Lumia 920?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkey

Üye
Nokia'nın şuana kadar yaptığı en iyi telefon ekran çözünürlüğü muhteşem 1280 * 768 en iyisi artı çok stabil ve çok hızlı çekirdek çift ama bazılarına göre düşük gelebilir aksine bence daha iyi şarj ömrü olur ayrıca windows telefonlar fazla özellik istemiyor :) Şu an için bence piyasadakilerine göre 1 adım önde zaten marketi de çok hızlı gelişiyor şimdiden 100.000 uygulamayı geçti kamerası zaten muhteşem Review teknolojisini kullanıyor çift led flaş. Bence harika

İnsanlar one x veya s3 varken neden Lumia 920 alsın bi de öyle bak olaya :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sence neden bakmasın ?

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Ezgi sen rahat ol, nokia kolay kolay kötü telefon çıkarmaz,bende çok beğendim lumia 920 yi youtube'dan izlediğim kadarıyla hızlı bir telefon ayrıca live tail de çok hoş görünüyor,bazı arkadaşların iphone'u övdüklerine bakma,wp8 i windows yapıyor kötü bir sistem yapacağını sanmam,mesela apple'ın mac işletim sistemi neden windows la yarışamıyor.Bu arada sony xperia s i neden sattın? sony yeni bir telefon daha çıkarmış oda xperia t ve lumia 920 ile aynı zamanda türkiye piyasasına giriş yapacak.

Teşekkürler yorum için. 920 şuan bayağı yattı aklıma. Xperia S'i şu yüzden sattım: gözüm korktu. :) Malum sistem android, o donanımla o telefon taş çatlasa 1 sene yaşar. Bana uzun ömürlü bişi lazım. Xperia t donanımı bulup yazarsan çok sevirim. Geçici olarak x6 kullanıyorum ve bol resimli siteleri açamıyorum haliyle xperia t burdan bakamıyorum :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne bakımdan

mesut1979

Üye
aslinda bende htc one x düsünüyorum ama arkasina hafif bastirinca icine cöküyor gibi oluyor onu gördüm ya buz gibi oldum one x den.

Black-killing

Black-killing

Üye
Şaka bi yana Lumia gerçekten çok hızlı youtubeden Lumia 900 ile çoğu telefonu kapıştırmasıni izledim 900 piyasada ki çoğu telefona çakıyor iphone 4 s Samsung Nexus a Arc S e sonra Htc One X e bile çakıyor Düşünün artık tek çekirdekli Lumia 900 bile bunları yapabiliyorsa çift çekirdekli 920 parçalar Markete gelecek olursak dünyanın en hızlı gelişen marketine sahip ama yeni olduğu için eksikler olabilir.Fakat en çok ihtiyaç duyulan uygulamalar mevcut.Kamerası Nokia 808 de kullanılan review teknolojisini barındıyor.Yani çok iyi telefon hem biraz farklı olur windows işletim sistemi heyecanlı olur kesinlikle tavsiye ederim.

thuglife

thuglife

Üye

Teşekkürler yorum için. 920 şuan bayağı yattı aklıma. Xperia S'i şu yüzden sattım: gözüm korktu. :) Malum sistem android, o donanımla o telefon taş çatlasa 1 sene yaşar. Bana uzun ömürlü bişi lazım. Xperia t donanımı bulup yazarsan çok sevirim. Geçici olarak x6 kullanıyorum ve bol resimli siteleri açamıyorum haliyle xperia t burdan bakamıyorum :D

Telefonundan youtube videoları izleyebiliyorsan Sony Xperia t nin tanıtım videosunu paylaşıyorum;

[video=youtube;EJErcswfto0]http://www.youtube.com/watch?v=EJErcswfto0[/video]

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım 920 alıcam arkadaşlar. Kasım sonu gibi geliyormuş. Hadi bakalım sağolun yorumlar için. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Pardon kardeş Sen bunları S III için diyorsun sandım aynen Lumia 920 daha iyi bence :)

thuglife

thuglife

Üye
Telefonundan youtube videoları izleyebiliyorsan Sony Xperia t nin tanıtım videosunu paylaşıyorum;

Sony'nin 13 MP kameralı yeni amiral gemisi Xperia T

Cihazda pek çok Sony modelinde olduğu gibi NFC desteği ve akıllı etiketler uygulaması bulunuyor. Cihazın 1850 mAh batarya ile geleceğini hatırlatalım ve sizleri video ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler.

