Tavsiye Lumia Kullancılarından öneri istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim instagramı yoğun kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın. Video ekleme orijinal uygulamada yok. 6tag isimli çok iyi bir alternatifi var ama onda da video çekmek iki videodan sonra paralı ve telefonun hafızasından video ekleyemiyorsun. Ben messenger uygulamasını beğenmiyorum. Genel olarak çoğu önemli uygulama geldi ama hala eksikleri var. Sistem 8.1le güzel kullanılabilir hale geldi. Zaten okuma yazması olan bir insan telefon kullanabilir merak edecek bir şey yok o konuda. Çok istersen alabilirsin ama biraz daha bekle derim. Nokia daha iyi hazırlanıyor artık piyasaya.

Ne kadar daha bekleyeyim ?
Dediğim uygulamaları çok aktif kullanan birisiyim şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum sohbet baloncuğu yokmuş o yüzden çok üzüldüm :(
video eklemede yok :(
Whatsapp da müzik gönderme yok :(

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dediğim uygulamaları çok aktif kullanan birisiyim şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum sohbet baloncuğu yokmuş o yüzden çok üzüldüm :(

Baloncuk için sistem izin vermiyor fakat baloncuk gelecek dendi, videoda çozulur bir şekilde, müzik gönderme zahmetlide olsa bir yolu var. Ben geçmenizi öneririm. Daha yeni çıkan bir sistem ve gün geçtikçe her şey yerli yerine oturuyor.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Baloncuk için sistem izin vermiyor fakat baloncuk gelecek dendi, videoda çozulur bir şekilde, müzik gönderme zahmetlide olsa bir yolu var. Ben geçmenizi öneririm. Daha yeni çıkan bir sistem ve gün geçtikçe her şey yerli yerine oturuyor.

Anladım teşekkür ederim.
Bana keşke S4 ü satmasaydım dedirtmesinde :)

Emre

Üye
ilk marka özeldir en iyisi beklemek 1 sene falan sonra kafanı yerlere vurursun okadar paraya yazık

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Anladım teşekkür ederim.
Bana keşke S4 ü satmasaydım dedirtmesinde :)

Bana kalırsa dedirtebilir. Programlar aynı ozelliklere sahip değil. Kendinizden emin bi şekilde satarsanız yani sorun yok kullanırım ben illaki gelecektir derseniz pişman olmazsınız.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ilk marka özeldir en iyisi beklemek 1 sene falan sonra kafanı yerlere vurursun okadar paraya yazık
yarın alalı tam 1 sene oluyor kafamı hala yerlere vurmadım, instagram facebook twitter whatsapp çok aktif kullanıyorum bende.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi kafam karıştı :(

almalımıyim almamalıyım ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hepsi beta twitter wtspp fulll

Eminmisin :D twitter beta değil whatsapp beta değil facebook da değil, tek instagram beta. Diğerlerinin betası için kayıt olman gerekiyor. Bilip bilmeden gelip milletin aklını karıştırmayın. Oyun oynamak için alınıyorsa evet wp kotu fakat sosyalleşmek için gayet iyi. Lumia 520 en duşuk model ve gayet memnunum Lumia 930ile ne kadar memnun olunabilir siz duşunun.

neyle gönderildiyse gönderildi.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Wp yi şu aşamada asla tavsiye etmiyorum yukarıda belirttiğiniz ve diğer popüler uygulamaların hiçbiri wp de yok,sana tavsiyem, eylül ayında tanıtılcak olan yeni iPhone modelini al hiç pişman olmazsın,her uygulama ve oyun mağazada mevcut

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
oyun perde önemli değil işte ya lumia 930 yada yeni çıkan iphone başka çare yok .s

Emre

Üye
Eminmisin :D twitter beta değil whatsapp beta değil facebook da değil, tek instagram beta. Diğerlerinin betası için kayıt olman gerekiyor. Bilip bilmeden gelip milletin aklını karıştırmayın. Oyun oynamak için alınıyorsa evet wp kotu fakat sosyalleşmek için gayet iyi. Lumia 520 en duşuk model ve gayet memnunum Lumia 930ile ne kadar memnun olunabilir siz duşunun.

onlar emektar symbianda vardı

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Nokia şu ana kadar gördüğüm markalar içinde en iyisi bunu bilir bunu söylerim ama mağzası tüm herşeyi bozuyor .

