Lumia Serisi Alanlar Ve Alacaklar buraya :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
İnşallah Hünkarım.. Abi acelemiz yok herşey ayarlanır altından kalkarız Allah ın izniyle

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Beni nasıl yazmazsın ya:)avatarıma bakın:)Aklım lumia 900 (cyan) de.Bir aksilik olmazsa almaya kesin niyetliyim

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yazacağım hepinizi arkadaşlar :)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Lumia 800 Var Elimde

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
güzel :)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
lumia 800 var

cumalitr

Üye
1 hafta oldu bendede lumia 800 var,suan icin tek eksigi türkce :(

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bende lumia 610 veya 710 almayı düşünüyorum ama 610u sırf görüntü için bile alabilirim harika görüntüsü var (siyah olanı ) :D

aleranol

aleranol

Üye
ya bende lumia 900 ile one x arasındayım ikisinin de tüm özelliklerini hız farkını felan biliyorum ancak karar veremiyorum. Çünkü eğer lumia 900 ün çift çekirdek ve daha güçlü donanıma sahip olanı çıkarsa keşke dermiyim? Ya da one x alsam keşke almasaydım gs3 alsaydım dermiyim bilemiyorum :( sizce ne alsam

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 tabiki kardeşim.Çift çekirdekli olsa ne olur.Onları çerezciler kullanır :oke:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ya bende lumia 900 ile one x arasındayım ikisinin de tüm özelliklerini hız farkını felan biliyorum ancak karar veremiyorum. Çünkü eğer lumia 900 ün çift çekirdek ve daha güçlü donanıma sahip olanı çıkarsa keşke dermiyim? Ya da one x alsam keşke almasaydım gs3 alsaydım dermiyim bilemiyorum :( sizce ne alsam

kardeşim lumia900 al derim ben sana..galaxy3 en aşşa 2000 küsür :tl: den gelir bize zaten hangisini alırsan al en fazla 2 sene kullanır yeni bişeyle değiştirmek istersin.. ama nokia 2013 e kadar çift çekirdek cihaz üretmez diye tahmin ediyoruz biz.

darkh1

Üye
arkadaşlar bu lumia 800 le 900 fiyatı bilen varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ultrayer6

ultrayer6

Üye
Lumia 900 ile htc titan 2 arasındayım. :) öneri pm'lerini bekliyorum. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 900 ile htc titan 2 arasındayım. :) öneri pm'lerini bekliyorum. :)
htcnin güncelleme konusunda biraz sıkıntılı oldugunu biliyoruz yani wp7.5 ile gelen titan2 ye wp8 veya daha sonraki güncellemeleri verecegi verse bile oldukça geç verecegi belli. şu anda 6ay önce çıkardıgı evo 3d ye bile 4.0ics yi göndermedi ve bunun için tarihte vermedi.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kısacası 2 dk nokia'cı ol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt