Tavsiye Lumia Kullancılarından öneri istiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Kullancılarından öneri istiyorum.
Öncelikle selamın aleyküm,
Burda ilk konum Nokia LUMİA 930 almayı planlıyorum çıktığında size bir kaç sorum olacak.
Şu an s4 kullanıyorum kamerası ekranı herşeyinden memnunum açıkcası ama NOKİA benim ilk ve son aşkım ona karşı ayrı bir sempatim var. Lumia 930 5 inç ve full hd ekranı duyunca çok sevindim kamera 20 mp :) bunları duyunca alasım geldi hemen.

Facebook messenger gibi uygulama varmı.
Powercam , Retrica vb fotoğraf uygulamaları varmı.
Whatsapp sıkıntılıydı bir ara düzeldimi.
Sadece bana s4 ün yerini aratmasın istiyorum sizce aratırmı.
Lütfen açık ve net cevaplar verin.

Şimdiden teşekkür ederim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Soru : Facebook messenger gibi uygulama varmı.?
Cevap. : Evet. Mağaza linki >>

Windows Phone için "Messenger" uygulamasına göz atın

Soru : Powercam , Retrica vb fotoğraf uygulamaları varmı?
Cevap: Fotoğraf için çeşitli uygulamalar mevcuttur.

Soru : Whatsapp sıkıntılıydı bir ara düzeldi mi?
Cevap : Whatsapp düzeldi ama toplum olarak beklentililerimiz yüksek olunca gene de eksiklikler var diyelim. (Bir andro yada iosta ki kadar değil)
Pişman etmez gibi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ysnkytp, esmeran3 ve jasonwie
jasonwie

jasonwie

Üye
Soru : Facebook messenger gibi uygulama varmı.?
Cevap. : Evet

Soru : Powercam , Retrica vb fotoğraf uygulamaları varmı?
Cevap: Fotoğraf için çeşitli uygulamalar mevcuttur.

Soru : Whatsapp sıkıntılıydı bir ara düzeldi mi?
Cevap : Whatsapp düzeldi ama toplum olarak beklentililerimiz yüksek olunca gene de eksiklikler var diyelim. (Bir andro yada iosta ki kadar değil)
Pişman etmez gibi.

Bu uygulamaların güncellemelerle android'den daha rahat bir kullanıma ve daha iyi bir görünüme sahip olacağına inanıyorum

Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Whatsapp gayet sorunsuz bende hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Sadece bir kaç ek özellik eksik onlarda zamanla gelir. Şu an standart bir kullanıcıyı sıkıntıya hiçbir şekilde sokmaz.

Retrica falan yok ama aynı işi yapan bir çok uygulama var sağ altta da salak salak retrica yazmıyor en azından benim goruşum bu.

Valla s4 un değil de androidin yerini aratabilir eğer siz boyle ust duzey bir kullanıysanız ne bilim boyle rom işleriyle falan ekstra uğraşıyorsan. Tabi bazı çok ekstremum şartlarda karşılaşabileceğin sistemsel eksiklikler var onlarıda işte göz onune alarak sisteme geçebilirsin. 930 güzel telefon özellik olarak ama hala bir 1520 değil. Ama bazı özellikleri ondan iyi bazı özellikleri de değil.

Tost Makinası ile gönderildi.

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Herkese teşekkür ederim :) Yorumları için
Benim için Sarjı iyi gitsin Whatsapp 3g Görüntülü konuşma Facebook messenger İnstagram gibi uygulamalar olsun almayı planlıyorum kesinlikle :)
Çünkü Artık android kendini baya bi aştı ios ile nerdeyse eş değer olma yolunda ilerliyor.
Lumia almamın nedeni ise dediğim gibi ilk telefonum nokia oldu nokia ya karşı aşığım her zaman :)

Peki size sorum olacak.
Sıkıntı çıkaracak bi cihazmı alışabilirmiyim.?
Lumia 1 kere kullandım sadece Oda 1 ay 720 ydi. ve birşey anlamadım.
Bu yüzden alışırmıyım diye merak ediyorum .

