LG G3 tüm detayları ile karşınızda: 5.5 inç ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB/3GB RAM ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G3 tüm detayları ile karşınızda: 5.5 inç ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB/3GB RAM ve dahası
Uzun süredir merakla beklenen LG'nin yeni amiral gemisi LG G3 resmi olarak duyuruldu.

146.3 x 74.6 x 8.9mm ölçülerinde ve 149g ağırlığa sahip olan LG G3 oldukça şık görünüyor. Metal kasa ile gelmesi beklenen LG G3 polikarbon malzeme ile karşımıza çıkıyor. Özel bir işlem ile telefona fırçalanmış metal görünümü kazandırılmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G3 5.5 inç büyüklüğünde, 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde 538 ppi değerine sahip IPS LCD teknolojili ekran ile karşımıza çıkıyor. Gücünü 2.5GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 yongasetinden alıyor. 16GB dahili hafızaya sahip model 2GB RAM ile gelirken, 32GB dahili hafızaya sahip olan model 3GB RAM ile karşımıza çıkıyor. Telefonun hafızası microSD kart desteği ile 128GB'a kadar arttırılabiliyor. LG G3 çıkarılabilir 3000mAh batarya kapasitesi ile geliyor.

LG G3'ün arka tarafına baktığımızda 13MP çözünürlüğünde kamera ile karşılaşıyoruz. Kamera optik görüntü sabitleme (OIS) destekli sensöre sahip. Sensörün hemen yanında ise çok hızlı netleme yapabilen lazer yer alıyor. LG'nin açıklamalarına göre telefonun kamerası 276ms'de fokus yapabiliyor. Ön tarafında ise 2MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. 77 derece görüş açısına sahip olan ön kamera Selfie (özçekim) tutkunları için oldukça iddialı.

1 Watt gücünde hoparlör ile gelen LG G3 ses konusunda oldukça iddialı. Yazılım tarafına bakacak olursak akıllı telefon Android 4.4 KitKat işletim sistemi ve yenilenmiş Optimus arayüzü ile karşımıza çıkıyor.

LG G3 siyah, beyaz, altın, mor ve bordo olarak adlandırılan 5 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak. Önümüzdeki hafta Güney Kore'de, Haziran ayında ise Avrupa'da LG G3'ün satışları başlacak.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve codblackops2

0MG90

0MG90

Üye
Hafızaya göre ram değişikliği kötü olmuş.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, dany92 ve Microsoft Corporation
meg1ddo

meg1ddo

Üye
MIUI den sonra ilk defa bir android arayüzü beğendim, LG sadeliğin ve soft görünümün ne kadar güzel göründüğünü anladı ve güzel bir arayüz çıkardı, Nexus harici android cihaz kullanmaya sıcak bakmazdım bugüne kadar ama bu LG G3 ü almamak için bir sebep yok. S5 mi M8 mi Z2 mi derseniz? bence G3.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
0MG90

0MG90

Üye
Bu arayüzü G2 ye verir mi acaba?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
5 inç ten büyük olması almamam için en büyük etken

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
: ?Batarya-İşlemci-Ekran üçlüsü beni düşünmeye sevk ediyor. Millet bi alsın da bakarız..

Bu arada arka kısmı katiyen beğenmedim.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Çok güzel bir telefon fakat bu ram meselesi için ne kadar fiyat farkı isteyecek merak ettim doğrusu. 1gb ram ve 16gb hafıza kapasitesi için ücret farkı çok istememeli.:hmmm

meg1ddo

meg1ddo

Üye
5 inç ten büyük olması almamam için en büyük etken
ilk başta 5.5 inc olarak sızması beni de soğutmuştu ama çerçeveyi olabildiğince incelterek bu sorunu büyük oranla ortadan kaldırmış, benim için ekran boyutu değilde tek elle kullanımı önemli, tanıtımda da özellikle bunun için bir başlık vardı, tek elle kullanmaya uygun hatta iki ekran örneği daha vermişlerdi ismi yazmasa da bunlar note2 ve s5 ekran boyutlarıydı ve bunlara kıyasla s5 in kasasına çok yakın değerleri vardı g3 ün, yani kasası s5 kadar ama ekranı da note 2 kadar demek istediler.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
16gb rom / 2gb ram olan versiyonu da gayet yeterli olur. Sd kart desteği olduktan sonra.

• Beğen
Tepkiler: iPhone 3GS Black 8GB ve Dede
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
16gb rom / 2gb ram olan versiyonu da gayet yeterli olur. Sd kart desteği olduktan sonra.
1gb ram sizce çok fark ettirir mi performansı_?

Peki iki sorum olacak:
16gb hafıza kapasiteli ve 2gb ramli model sizce kaç euro veya dolar olur_?
32gb hafıza kapasiteli ve 3gb ramli model sizce kaç euro veya dolar olur_?

Invoke

Invoke

Üye
Fiyat konusunda fikrim yok ama 2 GB Ram gayet yeterli.

enterneoll

enterneoll

Üye
umarım ekran 1080p olur dedim ama lg bu çözünürlük yaparak hata yaptı g2 bence g3den daha iyi oyun performansı vericektir ayrıca pil kısmıda düşündürücek tabi bide fiyat var yani lg yine çuvalladıbaşlıkta 3g ram yazıyor düzeltilmeli!

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Fiyat konusunda fikrim yok ama 2 GB Ram gayet yeterli.
Doğru aslında s5 2gb ramle gelirken note3 3gb ramle gelmişti. Fakat s5 in optimize edilmiş arayüzü note3 le performans olarak aynı neredeyse.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
16 GB fiyatı G2 nin ilk çıkış fiyatı gibi olur tahminim, 2GB yeterli bir ram miktarıdır şu anki android kitkat için, zaten sd kart ta var, her yere de hem 16 hem 32 yi gönderirler mi o da ayrı bir soru.

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
umarım ekran 1080p olur dedim ama lg bu çözünürlük yaparak hata yaptı g2 bence g3den daha iyi oyun performansı vericektir ayrıca pil kısmıda düşündürücek tabi bide fiyat var yani lg yine çuvalladıbaşlıkta 3g ram yazıyor düzeltilmeli!
Şimdi bildiğim kadarıyla quad hd farkını pek gözümüz tam fark edemiyor. Peki bu oyun performansını nasıl etkiliyor 1080px ekran çözünürlüklü bir telefona göre ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Doğru aslında s5 2gb ramle gelirken note3 3gb ramle gelmişti. Fakat s5 in optimize edilmiş arayüzü note3 le performans olarak aynı neredeyse.
peki yeni güncelleme ile note 3 üde optimize ederlerse ne olur :D

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Kusursuz telefon diye buna derim

Üst Alt