Apple kulaklık konusunda gerçekten çok başarılı keşke Nokia da okadar yapsa ama Nokia kameraya odaklanmış durumda ama yinede ortalamanın üstünde ses kalitesi veriyor Nokiaemin ol iphone 4 ve 4s e yetişemezler. 925'in kulaklığını 4s ' e taktım ve dış dünyaya meteor çarpsa duymazsın birde nokianın kulak içi kulakları kaliteli fakat düşük biraz düşükten kastım ölü değil sadece düşük diğerlerine göre . 820 ye nazaran 925'in hoparlör sesi dış ortamda çok iyi diyebilirim
925 ile geliştirmiş diyelim 820'ye göre 925 çok kaliteli ses veriyor arkadaşlarım verdiği senin çok kaliteli olduğunu söylüyor . Birde Nokia' nın kulaklığı iyi değil kalite, tasarım olarak iyi fakat ses seviyesi düşük . 15-20tl lik kulaklık takıyorum dış dünya ile bağlantım kopuyor. Nokia yanlış yapıyor symbian s40 telefonlarında kullandığı ses sistemini kullansa HTC Beatsaudio yanında 5 para etmez ama yapmıyor çünkü Nokia'nın aklı 5 yaşında :Apple kulaklık konusunda gerçekten çok başarılı keşke Nokia da okadar yapsa ama Nokia kameraya odaklanmış durumda ama yinede ortalamanın üstünde ses kalitesi veriyor Nokia
:
:;DL820 kullanıyorum, eskiden aiwa walkman'leri bilirsiniz. Pionner ve Phılıps kulaklık aldım ve ses çıkışı son derece tatmin edici. Lakin bu eski aiwa kulaklığını taktığımda Yok Böyle Bir Şey dedirtti, sonuç olarak kaliteli bir kulaklık varsa üst düzeyde bir ses kalitesi alırsınız.
ipod 4 ün 30tllik(şu an 20ye inmiş) kulaklıkla verdiği ses çok sağlam 5sten farkı yok arkadaşşla baktıkemin ol iphone 4 ve 4s e yetişemezler. 925'in kulaklığını 4s ' e taktım ve dış dünyaya meteor çarpsa duymazsın birde nokianın kulak içi kulakları kaliteli fakat düşük biraz düşükten kastım ölü değil sadece düşük diğerlerine göre . 820 ye nazaran 925'in hoparlör sesi dış ortamda çok iyi diyebilirim
iPod candır can kaliteli tabi olucakipod 4 ün 30tllik(şu an 20ye inmiş) kulaklıkla verdiği ses çok sağlam 5sten farkı yok arkadaşşla baktık
)telefonla taşımaya üşeniyom alcaktım yoksaiPod candır can kaliteli tabi olucak)

valla lumia bana acayip yetiyor her marifet var, ben öyle sadece müzik için onu yanında taşıyamamtelefonla taşımaya üşeniyom alcaktım yoksa![]()

takıyorum sarışın kulaklıkları oh miss 
925 güzel tel amme pahalı snapdragonla gelecek olanlara para basmak daha mantıklı bu zamandan sonra bencevalla lumia bana acayip yetiyor her marifet var, ben öyle sadece müzik için onu yanında taşıyamamtakıyorum sarışın kulaklıkları oh miss
![]()

aynen öyle ben acayip para harcadım lumia'ya ama hakkını veriyor kamera hariç925 güzel tel amme pahalı snapdragonla gelecek olanlara para basmak daha mantıklı bu zamandan sonra bence![]()
) 5.2 inçlik lumia'ya para yatıracağız artık5.2 inçlik hangi model?aynen öyle ben acayip para harcadım lumia'ya ama hakkını veriyor kamera hariç) 5.2 inçlik lumia'ya para yatıracağız artık
Haber - 5.2″lik Rm-964 Kodlu Yeni Lumia Amiral Gemisi Göründü5.2 inçlik hangi model?