Haber Lumia1320 Resmi Duyurusu Yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Konu yeniden alevlendi...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar iyi ya da kötü her telefonun bir beğeneni ve alıcısı var.
Beğenilerin tartışılmazlığı da burada ortaya çıkıyor zaten.

Lütfen konudaki mesajlaşmayı forum kuralları dahilinde sürdürelim.
Beğenilerin farklı olabileceğini göz önüne alarak, eleştiriler ve övgüler mantık ve karşılıklı anlayış çerçevesinde olursa herhangi bir sorun yaşanmaz diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Her malın bir alıcısı vardır sana göre hurda olan bana göre altın gibi üründür kimine iyi kimine kötü dür onun için farklı
ürünler piyasada mevcut ve satılması imkansız denilen ürünler iyi işler çıkartabiliyor

dakamon

dakamon

Üye
Aynen beyler her malın bir alıcısı vardır. Köründe kör alıcısı vardır diye ata sözlerimizi unutmayalım :) sonuçta bu telefon 2000 lira ile satılmayacak ya ona göre de fiyatı olacak. Orta segmentte phablet işte

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O zaman bana göre Samsung Galaxy Note 3, Sony Xperia Z1, HTC One Max ve iPhone 5S çöp... Kimse de karışamaz.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
bu kez gerçekten alevlendi :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ne farkı varmış 920den ekran deme o çözünürlükte tek tek sayarsın pikselleri

15 inçlik laptop ekranında bile en az 1280x720 çözünürlük var ve pikselleri sayamıyorken, 6 inç ekranda nasıl sayacaksın? Ve FullHD ekranı olsaydı sence fiyatı bu kadar olur muydu?

MaxipmaN

Üye
15 inçlik laptop ekranında bile en az 1280x720 çözünürlük var ve pikselleri sayamıyorken, 6 inç ekranda nasıl sayacaksın? Ve FullHD ekranı olsaydı sence fiyatı bu kadar olur muydu?
920nin yanına koyduğunda çamur gibi duracaktır bence ben beğenmiyorumo çözünürlükte o ekranları pikselinin sayılmasına da gerek yok oyunlarda sıkıntı yaratabilir subway surfersta mesela gerçi yok galiba da..

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Youtube da incelemeleri var oradan telefonun nasıl olduğuna bakabilirsiniz bence gayet hoş fiyatıda uygun olursa yine bir f/p ürünü karşımıza çıkacak.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
920nin yanına koyduğunda çamur gibi duracaktır bence ben beğenmiyorumo çözünürlükte o ekranları pikselinin sayılmasına da gerek yok oyunlarda sıkıntı yaratabilir subway surfersta mesela gerçi yok galiba da..

Peki piksel işine bir şey demem ama bence yeterli. Oyunlarda ne gibi sıkıntı yapabilir ki? Bu arada evet Subway Surfers yok. Olmasına da gerek yok zaten. Hiç gelmese de olur. Bence.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
telefon 245 ppi. Ve sen insan 229 ppi den fazlasını göremiyorken, sen eğer o telefonun piksellerini sayabilirsen tamam derim. Hee subway surfer iyi ki yok, eğer o oyun için telefon alacaksan wp alma. Oyunlardan başka kötüleyecek bir yanı olmayan sistemi kötülemek için kendini fazla zorluyorsun.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111 ve mtoyanik

MaxipmaN

Üye
telefon 245 ppi. Ve sen insan 229 ppi den fazlasını göremiyorken, sen eğer o telefonun piksellerini sayabilirsen tamam derim. Hee subway surfer iyi ki yok, eğer o oyun için telefon alacaksan wp alma. Oyunlardan başka kötüleyecek bir yanı olmayan sistemi kötülemek için kendini fazla zorluyorsun.
ekran parlaklık ayarını gordukten sonra koşarak uzaklaştım mağazadan neyse herkez istediğini kullanır

mtoyanik

mtoyanik

Üye
birşey bilmediğin bariz belli. O yüzden wp ye laf atacağım diye yırtınma çünkü çok komik oluyorsun.

MaxipmaN

Üye
birşey bilmediğin bariz belli. O yüzden wp ye laf atacağım diye yırtınma çünkü çok komik oluyorsun.
inceledim ki soyluyorum wp hakkında pek bilgim yok ama incelemesem soylemezdim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefon daha çıkmadı diye biliyorum nasıl inceliyorsunuz ya

Üst Alt