Tavsiye Lumia Aksesuarları Şok Fiyat 2 :)

Sponsorlu Bağlantılar

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşım fatboy unu güle güle kullan. Bu fatboyun diğer kablosuz şarjlardan şekil dışında bir farkı varmı acaba

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
arkadaşım fatboy unu güle güle kullan. Bu fatboyun diğer kablosuz şarjlardan şekil dışında bir farkı varmı acaba
Teşekkür ediyorum,farkı yok içinde zaten dt-900 var üstüne yastık geçirmişler dt-901 olmuş.Ben böyle daha çok seviyorum :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben 930'u cuma aldım cumartesi teslim edildi ama şansa bakın ki telefonumun kulaklık girişi bozuldu, sol kulaktan ses gelmiyor. :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben 930'u cuma aldım cumartesi teslim edildi ama şansa bakın ki telefonumun kulaklık girişi bozuldu, sol kulaktan ses gelmiyor. :(
senin aldıgın kulaklık sivri kısmında kaç bölme var orjinal kulaklıkta 3 bölme var sende 2 ise sorun yaşamış olabilirsin bunlara alırken dikkat edn çok sorun yaşarsınız böyle

enessrsy

enessrsy

Üye
senin aldıgın kulaklık sivri kısmında kaç bölme var orjinal kulaklıkta 3 bölme var sende 2 ise sorun yaşamış olabilirsin bunlara alırken dikkat edn çok sorun yaşarsınız böyle

Nokia'nın kendi sattığı kulaklığı kendi telefonu ile uyumsuz ise benim pek suçum yok bence :blush:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia'nın kendi sattığı kulaklığı kendi telefonu ile uyumsuz ise benim pek suçum yok bence :blush:
o konuda haklısın tabiki ama konu uyumsuzlukla alakalı degil tam anlamamışsın beni şöyle açıklayayım kulaklık 3 bölmeyi ya telefonun yuvasıda ona uygun 3 bölme açılmıştır sen buna başta 2 bölmeyi takarsan çalıştırırsın ancak en ufak zorlanmalarda falan sorun yaşarsın pc lerle çok uğraşanlar varsa bilirler çok başlarına gelir bu mesela sen pc ye takılan bir kulaklığı telefona takamzsın taksan çalışır ancak bir süre sorun yaşarsın böyle şimdi belki nokia onuda 3 bölmeyi yaptıysa diyecek bir şey kalmıyor sorun nerden çıkabilir o zaman bilemiyorum incelemek lazım biraz

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
bu arada 930 ile 920 arasında bayağı fark varmış baslar daha net çıkıyor ve 930 daha dolgun ses veriyor hem lumia 820 hemde İpad'den denedim
Hocam 930 nasil ses veriyor ben timde lumia 920 ile denedigimde cok kisik bi ses veriyordu
ikisininde ses kalitesi muhtemel aynıdırama 930 u test ettim dışarı ses vermiyor o çok hoşuma gitti kimseyi rahatsız etmeden dinle ki özellikle toplu taşıma araçlarında iyi oluyor.Fakat 920 dışarı ses yansıtıyormu bilmiyorum kullananlar bilgi verirse seviniriz
920 de disari ses vermiyor test etmiştik

braayn

braayn

Üye
930'u lumia 820'de test ettim oldukça yüksek ve tatmin edici bir ses dolgunluğu var ama tutup ipade taktığımda çok çok daha başarılı bir ses alabildim cihaz başarılı dinlediğiniz cihaz da önemli

alical33

alical33

Üye
930'u lumia 820'de test ettim oldukça yüksek ve tatmin edici bir ses dolgunluğu var ama tutup ipade taktığımda çok çok daha başarılı bir ses alabildim cihaz başarılı dinlediğiniz cihaz da önemli
bunlar lumialar için üretildi diye biliyorumda ben 930 u taktığımda kutudan çıkan kulaklıktan baya bi az ses çıkarıyordu normal başüstü kulaklıkları falanda denedim onlardada öyle az çıktı bende 920 aldım oda çok iyi ama ya yeterli bana

braayn

braayn

Üye
evet lumialar için üretilmiş ama ipad ses çıkışı daha iyi ben ipadden çıkan sese inanamadım oldukça başarılı ki bende Sennheiser HD 407 var Nokia 5230 almıştım kardeşime ordan hediye verdiler 930'da Sennheiser kadar başarılı

alical33

alical33

Üye
evet lumialar için üretilmiş ama ipad ses çıkışı daha iyi ben ipadden çıkan sese inanamadım oldukça başarılı ki bende Sennheiser HD 407 var Nokia 5230 almıştım kardeşime ordan hediye verdiler 930'da Sennheiser kadar başarılı

Apple in ses cikisi daha iyi ozellikle ipod larda

braayn

braayn

Üye
evet apple ses çıkış gücü daha sağlam

alical33

alical33

Üye
bu onuda htc ve apple imreniyorum açıkçası 920 den çıkan sesin yüksekliği az geliyor bana tabi bubenm zevkim

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşlar benim wh-920 geldi ancak çok büyük beklentiye mi girdim nedir, elimdeki Creative ep-630dan çok fazla farkı yokmuş gibi geldi acaba iade edip wh-930 alsam karar veremedim

alical33

alical33

Üye
arkadaşlar benim wh-920 geldi ancak çok büyük beklentiye mi girdim nedir, elimdeki Creative ep-630dan çok fazla farkı yokmuş gibi geldi acaba iade edip wh-930 alsam karar veremedim
1 hafta içinde iade edebilirsiniz bende 930 almak isterim ama dışarda da kullanamam onu ya bide bende kutudan çıkan kulaklık vr ondan baya farklı olduğu kesin yani

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu arada fiyatları tam bilmiyorum bakmadımda neden kablosuz kulaklık tercih etmiyorsunuz bence almışken para vermişken öyle bir şey alın hem güzel ses hemde kablo derdi kalmaz daha mantıklı gibi geliyor tabiki kablosuz kulaklık fiyatları ne durumda onlardan da haberim yok

uMTOku

Üye
Sırf ses çıkışı yüzünden iPod alanlardanim bu kulaklıklara verilen paralar yerine sennheiser kulakici tavsiye ederim zevk tabi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Kablosuz kulaklıkların hiç birisi ile radyo çalışmaz.

bloodrap

bloodrap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kulaklıkların performansı kullandığınız cihaza göre değişir.Ipod'dan aldığınız kaliteyi hiçbir cihazdan beklemeyin.Onun dışında kalite kıyaslamanızı yüksek ses olarak belirlemeyin.Bass tiz ve şarkılardaki backsound'ları nasıl duyduğunuz çok önemlidir.Kullandığınız mp3'lerin kalitesi çok önemli bir etken bunuda dikkate almanız gerekiyor.Ayrıca Lumia kullanan arkadaşlar MixRadio'dan müzik dinleyin Monster'ın farkını görün.Biliyorsunuz MixRadio ücretsiz orjinal şarkıları dinlemenize izin veriyor.

braayn

braayn

Üye
aynen katılıyorum mix radioda kaliteli çıkıyor