Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim kolleksiyon delik deşik oldu. Bunlara para mı yeter vicdansızlar biraz da bizi duşunun:ah

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve suyunsesi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu telefonu bende istiyordum ama bu özellikleri duyunca vazgeçtim gerçekten hayal kırıklığı

braayn

braayn

Üye
1520 Tr fiyatı Herhalde 1850 Tl 'e denk geliyor .

Invoke

Invoke

Üye
6" 768x1020 ? O.o =P Gereksiz cihaz :D
Hem 5mplik lumia mı olur muş :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, skynet ve OttomaN TigeR

anilakbay

Üye
6 inç ekrana sahip bir telefona 5 mp kamera koymak saçmalık. En az 8 olmalıydı.

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
dual core ne kadar güçlü

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dilaver Kaplan
goktas19

goktas19

Üye
Tek kelime ile iğrenç..! Bu nedir ya biz ne bekliyorduk ne çıktı

BelaMonte

BelaMonte

Üye
dual göre işlemci 920 den iyimi? Ne kadar fark var kaç çekirdek yani? Ona göre alacağım

ismail

ismail

Üye
benim kolleksiyon delik deşik oldu. Bunlara para mı yeter vicdansızlar biraz da bizi duşunun:ah

Abi yanlış anlamanı istemiyorum da sen neden tüm windows sistemli telefonları alıyon bi hobi mi yoksa iş gereği mi :)

İnşAlah yanlış anlamazsınız sorma sebebimi sadece çokça merak ettim :utan

• Beğen
Tepkiler: Invoke
4MaGuS

4MaGuS

Üye
oo oyunlarda benim mesela l920 de nova 3 de kasıyordu. Bu telefonla gözle görülür fark edermi sizce?
nova 3 de nasıl kasıyor sizin telefon anlamıyorum telefonla kaç uygulama program varki kasıyor bilmiyorum ancak benim kadar olacagını sanmıyorum bende 100 tane uygulama 10 tane oyun 7gb boş alan var nerdeyse giriyorum kasma yok hiç geçenlerde s4 le denedik aynı oyunu açtık falan sorun yok oda baktı sorun varmı diye sence kasıyormu diye hatta bir ara telelri değiştirdik sorun yoktu yani

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu zaman da böyle özellik. Şaka gibi...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve -Börteçine-
BelaMonte

BelaMonte

Üye
nova 3 de nasıl kasıyor sizin telefon anlamıyorum telefonla kaç uygulama program varki kasıyor bilmiyorum ancak benim kadar olacagını sanmıyorum bende 100 tane uygulama 10 tane oyun 7gb boş alan var nerdeyse giriyorum kasma yok hiç geçenlerde s4 le denedik aynı oyunu açtık falan sorun yok oda baktı sorun varmı diye sence kasıyormu diye hatta bir ara telelri değiştirdik sorun yoktu yani
ya bende soruyorum kimseye kasmıyor diyor ama youtubede bakıyorum adam l920 ilenova 3 oynuyor aynı benim ki kadar kasıyor. Ben anlamadım bence sizin cihazda benimki kadar kasıyor ama ben çokmu abartıyorum anlamadım. Ya sizden ricam Youtube de herhangi bir nova 3 videosu bulun, ama aynı sizin ki kadar kassın, ben onu izleyeceğim eğer ikimizinkisi aynı ise ( ki ben kasıyor diyorum siz kasmıyor diyorsunuz) bir şey yapmayacağım ama eğer sizin ki kasmıyorsa servise vereceğim. Şuan tek isteğim bu..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi yanlış anlamanı istemiyorum da sen neden tüm windows sistemli telefonları alıyon bi hobi mi yoksa iş gereği mi :)

İnşAlah yanlış anlamazsınız sorma sebebimi sadece çokça merak ettim :utan
yok niye yanlış anlıyayım. Zevk için. Hevesim kalmasın diye:)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

Üst Alt