kamera hariç diğer özellikleri lumia 920 nin üstünde, lumia 920 demi çöp ?3400 mah hariç çöp
:/Konu yeniden alevlendi...
ne farkı varmış 920den ekran deme o çözünürlükte tek tek sayarsın piksellerikamera hariç diğer özellikleri lumia 920 nin üstünde, lumia 920 demi çöp ?
ne farkı varmış 920den ekran deme o çözünürlükte tek tek sayarsın pikselleri
920nin yanına koyduğunda çamur gibi duracaktır bence ben beğenmiyorumo çözünürlükte o ekranları pikselinin sayılmasına da gerek yok oyunlarda sıkıntı yaratabilir subway surfersta mesela gerçi yok galiba da..15 inçlik laptop ekranında bile en az 1280x720 çözünürlük var ve pikselleri sayamıyorken, 6 inç ekranda nasıl sayacaksın? Ve FullHD ekranı olsaydı sence fiyatı bu kadar olur muydu?
920nin yanına koyduğunda çamur gibi duracaktır bence ben beğenmiyorumo çözünürlükte o ekranları pikselinin sayılmasına da gerek yok oyunlarda sıkıntı yaratabilir subway surfersta mesela gerçi yok galiba da..
telefon 245 ppi. Ve sen insan 229 ppi den fazlasını göremiyorken, sen eğer o telefonun piksellerini sayabilirsen tamam derim. Hee subway surfer iyi ki yok, eğer o oyun için telefon alacaksan wp alma. Oyunlardan başka kötüleyecek bir yanı olmayan sistemi kötülemek için kendini fazla zorluyorsun.920nin yanına koyduğunda çamur gibi duracaktır bence ben beğenmiyorumo çözünürlükte o ekranları pikselinin sayılmasına da gerek yok oyunlarda sıkıntı yaratabilir subway surfersta mesela gerçi yok galiba da..
ekran parlaklık ayarını gordukten sonra koşarak uzaklaştım mağazadan neyse herkez istediğini kullanırtelefon 245 ppi. Ve sen insan 229 ppi den fazlasını göremiyorken, sen eğer o telefonun piksellerini sayabilirsen tamam derim. Hee subway surfer iyi ki yok, eğer o oyun için telefon alacaksan wp alma. Oyunlardan başka kötüleyecek bir yanı olmayan sistemi kötülemek için kendini fazla zorluyorsun.
3400 mah hariç çöp
inceledim ki soyluyorum wp hakkında pek bilgim yok ama incelemesem soylemezdimbirşey bilmediğin bariz belli. O yüzden wp ye laf atacağım diye yırtınma çünkü çok komik oluyorsun.
nerde inceledin?inceledim ki soyluyorum wp hakkında pek bilgim yok ama incelemesem soylemezdim