Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
İris tarayıcısı olan Lumia dışında bir cihaz bilmiyorum hiç duymadım.
bu yıl en az 4-5 model olacaktır ve cihazlar tanıtılmadan Play store da muhteşem uygulaması bizimkinden daha güncel ve detaylı haliyle olacaktır merak etmeyin. ;)
Dock Ünitesi paket içeriğinde olsa bir nebze kabul edilebilirdi fiyatlar ancak ayrı olarak 350'ye satılması çok yanlış olmuş. Umarım Sertaç Şener, bilgi yanlışlığı yapmıştır orada ve kutu içeriğinde Dock Üniteside vardır.
Siz dock hayali kuruyorsunuz ama 930'dan sonraki nesillerde yanlışsam düzeltsin arkadaşlar ama Kulaklık nile yok!

ferit.61

ferit.61

Üye
Bu cihazlar ne oldu gelemedi mi hala ☺

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şubat ayında satışa sunulacak
Büyük ihtimalle Şubat ayına kalmadan Ocak ayını. 25'i gibi satışta olacak. Fakat Microsoft Türkiye kesin olması açısından en geç Şubat ayı başı olarak açıkladı. Ayrıca fiyatların da değişeceğini tahmin ediyorum. Fiyatların bu şekilde yüksek olmasının nedeni de erken yapılan duyurudan sonra kurdaki dalgalanma riskine karşı önlem olarak Maximum fiyat düzeyinin açıklandığı belli oluyor. Muhtemelen Türkiye’de satışa çıkarken fiyatlarda 50$ karşılığı Türk Lirası indirim uygulanacak. Yani 150 lira gibi bir düşüş olabilir.

Ayrıca her ne kadar lansmanda açıklanmasa da Continuum Dock ünitesi için de cihazla birlikte sınırlı süreli bir kampanya yapılacağını düşünüyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cihazlar piyasaya çıkmadan önce sistem açısından birkaç önemli iyileştirmeler olsa da insanların bu cihazları almaları için nedenleri olsa,adamın elinde lumia 520 var ve bu sistemi her haliyle rahat rahat kullanıyor neden o kadar çok para verip bir başka lumia alsın ki?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Cihazlar piyasaya çıkmadan önce sistem açısından birkaç önemli iyileştirmeler olsa da insanların bu cihazları almaları için nedenleri olsa,adamın elinde lumia 520 var ve bu sistemi her haliyle rahat rahat kullanıyor neden o kadar çok para verip bir başka lumia alsın ki?
Lumia 520 kullanıp Lumia 950 veya Lumia 950 XL hakkında "sistem hazır değil neden bu kadar para vereyim" diyen birisini görürsen kürekle vur kafasına.

• Beğen
Tepkiler: dark_13

alaca61

Üye
2500 tl vermektense gider batum dan alırım gelice 1000tl fark olur enaz.

afwerker

afwerker

Üye
Lumia 950 ile Vector Akıllı saat merak edenler için
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve Esendağlı

alaca61

Üye
Var tabiki orda vergi yok
Burda %40 vergi var

alaca61

Üye
Şuan bilgim yok. Gitme fırsatım olmadı ama buda2000tl olan orda 1000 1200 civarında gidip alan çok var pasaporta işletildiğinde garanti suresi Türkiyedekiyle aynı oluyo giden olursa sordururum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şuan bilgim yok. Gitme fırsatım olmadı ama buda2000tl olan orda 1000 1200 civarında gidip alan çok var pasaporta işletildiğinde garanti suresi Türkiyedekiyle aynı oluyo giden olursa sordururum
Sağol benim de gitme imkanım var eğer fiyat dediğin gibi uygun olursa alırım.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yeni cihazlara ve sisteme yönelik önemli soruların ve cevapların olduğu bir video, izlemenizi tavsiye ederim.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ocakta yeni vergiler gelecekmiş.Doğru mu değil mi bilemem ama doğruysa eğer ne olursa olsun telefon fiyatları çok fazla uçmaya başlayacak

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Her zaman derim bir telefona verilecek en yüksek fiyat ülkede ki insanların aldığı maaşa göre ayarlanmalı diye. 900-950 tl asgari Maaş alan biri 2500 lira veremez ! (Burası Türkiye banka kredisi çekip kıçında ki dona kadar borçlanmayı seven bir toplumuz!)
Amiral denilen cihaz en fazla 1500 tl olmalı bence. Ha çok gerekli mi peki amiral cihaz almak. Şahsım adına Twitter , Facebook kullanan Web'de sörf yapan biri olarak çok gereksiz donanıma para verme yanlısı değilim.
Ocakta yeni vergiler gelecekmiş.Doğru mu değil mi bilemem ama doğruysa eğer ne olursa olsun telefon fiyatları çok fazla uçmaya başlayacak

Dünya'da vergiyle ayakta duran tek devletiz!!! Yakın bi zamanda nefes, hava vergisi alırlarsa hiç şaşırmam.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve bulutsuzgece
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Her zaman derim bir telefona verilecek en yüksek fiyat ülkede ki insanların aldığı maaşa göre ayarlanmalı diye. 900-950 tl asgari Maaş alan biri 2500 lira veremez ! (Burası Türkiye banka kredisi çekip kıçında ki dona kadar borçlanmayı seven bir toplumuz!)
Amiral denilen cihaz en fazla 1500 tl olmalı bence. Ha çok gerekli mi peki amiral cihaz almak. Şahsım adına Twitter , Facebook kullanan Web'de sörf yapan biri olarak çok gereksiz donanıma para verme yanlısı değilim.

Dünya'da vergiyle ayakta duran tek devletiz!!! Yakın bi zamanda nefes, hava vergisi alırlarsa hiç şaşırmam.
Maaş konusunda dediklerine hak vermekle beraber halkımızın mevcut fiyatlandırmaya tepkisel bir eylemi yok. 1000 lira maaş alan adam gidip 3500tl telefona taksitle giriyorsa o adamın once değişmesi gerek. Butcesine gore satilan telefonu alsa amiraller az satilir ve şirketler zorunlu olarak indirimlere erken baslarlar. Bizde maalesef boyle bir sey yok. Herkes en iyisini alacam diye kuyruk oluyor. Oysa artik mevcut orta segment telefonlar eskinin amiralleri, Onlar da cok iyi performans veriyor ama bunu adama anlatamiyorsun. İlla sonuncuyu alacak. Bu zihniyet yikilmadikca devlet vergi de alır, şirketler yurtdisindan pahaliya da sokar bizim ulkemizde

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sahibinden de 950xl pasaport kayıtlı 2998.00₺ maşallah ya

Üst Alt