Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Hala farkında değiller mi acaba Nokia döneminden kalan kullanıcıları bile kaybetmeye başladıklarının. Sisteme ilginin azaldığı bizim forumdan bile belli ya bunu görmemek için kör olmak lazım. Ya çekil git şu alandan bizden yolumuza bakalım yani umutlandırıp duruyorlar ama bir ulaşamadık "heh tamam şimdi olmuş işte" demeye.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yabancı haber siteleri bile inanamıyor "Şubat" deyince...
Az önce Wmpoweruser bana "Emin misin Şubat olduğuna" diye sordu twitterda...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ArMaGeDdOn_87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam ya ben işi çözdüm.

Microsoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.

:kop: @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, cemil baba, ...decode... ve 4 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tamam ya ben işi çözdüm.

Microsoft Türkiye ilkten Continuum Dock ünitesini de cihazın yanında hediye verelim ama farkını telefonun fiyatına yansıtalım demiş. Sonra nedense Continuum Dock ünitesi hediyesinden vazgeçip paket içeriğinden Continuum Dock ünitesini çıkartmışlar. Fakat fiyatı değiştirmeyi unutmuşlar.

Muhtemelen öyle olmuştur. Çünkü tam 300-350 TL eklemişler beklenen fiyatların üstüne :kop2:
Aradaki fark kesin Dock'un fiyatı.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Tamam ya ben işi çözdüm.

Fiyatın yanlış olması sevindirici ama koca firma nasıl bu hatayı yapar ve bunu lansmanda belirtmez yada düzeltmez anlaşılacak şey değil.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben Surface Phone gelene kadar Windows 10 Mobile'a ara veriyorum.

Görünüşe bakılırsa MS'nin niyeti Nokia'dan kalan "Lumia" adını öldürüp, kendi öz evladına (Surface'e) geçiş yapmak.
Adamlar fiyat yönünden de, zamanlama yönünden de, tedarik yönünden de Lumia satma konusunda isteksizler.

Bu ekip ve bu zihniyetle yol almak şöyle dursun, her gün kan kaybediyorlar.
Windows 10 Mobile'ı yetiştiremediler, yarışta geç kalmamak için de yamalı bohça gibi ortalığa sürdüler.
Öte yandan donanım yönünden de Nokia dönemindeki gecikmeli piyasaya giriş, stok sorunu ve pazarlama hataları sürüyor.

Panos Panay ekibinin ürünleri (Surface Phone serisi) çıkana kadar tasarım ve donanım adına çok bir şey beklememek lazım.
W10 Mobile da o zamana kadar ancak düzene oturur zaten.
Ancak o zamana kadar hala MS'nin mobil ayağını bekleyen ya da o kadar sabredebilen kaç kullanıcı kalacak orası ayrı bir soru işareti.
Özgür abi haklı. Bende bırakıyorum sistemi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Fiyatın yanlış olduğunu kim söylüyor ?
Tamam ya ben işi çözdüm.

ArMaGeDdOn_87

Üye
@papakudioflu orada espri yapmış :) sende bunu ciddi sanmışsın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hain Microsoft, milletin saf duygularıyla nasıl oynuyor görüyor musun?:sopa:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, dark_13 ve Esendağlı
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
hain Microsoft, milletin saf duygularıyla nasıl oynuyor görüyor musun?:sopa:
Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum :hmmm

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ahh ah ömrümüzü yedi zaten MS abi ya, her şey muallak hiçbir şey belli değil, değişimden gelen 1520 yi açsam mı satsam mı onu bile bilmiyorum :hmmm
1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu wp nin hakettiği yerde olduğunu sanmıyorum ama bir gün hakettiği yere gelecek de o zaman bizler wp kullanıyor olacakmıyız bilemiyorum.
Ben imkanım olduğunda başka platformlara geçiş yapacağım ama bir kulağım ve bir gözüm hala wp de olacak,o yüzden 1520 yi satmayacağım.
Bence satma ve kullan.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla ben zaten almayı düşünmüyordum. 1520 bana hayli hayli yeterli bir telefon. 1-2 snapchat falan gibi olmayan kritik uygulamalar da gelirse bataryamı yeniletirim serviste paşa paşa kullanırım, G3ü kenara bırakırım. Yazık oldu bu telefonları bekleyenlere, üzüldüm onların adına. Benim bundan sonra beklediğim telefon segmenti 750-850 gibi olan telefonlar. Amirallere verilen paraları israf olarak görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba ve BLasTeaR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla ben zaten almayı düşünmüyordum. 1520 bana hayli hayli yeterli bir telefon. 1-2 snapchat falan gibi olmayan kritik uygulamalar da gelirse bataryamı yeniletirim serviste paşa paşa kullanırım, G3ü kenara bırakırım. Yazık oldu bu telefonları bekleyenlere, üzüldüm onların adına. Benim bundan sonra beklediğim telefon segmenti 750-850 gibi olan telefonlar. Amirallere verilen paraları israf olarak görüyorum.
Kesinlikle haklısın arkadaşım.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
1520 iyi bir model satsan ederinin çok altında alıcı bulursun . Kullan bence . Kliksada , hepsiburada da falan şu an 1400 tl 'ye satılıyor .
Bu wp nin hakettiği yerde olduğunu sanmıyorum ama bir gün hakettiği yere gelecek de o zaman bizler wp kullanıyor olacakmıyız bilemiyorum.
Ben imkanım olduğunda başka platformlara geçiş yapacağım ama bir kulağım ve bir gözüm hala wp de olacak,o yüzden 1520 yi satmayacağım.

Bence satma ve kullan.
Doğru aslında benimde bi uygulama takıntım yok sistem az çok yetiyor, satmıyım en iyisi kullanmaya devam bir süre de daha WP :D

dakamon

dakamon

Üye
Bu gidişle Microsoft lumia adını alt seviye cihazlara verecek üst seviye surface yapacak. Bu fiyatlandırma, tedarik politikası ve sistemin bu gelişim hızıyla hiçbir şekilde diğer platformlar ve markalar ile yarışamaz MS. Açıkçası elimde 820 ve 640xl var. Kullanabildiğim kadar kullancam ilk fırsatta ios a geçerim sanırım. Biraz zenginleşirsem.

Üst Alt