Lumia1020 2GB RAM ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada cihazın satış fiyatı 699$ olarak belirlenmiş.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
64gb versiyonu da varmiş ama bazi operatorlere ozel olucakmiş.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nokia 808 de broadcast cipi kullanıldığından dolayı; problemsiz şekilde 38 mp çekim yapabilir. Bu cipin bir nesil alt versiyonu n8 de kullanıldı ve 256 mb ram e sahip n8 de resim ve videoları cihaz hafızada işleme sokarken hiç bir bekletme yaşatmadı bana.. Broadcast gpu ' u arastır bi :oke:
Arkadasın dedigide dogrudur , egerki nokia cihazda 41 mp li gormek istiyorsa s800 u kullanmak zorunda. Tabi şuda olabilir ; nokia cihaza 41 mp lik kamera degilde , 41 mp sensor de koymus olabilir , o zaman s400 bile yeterli gelecektir cihaza. ...

- - - Eklendi - - -

Yazılım ile öyle bir şey olmaz :oke: o çözünürlüklüge çıkmasının tek sebebi broadcast dır ve 808 41 mp değildir. Cihazda 41 mp li sensör vardır. Zaten cihazın kamera kısmına baktığınızda 41 mp sensör yazar :evet:

Brodcast mi broadcom mu ? Ayrıca biraz daha araştırırsan yazılım ile alakalı olduğunu da bulursun.

- - - Eklendi - - -

Kullanılan Chipset ile de alakalı. Kamera zaten işlemciden bağımsız olarak çekim yapıyor.Ancak yazılımında etkisi var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
işte Lumia1020 basın görselli

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
sekajmer

sekajmer

Üye
Şimdilik iyi diyebiliriz sanırım ama işlemci ve adreno 225 ten kurtulsun artık

- - - Eklendi - - -

Lumia 820 bana ideal çift çekirdekli 1gb ramlı ama yarışmak istiyorsa yetmez tabi.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Brodcast mi broadcom mu ? Ayrıca biraz daha araştırırsan yazılım ile alakalı olduğunu da bulursun.

- - - Eklendi - - -

Kullanılan Chipset ile de alakalı. Kamera zaten işlemciden bağımsız olarak çekim yapıyor.Ancak yazılımında etkisi var.

Furkan kardeşim yazılımın şöyle bir etkisi var 808 de (purewiev) 5 mp bir fotoğraf çektiğini düşün ; cihaz o 5 mp çekilen resmi 7 sefer aynı kareyi yakalayıp sana en temiz olan 5 mp görüntüyü verir :oke: yazılım olarak 808 de böyle bir olay var ; yani 41 e çıkamaz yazılımla :oke: ve broadcam değil o gpu broadcast olması lazım ; tabi benim bilgiler 1 senelik :ehe broadcom da olabilir :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Furkan kardeşim yazılımın şöyle bir etkisi var 808 de (purewiev) 5 mp bir fotoğraf çektiğini düşün ; cihaz o 5 mp çekilen resmi 7 sefer aynı kareyi yakalayıp sana en temiz olan 5 mp görüntüyü verir :oke: yazılım olarak 808 de böyle bir olay var ; yani 41 e çıkamaz yazılımla :oke: ve broadcam değil o gpu broadcast olması lazım ; tabi benim bilgiler 1 senelik :ehe broadcom da olabilir :ehe

Olabilir. Ben de bir video'da izlemiştim. Yaklaşık 1 senedir girmiyorum ama Gpu ismi bende Broadcom diye kalmış. Yanlış da olabilir.

man20

man20

Üye
birisi bana konferansı izlemek için link verebilir mi? (bilgisayardayım)

edit: tamam buldum.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
bununla beraber Bi güncelleme tollayıydılar iyiydi

Üst Alt