Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu fiyatlar bilinen bir şirkete ait online web sitesinde şu anda geçerli olan fiyatlar;
iPhone 6s 16 gb(Uzay grisi): 2779 TL
Note 5 32 gb : 2329 TL
S6 32 gb : 2149 TL
LG G4 32 gb(Siyah) : 1799 TL
Sony Z5 Premium 32 gb : 2599 TL
950 ve XL nin çıktıktan sonraki ilk çeyrek satışlarını merak ediyorum :)

...decode...

...decode...

Üye
Microsoft hazretleri bu fiyatlarla sadece 550'yi satabilir (bence o da meçhul de iyimser konuşayım), adam 950-950XL alacağına gider temizinden iPhone 6S, en olmadı 6/6+ alır geçer öteye.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
volumezoom

volumezoom

Üye
Şubat ayına 1 aydan fazla zaman var, o tarihe kadar reklam kampanyası yapmayı planlıyor olabilir microsoft, ayrıca telefonla birlikte aksesuar vererek cazip hale getirebilir, yoksa bir çok kişinin dediği gibi aynı paraya alınabilecek gayet iyi cihazlar var.

mTalk'tan gönderildi

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Lumia 550 599 tl
Lumia 950 2250 tl
Lumia 950 xl 2550 tl
Çıkış fiyatlarına sahip olacakmış okuduğuma göre.

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .BlueTR, dark_13, sahte_suhte ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
MS TR piyasasına gelince tok satıcı mantığıyla yaklaşıyor.Bu fiyata kimse almaz bu cihazları dock dahi olsa almam.Sadece iyi resim çekiyor diye mi vereceğiz bu paraları al bu fiyata bir kaç ay sonra 1500 yukarı satamazsın 2.el piyasasıda rezalet servis olayı desen yine öyle gidip note 5 veya iphone alır rahatıma bakarım...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şubata kadar sistemi tamamlar, sağlam reklam yapar XL olanı 2199₺, normal olanı 1799₺ ye çekerse anca o zaman satar bunları. Madem şubatta satmaya başlıycaksın niye şimdiden gösterip yüksek fiyatı da koyup milleti uzaklaştırıyorsun kendinden. Yoksa MS'nin yönetimi kesinlikle sorunlu, bir yönetim öğrencisi olarak bakıyorum konuya kesinlikle stratejiler çok yanlış.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence suçun büyük bir kısmı da Microsoft un Türkiye ayağında. Sormak lazım bunlara "affedersiniz ama .... mısınız siz?"

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: dark_13

alaca61

Üye
Ben 950 almayı düşünüyorum ama faturalı alacağım 3000tlyi bulur tahminen oyuzden düşünmeye başladım
Çayasım var

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 550 599 tl
Lumia 950 2250 tl
Lumia 950 xl 2550 tl
Çıkış fiyatlarına sahip olacakmış okuduğuma göre.
950 serisi için bu fiyatları düşünen kimse eşşek sudan gelene kadar keyfi dövmek lazım...
Mağaza olarak zaten gerisin en temel özellikler için yıllarca bekletiyorsun , pazar payın yok denecek kadar düşük ve utanmadan birde note5 / iPhone 6 seviyesinden fiyat çekiyorsun!!!
Anlaşılan bu adamların tuzu kuru... Şahsen Lumia 950 serisi için o paraya yazık derim....

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, dilmenibrahim ve skynet
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
950 serisi için bu fiyatları düşünen kimse eşşek sudan gelene kadar keyfi dövmek lazım...
Mağaza olarak zaten gerisin en temel özellikler için yıllarca bekletiyorsun , pazar payın yok denecek kadar düşük ve utanmadan birde note5 / iPhone 6 seviyesinden fiyat çekiyorsun!!!
Anlaşılan bu adamların tuzu kuru... Şahsen Lumia 950 serisi için o paraya yazık derim....
Vergi olmasa yarı yarıya.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben Surface Phone gelene kadar Windows 10 Mobile'a ara veriyorum.

