Lumia1020 2GB RAM ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Eskiyor ama bu kadar hızlımı?

Yok ya, seni götürür işte sağlam telefon bence 820. =)

Ama teknoloji çabuk gelişiyor yapacak bir şey yok.

- - - Eklendi - - -

Zamanla yarış olmaz gibisinden bir söz vardı -tam olarak hatırlamasam da- O artık, teknolojiyle yarış olmaz olarak değişebilir :D

saynesim

saynesim

Üye
Harika süper süper süper ve Süper man fevkalade nokia

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence göz boyama hani şu donanıma bakıp cihaz alanlar için yapılmış birşey alt tarafı fotoğraf için 2gb ram gerekmez hemde wp gibi bir sistemde.

Türe

Türe

Üye
Nova 3 te kasan Lumia 925 gordum. Demek ki yenilik sart. :hmmm

foreverthe

foreverthe

Üye
Zaten seneye alacağım telefon ya iOS olur ya da WP. Tabii WP kendini çok geliştirirse :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Nova 3 te kasan Lumia 925 gordum. Demek ki yenilik sart. :hmmm
l920 mi demek istedin? l925 daha Türkiye'de piyasaya çıkmadı ya da youtube videosu falan mı gördün? Ben l920 cihazımda NOVA oynadım ve hiçbir şekilde kasılma olmadı. Hatta cihaz bayağı bir ısındı ama yine de kasmadı melet :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

808 nasıl yapıyor :D

Normalde 808'in işlemcisi de 41 MegaPixel kamerayı desteklemiyor. Ama Nokia'nın yaptığı yazılım ile çalışabiliyor.

Ayrıca bu kadar yüksek çözünürlükteki bir kamerayı alta aldığınızı bir düşünün ve ne kadar ram yiyeceğini düşünün.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
vav tek kelimeyle on numara bir telefon olacak gibi görünüyor

Türe

Türe

Üye
l920 mi demek istedin? l925 daha Türkiye'de piyasaya çıkmadı ya da youtube videosu falan mı gördün? Ben l920 cihazımda NOVA oynadım ve hiçbir şekilde kasılma olmadı. Hatta cihaz bayağı bir ısındı ama yine de kasmadı melet :D

Youtube da gordum evet. Bilmiyorum , dedigim gibi felaket bir sekilde kasiyordu sasirdim. Bir de 920 icin izleyeyim :good:

alical33

alical33

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Lenneth

Üye
Temple Run ın bile çalışmak için 1 gb ram istediği sisteme iyi olmuş bu, oyunların kalitesi artar.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
KayraBey

KayraBey

Üye
Ne olursa olsun bu telefon beni hiç etkilemedi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefon olarak özellikler gayet iyi.Ama bu ram işinin sadece fotoğrafa özel olduğuna inanmıyorum bunun yanında Nokıa yada ms'ye ait özel şeylerde çıkar bence yüksek ram isteyen yoksa wp ye gerçektende 2 gb ram fazla ama şuda olabilir 2 gb ram gözboyamak içinde çıkartılmışta olabilir :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye

Ufak tefek kasmalar var yine fena değil.
Sen hangi videoyu izledin hem l920 için hem de l925 için videoların linklerini paylaşman mümkün müdür? Yanlış anlama ama ben kendi cihazımda oynadım, kuzenlerim oynadı hiçbirimiz de en ufak kasma olmadı. Ha, tel acayip ısındı onu kabul ediyorum ama ısındığı zaman bile kasma olmadı. Ayrıca sen söyledikten sonra youtube dan l925 videosu izledim iki tane ikisi de gayet güzel çalıştırıyordu. Merak ettim şimdi senin izlediğin videoları. Telefonum serviste olmasa video çeker koyardım buraya ama maalesef ne zaman geleceği belli değil :D

Türe

Türe

Üye
Sen hangi videoyu izledin hem l920 için hem de l925 için videoların linklerini paylaşman mümkün müdür? Yanlış anlama ama ben kendi cihazımda oynadım, kuzenlerim oynadı hiçbirimiz de en ufak kasma olmadı. Ha, tel acayip ısındı onu kabul ediyorum ama ısındığı zaman bile kasma olmadı. Ayrıca sen söyledikten sonra youtube dan l925 videosu izledim iki tane ikisi de gayet güzel çalıştırıyordu. Merak ettim şimdi senin izlediğin videoları. Telefonum serviste olmasa video çeker koyardım buraya ama maalesef ne zaman geleceği belli değil :D

Bulursam atarim :)

PureFood

PureFood

Üye
Nova 3 oynadım, çatur çutur akıyordu cihaz

Üst Alt