remzi33
Üye
-
Konu Sahibi
-
ben mdr-ex-10 kullanıyorum ve müthiş bi müzik deneyimi yaşıyorum ex-50 ile daha iyidir eminim kiSony mdr-ex-50. Ben kullanıyorum müthiş memnunum. Bunun mikrofonlusu da var. Hangisi işini görürse. Ama bence ses kalitesi gayet iyi.
ben mdr-ex-10 kullanıyorum ve müthiş bi müzik deneyimi yaşıyorum ex-50 ile daha iyidir eminim ki
ben 25 tl almıştım bimexten ama mikrofonlu kullaklık hiç çalışmadı bende ya nokia nokianın kiler özellikle. O yuzden mikrofonlu almaya korkuyorum benKulaklık hiç rahatsız etmiyor en büyük güzelliği bu ve asla patlamama garantisi var. Eğer olursa bir sorun çıkarsa 2 yıl boyunca servise verebiliyorsunuz ve ücretsiz olarak ilgileniyorlar garanti kapsamında. Ben bir kere verdim gayet güzel bir şekilde ikinci günü aldımAyrıca çok kullanışlı.ben her türlü tavsiye ediyorum ve ben 40₺ verdim sadece Mikrofonlusu biraz daha pahalı ama ihtiyaç duymadım. Telefonun kendi mikrofonu yeterli oluyor ama cebe koyunca biraz sıkıntılı oluyor. Mikrofonlusuna laf edilmez m
Ali Kemal Bey, bu biraz kaba gibi sankiNokia WH-930 HD Purity kullanıyorum kusursuz ses veriyor ama hem bulmak zor hem de biraz pahalı.
sennheiser MM serisi mikrofonlu kulaklıklar sanırım nokia uyumluydu onlara bak istersen.
ben 25 tl almıştım bimexten ama mikrofonlu kullaklık hiç çalışmadı bende ya nokia nokianın kiler özellikle. O yuzden mikrofonlu almaya korkuyorum ben
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Mikrofonlu almayı düşünüyorm. Aynı modelin mikrofonlusunun model kodu da aynı mı yoksa değişiyor mu?
Ali Kemal Bey, bu biraz kaba gibi sanki
Çünkü eski Nokia kulaklıkları evrensel değildi. 3,5 mm jak değildi. 4 diş oluyordu onlar da ama diğer cihazlarda 3 diş bulunuyordu kuşaklık jak girişinde. Ama lumia cihazlardakiler evrensel. Sıkıntı yok
Bu kulaklıktan bahsediyorsun değilmi çok saçma yani ses bile gelmemesi
yok n8 in kulaklığı deneyim şimdi biAynen. Bende de 5800 Xpress Music kulaklığı vardı onda da aynısı oldu. Ses gelmesini istiyorsanız jakı tam takmayın. Son diş açıkta kalsın. Jak oturmazsa ses gelirHafif çıkartın tam takınca anlarsınız zaten verip keser Sanırım resimdeki n9 kulaklığından
yok n8 in kulaklığı deneyim şimdi bi
evet oluyorpeki mikrofondan ses gidermi telefon konuşması yaparken ?
anladım ben sizi tamamİkisinde de aynısı çıkıyordu evetBiraz tutmadı ama neyse Azıcık uğraşırsanız ses gelir. Şöyle açıklayayım tam takmaya yakın ama tam takılı değil. Açıklanmıyorda
Bu kulaklığı zamanında 5800 ile kullanmıştım çok iyi tuş olayı süper acaba lumia ile uyumlumudur bilginiz varmı bu konuda ?
Bu kulaklıktan bahsediyorsun değilmi çok saçma yani ses bile gelmemesi
Bu kulaklığı zamanında 5800 ile kullanmıştım çok iyi tuş olayı süper acaba lumia ile uyumlumudur bilginiz varmı bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?