Görünüşe bakılırsa MS'nin niyeti Nokia'dan kalan "Lumia" adını öldürüp, kendi öz evladına (Surface'e) geçiş yapmak.
Adamlar fiyat yönünden de, zamanlama yönünden de, tedarik yönünden de Lumia satma konusunda isteksizler.

Bu ekip ve bu zihniyetle yol almak şöyle dursun, her gün kan kaybediyorlar.
Windows 10 Mobile'ı yetiştiremediler, yarışta geç kalmamak için de yamalı bohça gibi ortalığa sürdüler.
Öte yandan donanım yönünden de Nokia dönemindeki gecikmeli piyasaya giriş, stok sorunu ve pazarlama hataları sürüyor.

Panos Panay ekibinin ürünleri (Surface Phone serisi) çıkana kadar tasarım ve donanım adına çok bir şey beklememek lazım.
W10 Mobile da o zamana kadar ancak düzene oturur zaten.
Ancak o zamana kadar hala MS'nin mobil ayağını bekleyen ya da o kadar sabredebilen kaç kullanıcı kalacak orası ayrı bir soru işareti.

• Beğen
Tepkiler: dark_13, Esendağlı, OnurYurdakul ve 3 diğerleri
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Sonradan izledim de lansman evlere şenlik olmuş. Kapalı otoparkta mı çekmişler nedir.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Microsoftun stratejisini açıklıyorum arkadaşlar not alın. Hali hazırdaki kullanıcılarını ayaklandırmadan sessizce bu sistemden nasıl uzaklaştırırım. Windows phone işletim sisteminin çok uğraşmaya rağmen (malum kaç senedir geliştirilmeye çalışıyor.) yapamayacaklarını nasıl gösterirler bunu anlatmak.
Yarın öbür gün kalkıp kar edemiyoruz kapatıyoruz mobil bölümü derlerse şaşırmayın.
Koca firma bu kadar da strateji ve gözlem mağduru olmaz. Bende s7, g5 gibi yeni gelecek cihazlara geçeceğim. G4'ün çektiği fotoğraflara tanık oldum. Adamlar yapmış. Ben halen 1520nin kamerasında ki yazılım sorunlarını düzeltmelerini bekliyorum. En çok üzüldüğüm konu nokia'yı bitirmeleri. O meegonun tanıtıldığı akşamı hatırlıyorum ne günlerdi be.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, BLasTeaR ve maydinmaydin
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
950 XL artık düşünmüyorum 920 gittiği yere kadar samsung yada apple alırım İphone7 gelsede onu alsam yada Note 6 acelem yok 920 yetiyor

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87, BLasTeaR ve braayn
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Resmen Enayı Yerine Koyuyolar Milleti 2.250 Nedir Ne Alıyoruz

enessrsy

enessrsy

Üye
kutu içinden sürpriz bir şeyler çıksa ve office 365 2 yıllık veya 1 yıllık hediye birde Microsoft band verilirse değer gibi ilk süprüzden kastımda dock ünitesi fare ve klavye, biraz hayal gibi ama hatta baya :)

Kulaklık bile çıkmıyor yahu kutudan nerede Microsoft Band nerede Dock ünitesi :alkis

• Beğen
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bu fiyatla bu cihazları parası çok olan ve harcayacak yer bulamayan insanlar veya ms fanları alır sadece . Onlarda zaten çok sorgulamıyor sistemi ms 10 bin tl ye atari satsa onu da alırlar .

• Beğen
Tepkiler: bmw_m6 ve ArMaGeDdOn_87
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yok arkadaş bu OS adam olacak değil, zaten oldurmaya niyetleri yok aksine üzerine boş sistemli cihazı o fiyatları verirken nasıl utanma olmuyor anlamış değilim.
KESİN kararım: SD820'li cihaz çıksın WP'yi bırakıyorum. Milleti enayi mal yerine koymaktan başka bişey yaptıkları YOK !!

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

Üst Alt