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Mağaza her gün gelişiyor gereken her uygulama geliyor. Fazla takılmamak gerek.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
deneme amaçlı bi kaç gün wp kullancam :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1500 TL civarında gelirse hiç beklemem alırım ama max 1600 TL gelirse hemen alırım hiç beklemeden :)

Lumia 930'un 1800TL-2000TL arasında olması bekleniyor.
O yüzden bütçeniz çok yüksek değilse, diğer tercihleri değerlendirin.

• Beğen
MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
S4 Kullanmış biri olarak dostum 930 kesinlikle seni tatmin etmeye yetecektir. (Market haricinde) Whatsapp da artık sorun yok. Yani gayet iyi çalışıyor. Ufak tefek eksikleri var tabii mp3 gönderme gibi. Retrica'nın kendisi mağazada yok ama onun gibi alternatif uygulamalar bulabilirsin. Ama 930 da ki kamera ile bence yapamayacağın şey yok gerçekten çok kaliteli. Örnek videolar ve resimler sürekli olarak Twitter üzerinden paylaşılıyor. Instagram şuan da Beta sürümünde olduğu için bazı özellikleri eksik fakat tatmin edici seviyede. Telefon ilk bakışta biraz farklı zor geliyor insanlara fakat en fazla bir haftada aslında öyle olmadığını anlarsın. Zaten kalite olarak sende bilirsin Nokiayı. İnsanlar bugün marka olmuş, Andorid çalışıtırıyor diye Samsung telefonlar bolca para döküyor. Sadece bir kez güncelleme alıyorlar ve telefonlar bir süre sonra şişiyor. Malzeme kalitesi olarak zaten Samsung çok dayanıksız en ufak düşmede ekran parçalanabiliyor. Ve son zamanlarda moda olan şu batarya patlamaları da cabası. Neyse konu dağıldı biraz ama bence pişman olmayacağın bir seçim olur kardeşim. Tabi yine tercih senin. Piyasaya sürülünce telefonu Shoplar da incele derim. Hayırlı ramazanlar.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
S4 Kullanmış biri olarak dostum 930 kesinlikle seni tatmin etmeye yetecektir. (Market haricinde) Whatsapp da artık sorun yok. Yani gayet iyi çalışıyor. Ufak tefek eksikleri var tabii mp3 gönderme gibi. Retrica'nın kendisi mağazada yok ama onun gibi alternatif uygulamalar bulabilirsin. Ama 930 da ki kamera ile bence yapamayacağın şey yok gerçekten çok kaliteli. Örnek videolar ve resimler sürekli olarak Twitter üzerinden paylaşılıyor. Instagram şuan da Beta sürümünde olduğu için bazı özellikleri eksik fakat tatmin edici seviyede. Telefon ilk bakışta biraz farklı zor geliyor insanlara fakat en fazla bir haftada aslında öyle olmadığını anlarsın. Zaten kalite olarak sende bilirsin Nokiayı. İnsanlar bugün marka olmuş, Andorid çalışıtırıyor diye Samsung telefonlar bolca para döküyor. Sadece bir kez güncelleme alıyorlar ve telefonlar bir süre sonra şişiyor. Malzeme kalitesi olarak zaten Samsung çok dayanıksız en ufak düşmede ekran parçalanabiliyor. Ve son zamanlarda moda olan şu batarya patlamaları da cabası. Neyse konu dağıldı biraz ama bence pişman olmayacağın bir seçim olur kardeşim. Tabi yine tercih senin. Piyasaya sürülünce telefonu Shoplar da incele derim. Hayırlı ramazanlar.

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar kardeşim.
Yaptığın yorum için ÇOKKK ÇOKKK teşekkür ederim cidden açıklayıcı oldu.
Şu an s4 de benim için çok güzel bir telefon şahsen ama işte NOKİA olmadan olmuyor kardeşim. Ne kadar mağzası felan kaliteli olmasada şahsen direk çıksın Shoplara gidip kontrol etcem Tasarımı kamerası çok güzel şahsen :) Ben SAMSUNG u sevmiyorum ama bana tek güzel gelen telefonu S4 olduğu için aldım :) O yüzden diğer markalar hiç ilgimi çekmedi şahsen. LG MOTOROLA Genaral Mobile :)

SADECE NOKİA VE APPLE şahsen İphone 4s de var şu an onuda seviyorum Android de onun gibi ikiside çok güzel işletim sistemleri kim ne derse desin.

Eğer param ile telefon yaptırmak istesem Tasarımı ve kamerası Nokia
İşletim sistemi İos dan
Ve sensörleri Samsung dan alırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...