir ama arkadaşların tepkisi buna olmuş sanırım :)

MaxipmaN

Üye
O ayar bütün WP8 cihazlarda aynı ama koşarak uzaklaşılacak kadar da kötü değil. Tabi ki bunu ciddi anlamda söylemişsinizdir ama arkadaşların tepkisi buna olmuş sanırım :)
o yarı espiriliydi dort dortluk cihaz yok zaten ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet manuel olarak ekran parlaklık ayarı 3 kademeli olarak seçilebiliyor. Bunun dışında ekran parlaklık ayarı otomatikteyken o üç kademeden tamamen bağımsız ışığa duyarlı ekran okunabilirliğini ayarlıyor ve her turlu ışık ortamında çok rahat gorunebilirlik sağlıyor. Ayrıca karanlık ortamda da gözü rahatsız etmeyecek minimum düzeye iniyor.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Evet manuel olarak ekran parlaklık ayarı 3 kademeli olarak seçilebiliyor. Bunun dışında ekran parlaklık ayarı otomatikteyken o üç kademeden tamamen bağımsız ışığa duyarlı ekran okunabilirliğini ayarlıyor ve her turlu ışık ortamında çok rahat gorunebilirlik sağlıyor. Ayrıca karanlık ortamda da gözü rahatsız etmeyecek minimum düzeye iniyor.

Evet ama o bir yandan da kötü. Yolda giderken telefonu kullanıyorum ve sürekli parlaklık değişiyor. Bu da rahatsız ediyor. Ben o ayarı kapattım.

mtoyanik

mtoyanik

Üye
bence çok iyi bir özellik. Benim telefonda hiç öyle zırt pırt değiştiğini görmedim.

MaxipmaN

Üye
ayar daha detaylı seçilebilse daha kullanışlı olurdu :)

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bilmiyorum bende mi sorun var ne. Çok hassas oluyor sürekli değişiyor.
hassan dediğin ne? Işık gelince parlaklık artıyor, az oluncada azalıyor. Bu kadar bunun neyi rahatsız ediyor ki ben anlamadım. Belki telefon güneşte olunca yani aşırı ışık olunca ekranda siyah yerler bile grileşiyor. O biraz beni rahatsız etmişti, oda ayarlarda var zaten. Ekran ayarlarında güneş ışığı da okunulabilirliği kapatman lazım.

Üst Alt