Tavsiye Lumia Kullancılarından öneri istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fk555897

fk555897

Üye
Bence S4'ü aratmaz. Çünkü donanım ve multimedya özellikleri açısından 930'da çok başarılı bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Bence S4'ü aratmaz. Çünkü donanım ve multimedya özellikleri açısından 930'da çok başarılı bir telefon.

Bunu biliyorum ama 2000 lira seviyesinde çıkacakmış bu beni çok korkuttu yani o seviyede çıkarsa şahsen almam biraz daha bekler para koyar i6 alırım

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

512 ramla kasma olmuyor ki 2 gb ramla kassın :D 2 gb ram ileriye bir yatırım olmuş olur. :)

müsadenizle o dediğiniz 6tag programı ücretlidir. Parasını sonuna kadar hak ediyor. 5-6 lira gibi bir ücreti olması lazım. Bir kere satın aldığınız zaman size ait wp8 telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. (maksimum aynı anda 10 telefon gibiydi)
Kardeşim evet parasının çoğunu hak ediyor, tümünü hak etmiyor bence. Tümüyle hak etmesi için cep telefonundaki videolarından ekleme yapabilmemiz lazımdı ama evet para kazanmayı hak ediyor rudy. Hep desteklemişimdir Rudy Huyn'u :)
Ne kadar daha bekleyeyim ?
Dediğim uygulamaları çok aktif kullanan birisiyim şahsen sıkıntı yaşamak istemiyorum sohbet baloncuğu yokmuş o yüzden çok üzüldüm :(
video eklemede yok :(
Whatsapp da müzik gönderme yok :(
Hocam buraya orijinal İnstagram uygulamasına video özelliği geldiğinde eğer hâla 1520 kullanıyorsam burada büyük ihtimalle ben duyururum. Öyle bekliyorum :) ne kadar bekleyeceğimiz belli olmaz ama üzgünüm ki. Sırf bu uygulamalar yüzünden büyük ekranlı iPhone 6yı bekler oldum ki elimde 930 çıktığında bile 930dan iyi olan 1520 var. Gerisini sen düşün

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim evet parasının çoğunu hak ediyor, tümünü hak etmiyor bence. Tümüyle hak etmesi için cep telefonundaki videolarından ekleme yapabilmemiz lazımdı ama evet para kazanmayı hak ediyor rudy. Hep desteklemişimdir Rudy Huyn'u :)
Hocam buraya orijinal İnstagram uygulamasına video özelliği geldiğinde eğer hâla 1520 kullanıyorsam burada büyük ihtimalle ben duyururum. Öyle bekliyorum :) ne kadar bekleyeceğimiz belli olmaz ama üzgünüm ki. Sırf bu uygulamalar yüzünden büyük ekranlı iPhone 6yı bekler oldum ki elimde 930 çıktığında bile 930dan iyi olan 1520 var. Gerisini sen düşün

kardeşim valla okudum da 930 yorumlarını bazı eksiklikler varmış donanım olarak :( bazı internet tarayıcıları da yok .s

MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar kardeşim.
Yaptığın yorum için ÇOKKK ÇOKKK teşekkür ederim cidden açıklayıcı oldu.
Şu an s4 de benim için çok güzel bir telefon şahsen ama işte NOKİA olmadan olmuyor kardeşim. Ne kadar mağzası felan kaliteli olmasada şahsen direk çıksın Shoplara gidip kontrol etcem Tasarımı kamerası çok güzel şahsen :) Ben SAMSUNG u sevmiyorum ama bana tek güzel gelen telefonu S4 olduğu için aldım :) O yüzden diğer markalar hiç ilgimi çekmedi şahsen. LG MOTOROLA Genaral Mobile :)

SADECE NOKİA VE APPLE şahsen İphone 4s de var şu an onuda seviyorum Android de onun gibi ikiside çok güzel işletim sistemleri kim ne derse desin.

Eğer param ile telefon yaptırmak istesem Tasarımı ve kamerası Nokia
İşletim sistemi İos dan
Ve sensörleri Samsung dan alırım.

Ne demek kardeşim her zaman :) S4 de ki tasarım benimde hoşuma gidiyor. S5 bile o zarifliği yakalayamadı bence. Ama dediğim gibi Android işlevsellikten öte fazla donanım gerektiren, sabır isteyen bir sistem. Samsung'a da hiç bir zaman kıymet vermemişimdir. İOS'a gelince lafım yok. Bence piyasada en kaliteli sistem. Ama bir kaç seneye WP de aynı düzeye gelecektir eminim. WP'nin şanssızlığı yeni bir sistem ve kullanıcılara farklı geldiği için ikinci tercih sebebi oluyor. Bir de şu vazgeçemedikleri uygulamalar var tabi. Ama onda ki akıcılık da tercih ettikleri androidlerin hiç birinde yok. Neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
kardeşim valla okudum da 930 yorumlarını bazı eksiklikler varmış donanım olarak :( bazı internet tarayıcıları da yok .s

Ie tek başına yetiyor o seni şaşırtmasın.

