adadad02
Üye
Lumia 930 ile ilk hafta sorunlarım ve düşüncelerim
Merhabalar, L930'u alalı 1 hafta oluyor. Bu süreç içerisindeki gözlemlerimi aktaracağım ve birkaç soruma cevap arayacağım. Öncelikle şunu belirteyim, Windows Phone'a Android'ten geçtim. Sistem olarak Windows Phone çok hoşuma gitti, güzel ancak hızlı bir geliştirme sürecinde olması şart. Gözle görülen eksiklikleri olsada hoş karşılıyorum. Kamerası olsun, ekranı olsun harika gerçekten. Ancak bir sorunum varki canımı sıkıyor. İnternette gezerken (3G, Wifi Farketmiyor) cihazın arka alt tarafı ısınıyor. Öyle ki buradaki sıcaklık ekrana ve cihazın arka kapağının orta bölümlerine yansıyor. Şuan bu yazıyı yazarken sağ avucumun içersinde ısıdan kaynaklı bir acımsı sızı var ve ister istemez rahatsız ediyor. Dikkatimi çeken diğer konu cihaz bu şekilde ısındığında şarj çok hızlı azalıyor. Normal sayılabilecek bir kullanımda günde 2 kere şarj ediyorum. Bu konular hakkında görüşlerinizi bekliyorum.
Ek olarak Windows Phone'a geçerken belkide en çok düşündüren nokta olan market konusunda ise sıkıntı yaşamıyorum. Yani işimi görecek, eğlendirecek, zaman geçirttirecek her uygulama mevcut. Oyunların müptelası değilseniz, her gün çılgınca marketlerdeki oyunları oynayıp oynayıp kaldırmıyorsanız sorun yaşamazsınız marketten yana. Normal kullanıcılar için herşey mevcut markette.
Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.
Ek olarak Windows Phone'a geçerken belkide en çok düşündüren nokta olan market konusunda ise sıkıntı yaşamıyorum. Yani işimi görecek, eğlendirecek, zaman geçirttirecek her uygulama mevcut. Oyunların müptelası değilseniz, her gün çılgınca marketlerdeki oyunları oynayıp oynayıp kaldırmıyorsanız sorun yaşamazsınız marketten yana. Normal kullanıcılar için herşey mevcut markette.
Sorularınızı ve görüşlerinizi bekliyorum.