E hadi bakalım bekliyoruz o zaman. Gerçi benim Lumia 930 daha ilk günkü gibi duruyor. Silip kutuya koysam sıfır diye satılır o derece yani.930 ölürse 950 alırım yada xl sini ki o zamana bunların fiyatı 1000 tl ye düşer![]()
Baya beklemek gerekecek ama abiE hadi bakalım bekliyoruz o zaman. Gerçi benim Lumia 930 daha ilk günkü gibi duruyor. Silip kutuya koysam sıfır diye satılır o derece yani.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lansmanı izleyemeyen varsa izlesin, mevcut durumu özetler gibi resmen, merdiven altı ürün tanıtımı gibi. Cami önünde krem satmaya çalışan dayı bile daha şevkli daha ikna edici konuşuyor ya.
Sen koskoca Microsoft'sun ya şunların 2500 liraya satmak istediği cihazın tanıtım yaptığı yere bak. Apple bi tanıtım yapıyor, yerel gazetelerde bile yer alıyor haber, bazı haber siteleri canlı yayın falan veriyo. Bizimkilere bak bi de yarın en fazla 2-3 bilboardda görürüz reklamını o da zahmet ederlerse yani.vindovzon nedir ya daha windows 10 diyemiyor . Telefon isimlerini söylerken 950 ve 950 .....(notlarına bakıyor)..... ''xl'' dediği yerde zaten lumia cihazlara verilen önemi anlıyorsun . Cihaz isimlerini söylemekten acizler . Doğru düzgün hazırlanma gereği bile duyulmamış .
İris Tarayıcı donanımı olmadan nasıl gelsin hocam.bu iris tarayıcı uygulama ile açılacaksa baska modelere gelme ihtimali vardır o zman![]()
göz tarama özelliği olan tum cihazlara Androide uygulama verilecektir.İris Tarayıcı donanımı olmadan nasıl gelsin hocam.
İris tarayıcısı olan Lumia dışında bir cihaz bilmiyorum hiç duymadım.göz tarama özelliği olan tum cihazlara Androide uygulama verilecektir.
Lansmanı yapılan yerin girişini SDN'den Hakkı Alkan paylaşmıştı, lansman sanayi sitesinde yapılmış.Lansmanı yapan bayan,belkide yüz yüze daha seri daha akıcı birşekilde anlatabilir.Orada heyecandan teklemelere sebep olmuştur ama oraya daha cana yakın birini koysalardı keşke.Ve lansman gerçekten berbat ötesi.Oraya gidenlerden biri olsam kaleme alacağım yazımın ilk başında lansmanın kötü olduğunu anlatmak olurdu..Ah Microsoft Ah MS Türkiye vah halinize
Lansmanı yapılan yerin girişini SDN'den Hakkı Alkan paylaşmıştı, lansman sanayi sitesinde yapılmış.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız