Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
930 ölürse 950 alırım yada xl sini ki o zamana bunların fiyatı 1000 tl ye düşer;)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
930 ölürse 950 alırım yada xl sini ki o zamana bunların fiyatı 1000 tl ye düşer;)
E hadi bakalım bekliyoruz o zaman. Gerçi benim Lumia 930 daha ilk günkü gibi duruyor. Silip kutuya koysam sıfır diye satılır o derece yani.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
E hadi bakalım bekliyoruz o zaman. Gerçi benim Lumia 930 daha ilk günkü gibi duruyor. Silip kutuya koysam sıfır diye satılır o derece yani.
Baya beklemek gerekecek ama abi :)
1 yıl kadar sonra düşer o fiyatlara umarım :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lansmanı izleyemeyen varsa izlesin, mevcut durumu özetler gibi resmen, merdiven altı ürün tanıtımı gibi. Cami önünde krem satmaya çalışan dayı bile daha şevkli daha ikna edici konuşuyor ya.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Lumia tr mobil cihazlar müdürü 950nin özelliklerini bilmiyor :ehe

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Lansmanı izleyemeyen varsa izlesin, mevcut durumu özetler gibi resmen, merdiven altı ürün tanıtımı gibi. Cami önünde krem satmaya çalışan dayı bile daha şevkli daha ikna edici konuşuyor ya.

vindovzon nedir ya daha windows 10 diyemiyor . Telefon isimlerini söylerken 950 ve 950 .....(notlarına bakıyor)..... ''xl'' dediği yerde zaten lumia cihazlara verilen önemi anlıyorsun . Cihaz isimlerini söylemekten acizler . Doğru düzgün hazırlanma gereği bile duyulmamış .

• Beğen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
vindovzon nedir ya daha windows 10 diyemiyor . Telefon isimlerini söylerken 950 ve 950 .....(notlarına bakıyor)..... ''xl'' dediği yerde zaten lumia cihazlara verilen önemi anlıyorsun . Cihaz isimlerini söylemekten acizler . Doğru düzgün hazırlanma gereği bile duyulmamış .
Sen koskoca Microsoft'sun ya şunların 2500 liraya satmak istediği cihazın tanıtım yaptığı yere bak. Apple bi tanıtım yapıyor, yerel gazetelerde bile yer alıyor haber, bazı haber siteleri canlı yayın falan veriyo. Bizimkilere bak bi de yarın en fazla 2-3 bilboardda görürüz reklamını o da zahmet ederlerse yani.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve maydinmaydin
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
bu iris tarayıcı uygulama ile açılacaksa baska modelere gelme ihtimali vardır o zman :ehe

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Lansmanı yapan bayan,belkide yüz yüze daha seri daha akıcı birşekilde anlatabilir.Orada heyecandan teklemelere sebep olmuştur ama oraya daha cana yakın birini koysalardı keşke.Ve lansman gerçekten berbat ötesi.Oraya gidenlerden biri olsam kaleme alacağım yazımın ilk başında lansmanın kötü olduğunu anlatmak olurdu..Ah Microsoft Ah MS Türkiye vah halinize

• Beğen
Tepkiler: skynet ve maydinmaydin
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lansmanı yapan bayan,belkide yüz yüze daha seri daha akıcı birşekilde anlatabilir.Orada heyecandan teklemelere sebep olmuştur ama oraya daha cana yakın birini koysalardı keşke.Ve lansman gerçekten berbat ötesi.Oraya gidenlerden biri olsam kaleme alacağım yazımın ilk başında lansmanın kötü olduğunu anlatmak olurdu..Ah Microsoft Ah MS Türkiye vah halinize
Lansmanı yapılan yerin girişini SDN'den Hakkı Alkan paylaşmıştı, lansman sanayi sitesinde yapılmış.

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu fiyata cihazı satacak kimseyi bulamazlar... Adamlar zaten lumia satılmıyor diyor. hiç bir tekno markette cihaz yok. satmamak için fiyatı uçuruyorsun helalin var Microsoft

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60 ve versino2
afwerker

afwerker

Üye
Haber siteleri bile dalga geçiyor fiyatla :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yalnız iphone fiyatına telefon satacaklar diyerek resmen iphone'ları telefon kategorisine koymuyorlar, ne olarak görüyorlar acaba? :D

zaakaan

zaakaan

Üye
Dock Ünitesi paket içeriğinde olsa bir nebze kabul edilebilirdi fiyatlar ancak ayrı olarak 350'ye satılması çok yanlış olmuş. Umarım Sertaç Şener, bilgi yanlışlığı yapmıştır orada ve kutu içeriğinde Dock Üniteside vardır.

csH

csH

Üye
Yaklaşık 2 haftadır Desire 820 kullanıyorum 1018 liraya N11 den aldım herhangi bi takılma falan yok artık stabilite her cihazda var. Resmen 930 gibi amirali emekliye ayırdım. Uygulamaları çıktığı gibi kullanabilmek daha doğrusu sorunsuz kullanabilmek gerçekten büyük rahatlık. Bunu android kulanmaya başlayınca anladım. 930 kenarda duruyo ve hiç açıp kullanasım yok. Ne zaman ms adam olur o zaman çıkarır devam ederim kullanmaya. Bunları söyleyeceğimi hiç düşünmezdim ama gerçekten durum bu teker teker kaybetmeye devam edecekler bu gidişle.

• Beğen
Tepkiler: versino2, Esendağlı, m542tf ve 2 diğerleri
erhanercan

erhanercan

Üye
Bu kadar para verdikten sonra yok toz sorunudur yok cızırtıdır vs olmaz inşallah garantiye giden telefonların nasıl döndüğünü biliyoruz

Üst Alt