Lumia1020 2GB RAM ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

:blink: Her cihaz mı o cihaz mı? Kasım kasım kasılan S4 de varmış, su geçiren Xperia Zde :ehe

S4 un kasilmalari guncelleme ile gecti. Xperia Z icin de gayet normal cunku giris yerleri su alabilir.

Benim izledigim videoda kasiliyordu bulursam aticam.

ÖEY

ÖEY

Üye

S4 un kasilmalari guncelleme ile gecti. Xperia Z icin de gayet normal cunku giris yerleri su alabilir.

Benim izledigim videoda kasiliyordu bulursam aticam.
Diğer cihazları bilmem de mesela bu Xperia Z'nin su geçirmeme olayında bir tomar püf nokta var. Mesela tatlı su da en fazla yarım saat ve en fazla 1 metrelik mesefade kalabiliyor ya da tuzlu suda 2-3 dakika kalabiliyor ve çıkartıldığı zaman hemen tatlı suyla yıkanıp belli bir süre bekleyip öyle tekrar tuzlu suya sokulabiliyor gibisinden. Hiç kimsenin buna dikkat ettiğini sanmıyorum, e öyle olunca da cihaz su alıyor tabi haliyle :D:D

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve Türe
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumia920 Kasma Yok for Nova3

2 Gb ram olması bu cihazın Nokianın yeni amiral gemisi olması demek. Yeni amiral gemisi demek daha fazla süre destek demek. Daha fazla süre destek için şimdiye göre değil ileriye göre donanım koymak gerek :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia920 Kasma Yok for Nova3

2 Gb ram olması bu cihazın Nokianın yeni amiral gemisi olması demek. Yeni amiral gemisi demek daha fazla süre destek demek. Daha fazla süre destek için şimdiye göre değil ileriye göre donanım koymak gerek :)

Ben hala "önce işlemci ve GPU'yu görelim" diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli ve ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Geçenlerde Ali Kemal'in paylaşmış olduğu Lumia 1020 aparatına ilişkin detaylı görüntüler ortaya çıktı.
Gördüğünüz gibi telefonu "bas-çek" fotoğraf makinesine dönüştüren bir aparat :)
Aynı zamanda 1020mAh ekstra batarya desteği sağlıyor...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bunlar da youtube'da yer alan ve Lumia 1020 ile çekildiği iddia edilen video örnekleri.
Özellikle ikinciyi izleyin derim
:oke:

[video=youtube;wGxnlksR5SM]http://www.youtube.com/watch?v=wGxnlksR5SM[/video]

[video=youtube;rFQLOyIP7fY]http://www.youtube.com/watch?v=rFQLOyIP7fY[/video]

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Furkan Emekli
messevim

messevim

Üye
vay be 2gb ram wpyi uçurur

- - - Eklendi - - -

vay be 2gb ram wpyi uçurur

Esendağlı

Esendağlı

Üye
bence tasarım kötü değil hoşuma gitmeye başladı :)
2gb ram ı duyunca tasarım benim de hoşuma gitmeye başladı:)birde farklı renklerin olmasıda çok hoş olmuş.Teşekkürler Nokia,teşekkürler Microsoft

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
özgur iki videoda da kayıt esnasında zoom var. Acaba camera pro'dan mı gdr2'den mi?

Anil-D

Anil-D

Üye
bu telefon guzel olmuş

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Amerika fiyatı 601$ turkiyede 2000₺ adalettttttttttt :(

- - - Eklendi - - -

Bu arada bu telefon çok iyi bir amiral gemisi olur yer hepsini

NUD

NUD

Üye
Sadece kamerası için bile alınılabilir diyordum ama adamlar aştı :):)

Üst Alt