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Ne demek kardeşim her zaman :) S4 de ki tasarım benimde hoşuma gidiyor. S5 bile o zarifliği yakalayamadı bence. Ama dediğim gibi Android işlevsellikten öte fazla donanım gerektiren, sabır isteyen bir sistem. Samsung'a da hiç bir zaman kıymet vermemişimdir. İOS'a gelince lafım yok. Bence piyasada en kaliteli sistem. Ama bir kaç seneye WP de aynı düzeye gelecektir eminim. WP'nin şanssızlığı yeni bir sistem ve kullanıcılara farklı geldiği için ikinci tercih sebebi oluyor. Bir de şu vazgeçemedikleri uygulamalar var tabi. Ama onda ki akıcılık da tercih ettikleri androidlerin hiç birinde yok. Neyse yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

çok yardımcı oldun kardeşim çok teşekkür ederim ama bi lumia cihazı denemem lazım nedeni ise benim istediğim gibi sadece onu merak ediyorum arayüz yönünden hiç sıkıntı çekmedim ben :) O yüzden şanslıyım ;)
Donanım çok iyi ama bazı özellikler yokmuş ona üzüldüm bide batarya 2400 mAp ;(
Ie tek başına yetiyor o seni şaşırtmasın.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Zaten bi tek onu kullanıyorum ama chorme da çok akıcı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
çok yardımcı oldun kardeşim çok teşekkür ederim ama bi lumia cihazı denemem lazım nedeni ise benim istediğim gibi sadece onu merak ediyorum arayüz yönünden hiç sıkıntı çekmedim ben :) O yüzden şanslıyım ;)

Ie de chrome u aratmıyor wp de

• Beğen
MEnesCansiz

MEnesCansiz

Üye

Evet çoğu kullanıcı için tepki oldu bataryası ama benim görüşüm 925 - 920 ye yakın veya daha iyi performans verecektir. Ekran geniş onun dışında işlemci ve ram fazla ama sistem zaten tüm işlemciyi tüm ramı kullanmadığı için batarya iyi performans sunar. Kullanımda ki uygulamalara bakmak lazım.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MEnesCansiz ve esmeran3
fk555897

fk555897

Üye
Bunu biliyorum ama 2000 lira seviyesinde çıkacakmış bu beni çok korkuttu yani o seviyede çıkarsa şahsen almam biraz daha bekler para koyar i6 alırım
iPhone 6 ile arasında 200-250 TL arası birşey olur. Tabi 2.000 TL'ye gelirse pek rekabeti olmaz. Ama 1.600 gibi gelirse çok rekabetçi bir telefon olur.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6 ile arasında 200-250 TL arası birşey olur. Tabi 2.000 TL'ye gelirse pek rekabeti olmaz. Ama 1.600 gibi gelirse çok rekabetçi bir telefon olur.

Maksimum 1600 Türk Lirası olarak gelirse hemen almayı planlıyorum ama 2000 Türk Lirası civarı gelirse yüzüne bile bakmam şahsen

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam açık açık konuşmak gerekirse uygulama konusunda "Keşke s4ü satmasaydım dedirtir" android gibi bol uygulamalı,gelişmiş mağazadan windows phone geçiyorsun şahsi görüşüm.Uygulama sıkıntısı yok(oda nasıl yok istediğin program/oyun olmaz çakması olur) ama gelişmemiş bir mağaza elbet uygulama,oyun konusunda sıkıntı çekersin."Keşke" dersin...Ama sistem konusunda iyi ki satmışım lan dersin umarım anlatabilmişimdir :tebessüm:
Birde fiyat konusunda malesef 1800 tl filan olur.Ama şu var ne kadar lumia ve wp sevsemde mesela 1520 alacağım paraya giderim sony z 2 alırım 4K video çekiyor telefon sen 1520 ye 20 mp kamera koymussun kaç yazar?

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam açık açık konuşmak gerekirse uygulama konusunda "Keşke s4ü satmasaydım dedirtir" android gibi bol uygulamalı,gelişmiş mağazadan windows phone geçiyorsun şahsi görüşüm.Uygulama sıkıntısı yok(oda nasıl yok istediğin program/oyun olmaz çakması olur) ama gelişmemiş bir mağaza elbet uygulama,oyun konusunda sıkıntı çekersin."Keşke" dersin...Ama sistem konusunda iyi ki satmışım lan dersin umarım anlatabilmişimdir :tebessüm:
Birde fiyat konusunda malesef 1800 tl filan olur.Ama şu var ne kadar lumia ve wp sevsemde mesela 1520 alacağım paraya giderim sony z 2 alırım 4K video çekiyor telefon sen 1520 ye 20 mp kamera koymussun kaç yazar?

Yorumun için teşekkür ederim kardeşim ama şuanda android den sıkıldım ben şahsen Apple da kamerasını hiç beğenmiyorum açıkcası İphone 6 yı beklicem şahsen istediğim fiyatta gelirse emin ol hemen alırım ama LUMİA istediğim fiyatta gelirse onuda alırım

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Yorumun için teşekkür ederim kardeşim ama şuanda android den sıkıldım ben şahsen Apple da kamerasını hiç beğenmiyorum açıkcası İphone 6 yı beklicem şahsen istediğim fiyatta gelirse emin ol hemen alırım ama LUMİA istediğim fiyatta gelirse onuda alırım
Hocam iPhone 5S 16gb gold ta kullanıyorum sırf kamerası yüzünden satıyorum. Gece modu bile yok karıncalı çekiyor geceleri.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iPhone 5S 16gb gold ta kullanıyorum sırf kamerası yüzünden satıyorum. Gece modu bile yok karıncalı çekiyor geceleri.

Diyorum ya kamerası çok dandik diye her sistemin bi dandikliği var.

Iphone Kamera Bluetoth
Nokia SADECE MAĞAZA
SAMSUNG kasa yapısı ve Arayüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...