Haber RM-1062: Lumia 1330’un Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
servis olayını önce Türkiyede bir düzeltsinler KVK veya Genpa ile anlaşsınlar Teleservis ağından kurtarsınlar birde çıkardıkları ürünü erkenden gösterip piyasaya geç sürmesinler Türkiye'ye de zamanında gelsin ondan sonra Microsoft Lumia alırken 2 defa düşünmeyelim.Ne olacak bozulunca bu cihaz.

Reklamlarada ağırlık versinler.Reklamlarda diğer firmalar telefonun özelliklerini güzel güzel anlatırken bizim Ms bundan aciz .Rengarenk hoş cihazlar ama tanıtım Sıfır.

Aşağıda iphone 6 plus ile Lumia 830 'un reklamı hangi reklam daha iyi siz karar verin Lütfen.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Normalde ben de pek sevmem Lumia reklamlarını ama burada bence 830un reklamı çok daha iyi İphone 6 nın saçma reklamından :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Normalde ben de pek sevmem Lumia reklamlarını ama burada bence 830un reklamı çok daha iyi İphone 6 nın saçma reklamından :D
şöyle de bir şey var. Lumia 830, 1300 lira, İphone 6 ve 6+ 2500 ortalamaya sahip. İphone reklamındaki Erol Günaydın minimum 100 bin lira ücret almıştır. Reklam ajansı da bir o kadar almıştır. E bunun bir de yayın ücreti var. Şimdi hangi cihazın reklamı rantabl. Ülkemizdeki lumia satışları ortada. Sadece bir model için bir milyon liranın üzerinde reklam gideri hiç akıllıca değil. Hele ki Lumia cihazlarının maliyetleri dolayısıyla kar marjları da iphone modellerine oranla oldukça düşük olduğunu düşünürsek.

pirenuri

pirenuri

Üye
şöyle de bir şey var. Lumia 830, 1300 lira, İphone 6 ve 6+ 2500 ortalamaya sahip. İphone reklamındaki Erol Günaydın minimum 100 bin lira ücret almıştır. Reklam ajansı da bir o kadar almıştır. E bunun bir de yayın ücreti var. Şimdi hangi cihazın reklamı rantabl. Ülkemizdeki lumia satışları ortada. Sadece bir model için bir milyon liranın üzerinde reklam gideri hiç akıllıca değil. Hele ki Lumia cihazlarının maliyetleri dolayısıyla kar marjları da iphone modellerine oranla oldukça düşük olduğunu düşünürsek.
Katılıyorum sana ali kemal abi. Ayrıca bence reklam hiç de güzel olmamış bizim gibi bilinçli tüketicilere işlemez bu reklam. Reklamda sürekli büyük deniyor ve özellikleri de büyük daha iyi anlamında 'huge' kelimesi kullanılıyor oysa ozelliklerine bakınca hepsi çok daha önce çıkmış özellikler. Sadece daha iyi lansa ediyorlar. Apple markasının arkasına saklanıyorlar ama çok sureceğini sanmam.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
İyi bakalım bizim 1520 eskimiyor şimdilik :)

• Beğen
Tepkiler: lazye
...decode...

...decode...

Üye
Bir resim daha geldi.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606, Dexter Morgan, Murat Alper ve 1 kişi daha
lazye

lazye

Üye
Bazı yerlerde 512mb ram bazı yerlerde 1 gb ram olacağı yok net bir bilgi var mı ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bazı yerlerde 512mb ram bazı yerlerde 1 gb ram olacağı yok net bir bilgi var mı ?
Lumia 1320 bile 1 GB RAM kullanılmışken bunda 512 MB imkanı yok. Ayrıca ben hiç 512 MB Ram haberi görmedim

Emre

Üye
:hmmm

Son düzenleme:
Krnl386

Krnl386

Üye
Bu telefonu bende aslında merak ediyordum, fakat 1520' yi düşünmüştüm daha önce. Bir fiyat araştırması yapayım dedim, 1520' yi bulamadım. Hatta bazı mağazalarda Nokia satılmıyor. Enteresan. Gold Bilgisayar, teknosa bunlardan bazıları.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu telefonu bende aslında merak ediyordum, fakat 1520' yi düşünmüştüm daha önce. Bir fiyat araştırması yapayım dedim, 1520' yi bulamadım. Hatta bazı mağazalarda Nokia satılmıyor. Enteresan. Gold Bilgisayar, teknosa bunlardan bazıları.

breaking_28

Üye
Fiyatı ne kadar olur acaba 1320 almayı düşünüyordum bu cihaz aklımı çeldi :)

tgoksen1

Üye
bu telefon alınır beyler tam bana göre:cool

Üst Alt