S4 Kullanmış biri olarak dostum 930 kesinlikle seni tatmin etmeye yetecektir. (Market haricinde) Whatsapp da artık sorun yok. Yani gayet iyi çalışıyor. Ufak tefek eksikleri var tabii mp3 gönderme gibi. Retrica'nın kendisi mağazada yok ama onun gibi alternatif uygulamalar bulabilirsin. Ama 930 da ki kamera ile bence yapamayacağın şey yok gerçekten çok kaliteli. Örnek videolar ve resimler sürekli olarak Twitter üzerinden paylaşılıyor. Instagram şuan da Beta sürümünde olduğu için bazı özellikleri eksik fakat tatmin edici seviyede. Telefon ilk bakışta biraz farklı zor geliyor insanlara fakat en fazla bir haftada aslında öyle olmadığını anlarsın. Zaten kalite olarak sende bilirsin Nokiayı. İnsanlar bugün marka olmuş, Andorid çalışıtırıyor diye Samsung telefonlar bolca para döküyor. Sadece bir kez güncelleme alıyorlar ve telefonlar bir süre sonra şişiyor. Malzeme kalitesi olarak zaten Samsung çok dayanıksız en ufak düşmede ekran parçalanabiliyor. Ve son zamanlarda moda olan şu batarya patlamaları da cabası. Neyse konu dağıldı biraz ama bence pişman olmayacağın bir seçim olur kardeşim. Tabi yine tercih senin. Piyasaya sürülünce telefonu Shoplar da incele derim. Hayırlı ramazanlar.
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar kardeşim.
Yaptığın yorum için ÇOKKK ÇOKKK teşekkür ederim cidden açıklayıcı oldu.
Şu an s4 de benim için çok güzel bir telefon şahsen ama işte NOKİA olmadan olmuyor kardeşim. Ne kadar mağzası felan kaliteli olmasada şahsen direk çıksın Shoplara gidip kontrol etcem Tasarımı kamerası çok güzel şahsen

Ben SAMSUNG u sevmiyorum ama bana tek güzel gelen telefonu S4 olduğu için aldım

O yüzden diğer markalar hiç ilgimi çekmedi şahsen. LG MOTOROLA Genaral Mobile
SADECE NOKİA VE APPLE şahsen İphone 4s de var şu an onuda seviyorum Android de onun gibi ikiside çok güzel işletim sistemleri kim ne derse desin.
Eğer param ile telefon yaptırmak istesem Tasarımı ve kamerası Nokia
İşletim sistemi İos dan
Ve sensörleri Samsung dan alırım.