Tavsiye Lumia Ses Kalitesi

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Valla ben 620'de dolbi kapalı eqoyuda rock yapıyorum bana yetiyor :yuru
Kulaklığımda bu ;

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben L920 nin kulaklık sesini çok iyi buluyorum

Kulaklığım bundan ve gayet kaliteli bir ses alıyorum.

Son düzenleme:
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şahsen Nokıa'nın orjinal kulaklığı ve dolby teknoloji ise kulaklıktan müzik dinlemek gerçekten çok iyi ama açık havada hoparlörden benim telefondan birşey duyulmuyor(benimkinin hoparlöründe sorun var o yüzden) ama 620 var arkadaşta onunkinde açık havada anlaşılır şekilde duyabiliyorsun

enessrsy

enessrsy

Üye
Ben kulaklık ile 920'den çok memnun değilim açıkçası. 4-5 faklı kulaklık modeli ile kullandım fakat ipod ve n96'dan (N96 mükemmeldi) aldığım ses düzeyi ve berraklığı maalesef alamadım.

sekajmer

sekajmer

Üye
emin ol iphone 4 ve 4s e yetişemezler. 925'in kulaklığını 4s ' e taktım ve dış dünyaya meteor çarpsa duymazsın birde nokianın kulak içi kulakları kaliteli fakat düşük biraz düşükten kastım ölü değil sadece düşük diğerlerine göre . 820 ye nazaran 925'in hoparlör sesi dış ortamda çok iyi diyebilirim

alical33

alical33

Üye
emin ol iphone 4 ve 4s e yetişemezler. 925'in kulaklığını 4s ' e taktım ve dış dünyaya meteor çarpsa duymazsın birde nokianın kulak içi kulakları kaliteli fakat düşük biraz düşükten kastım ölü değil sadece düşük diğerlerine göre . 820 ye nazaran 925'in hoparlör sesi dış ortamda çok iyi diyebilirim
Apple kulaklık konusunda gerçekten çok başarılı keşke Nokia da okadar yapsa ama Nokia kameraya odaklanmış durumda ama yinede ortalamanın üstünde ses kalitesi veriyor Nokia

sekajmer

sekajmer

Üye
Apple kulaklık konusunda gerçekten çok başarılı keşke Nokia da okadar yapsa ama Nokia kameraya odaklanmış durumda ama yinede ortalamanın üstünde ses kalitesi veriyor Nokia
925 ile geliştirmiş diyelim 820'ye göre 925 çok kaliteli ses veriyor arkadaşlarım verdiği senin çok kaliteli olduğunu söylüyor . Birde Nokia' nın kulaklığı iyi değil kalite, tasarım olarak iyi fakat ses seviyesi düşük . 15-20tl lik kulaklık takıyorum dış dünya ile bağlantım kopuyor. Nokia yanlış yapıyor symbian s40 telefonlarında kullandığı ses sistemini kullansa HTC Beatsaudio yanında 5 para etmez ama yapmıyor çünkü Nokia'nın aklı 5 yaşında ::D ::D :;D

serinaga

serinaga

Üye
L820 kullanıyorum, eskiden aiwa walkman'leri bilirsiniz. Pionner ve Phılıps kulaklık aldım ve ses çıkışı son derece tatmin edici. Lakin bu eski aiwa kulaklığını taktığımda Yok Böyle Bir Şey dedirtti, sonuç olarak kaliteli bir kulaklık varsa üst düzeyde bir ses kalitesi alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve sekajmer
sekajmer

sekajmer

Üye
L820 kullanıyorum, eskiden aiwa walkman'leri bilirsiniz. Pionner ve Phılıps kulaklık aldım ve ses çıkışı son derece tatmin edici. Lakin bu eski aiwa kulaklığını taktığımda Yok Böyle Bir Şey dedirtti, sonuç olarak kaliteli bir kulaklık varsa üst düzeyde bir ses kalitesi alırsınız.
:evet:

serecans

serecans

Üye
925 dışarıda olsun kulaklıkla olsun çok memnunum 620 açık havada çok iyi sesi çıkıyor du.

MaxipmaN

Üye
ipod 4 ün 30tllik(şu an 20ye inmiş) kulaklıkla verdiği ses çok sağlam 5sten farkı yok arkadaşşla baktık

sekajmer

sekajmer

Üye
telefonla taşımaya üşeniyom alcaktım yoksa :)
valla lumia bana acayip yetiyor her marifet var, ben öyle sadece müzik için onu yanında taşıyamam :):) takıyorum sarışın kulaklıkları oh miss :)

MaxipmaN

Üye
valla lumia bana acayip yetiyor her marifet var, ben öyle sadece müzik için onu yanında taşıyamam :):) takıyorum sarışın kulaklıkları oh miss :)
925 güzel tel amme pahalı snapdragonla gelecek olanlara para basmak daha mantıklı bu zamandan sonra bence :)

sekajmer

sekajmer

Üye
925 güzel tel amme pahalı snapdragonla gelecek olanlara para basmak daha mantıklı bu zamandan sonra bence :)
aynen öyle ben acayip para harcadım lumia'ya ama hakkını veriyor kamera hariç :)) 5.2 inçlik lumia'ya para yatıracağız artık

Rainesto

Rainesto

Üye
620 var kalitesi normal ama kulaklıkda gürültü azaltma ve dolby ile süper

dedereis123

dedereis123

Üye
Wh-930 kullanıyorum 920yle . Aksi kanıtlanana kadar dinlediğim en iyi performans(üst düzey kulaklıklar hariç ) . Tabi her müzik için diyemem ama bu ikiliyi birlikte tutarsan tavsiye ederim . Bass , vokal ayrıntıları gayet güzel .

Üst Alt