VE ŞUNUDA BELİRTEYİM HİÇ BİR ANDORİD TELEFON NOKİA TELEFON GİBİ OLAMAZ.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve ogzhnoTr
BelaMonte

BelaMonte

Üye
En kolay alışabileceğin telefon lumiadır ne kadar zor gözükse de inan bana. Alışırsın hemen.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
En kolay alışabileceğin telefon lumiadır ne kadar zor gözükse de inan bana. Alışırsın hemen.

Teşekkür ederim :) zor gözükmüyor ama ikonlar felan o küçük bloklar felan çok değişik geliyor bana :)

Fiyat olarak ne kadara çıkar acaba ya en çok merak ettiğim bu

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonu aldığımda zerre kullanmayı bilmiyordum telefonu aldım 1 ay sonra wp bolumunde takılmaya başladım. Diğer sistemlere nazaran en basit sistemdir WP. Kesinlikle öneririm.

neyle gönderildiyse gönderildi.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldığımda zerre kullanmayı bilmiyordum telefonu aldım 1 ay sonra wp bolumunde takılmaya başladım. Diğer sistemlere nazaran en basit sistemdir WP. Kesinlikle öneririm.

neyle gönderildiyse gönderildi.

Teşekkür ederim .
Alışırım İnşallah işte :)

Birde üst bar var mı ? durum çubuğu

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi

uuuu çok teşekkür ederim :) üst seviye cihazlarda başka sensör var mı peki

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
uuuu çok teşekkür ederim :) üst seviye cihazlarda başka sensör var mı peki

Hareket sensoru 630da var, adım sayar gibi şeyler yani, 1520yede gelecek deniyordu 930da var mı bilmiyorum :)

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
L930 buyuk ihtimalle 1700-2000 ile girer tabi daha duşuk bir fiyatla girmesi leyhinize olur :)

1500 TL civarında gelirse hiç beklemem alırım ama max 1600 TL gelirse hemen alırım hiç beklemeden :)

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
L930un tasarımı da çok güzel imkanım olsa bende alırdım :D

Bak alma sebebim .
1 Tasarım
2 S800 işlemci 2.2 ghz
3 2 gb ram Kasma problemi olmaz kesinlikle
4. ve en önemli olanı ise NOKİA olması :)

Hergün telefonu inceliyorum

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bak alma sebebim .
1 Tasarım
2 S800 işlemci 2.2 ghz

Sırf tasarım bile yeter benim için :D

• Beğen
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kardeşim instagramı yoğun kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın. Video ekleme orijinal uygulamada yok. 6tag isimli çok iyi bir alternatifi var ama onda da video çekmek iki videodan sonra paralı ve telefonun hafızasından video ekleyemiyorsun. Ben messenger uygulamasını beğenmiyorum. Genel olarak çoğu önemli uygulama geldi ama hala eksikleri var. Sistem 8.1le güzel kullanılabilir hale geldi. Zaten okuma yazması olan bir insan telefon kullanabilir merak edecek bir şey yok o konuda. Çok istersen alabilirsin ama biraz daha bekle derim. Nokia daha iyi hazırlanıyor artık piyasaya.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bak alma sebebim .
1 Tasarım
2 S800 işlemci 2.2 ghz

512 ramla kasma olmuyor ki 2 gb ramla kassın :D 2 gb ram ileriye bir yatırım olmuş olur. :)
Kardeşim instagramı yoğun kullanıyorsan sıkıntı yaşarsın. Video ekleme orijinal uygulamada yok. 6tag isimli çok iyi bir alternatifi var ama onda da video çekmek iki videodan sonra paralı ve telefonun hafızasından video ekleyemiyorsun. Ben messenger uygulamasını beğenmiyorum. Genel olarak çoğu önemli uygulama geldi ama hala eksikleri var. Sistem 8.1le güzel kullanılabilir hale geldi. Zaten okuma yazması olan bir insan telefon kullanabilir merak edecek bir şey yok o konuda. Çok istersen alabilirsin ama biraz daha bekle derim. Nokia daha iyi hazırlanıyor artık piyasaya.
müsadenizle o dediğiniz 6tag programı ücretlidir. Parasını sonuna kadar hak ediyor. 5-6 lira gibi bir ücreti olması lazım. Bir kere satın aldığınız zaman size ait wp8 telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. (maksimum aynı anda 10 telefon gibiydi)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve Murat Alper
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...