Sony'nin 4.6 inç diye duyurduğu cihazda esasında 4.55 inçlik bir ekran bulunuyor. Fakat sunumda ve oradaki bilgilerde, ilk tanıtımlarda hep cihazın 4.6 inçlik bir ekrana sahip olduğu bilgisi veriliyor. O noktada kafa karışıklığı olmasın diye ekleyelim.

Cihazda Qualcomm'un 28nm teknolojisiyle ürettiği 1.5 GHz hızında çalışan yeni nesil Snapdragon S4 işlemci kullanılıyor. Adreno 225 GPU'suyla beraber üst seviye grafik performansı sunan cihaza, ayrıca cihaza 1 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. 16 GB hafızayla yetinmek istemeyen kullanıcılar için cihazda microSD desteği bulunuyor. Hafızayı arttırabiliyorsunuz.
1280 x 720p çözünürlüğe sahip telefonun ppi değerleri ise epey başarılı. Cihazın inç başına düşen piksel sayısı 323 ppi.
13 Megapiksel kamera
Xperia T'nin en büyük özelliklerinden biri, yenilenen Exmor sensörlü 13 Megapiksellik kamerası. IFA 2012 standında çektiğimiz fotoğraflarda epey başarılı sonuçlar elde ettiğimizin üzerini vurgulamak istiyorum. Cihaz 1080p video yapabiliyor ayrıca ön kamera da 720p video kaydı yapabiliyor.
Sadece 139 gram ağırlığında olan telefon, Sony'nin en büyük ekrana sahip telefonu olma özelliğini taşıyor. Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ve firmanın Timescape arayüzünü kullanan telefon, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini alacak.

Kaynak: shiftdelete.net

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Açılmıyor. :D

- - - Eklendi - - -

Sony'nin 13 MP kameralı yeni amiral gemisi Xperia T

Cihazda pek çok Sony modelinde olduğu gibi NFC desteği ve akıllı etiketler uygulaması bulunuyor. Cihazın 1850 mAh batarya ile geleceğini hatırlatalım ve sizleri video ile başbaşa bırakalım. İyi seyirler.

Sony'nin 4.6 inç diye duyurduğu cihazda esasında 4.55 inçlik bir ekran bulunuyor. Fakat sunumda ve oradaki bilgilerde, ilk tanıtımlarda hep cihazın 4.6 inçlik bir ekrana sahip olduğu bilgisi veriliyor. O noktada kafa karışıklığı olmasın diye ekleyelim.

Cihazda Qualcomm'un 28nm teknolojisiyle ürettiği 1.5 GHz hızında çalışan yeni nesil Snapdragon S4 işlemci kullanılıyor. Adreno 225 GPU'suyla beraber üst seviye grafik performansı sunan cihaza, ayrıca cihaza 1 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza eşlik ediyor. 16 GB hafızayla yetinmek istemeyen kullanıcılar için cihazda microSD desteği bulunuyor. Hafızayı arttırabiliyorsunuz.
1280 x 720p çözünürlüğe sahip telefonun ppi değerleri ise epey başarılı. Cihazın inç başına düşen piksel sayısı 323 ppi.
13 Megapiksel kamera
Xperia T'nin en büyük özelliklerinden biri, yenilenen Exmor sensörlü 13 Megapiksellik kamerası. IFA 2012 standında çektiğimiz fotoğraflarda epey başarılı sonuçlar elde ettiğimizin üzerini vurgulamak istiyorum. Cihaz 1080p video yapabiliyor ayrıca ön kamera da 720p video kaydı yapabiliyor.
Sadece 139 gram ağırlığında olan telefon, Sony'nin en büyük ekrana sahip telefonu olma özelliğini taşıyor. Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich ve firmanın Timescape arayüzünü kullanan telefon, Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini alacak.

Kaynak: shiftdelete.net

O zaman şöyle olsun nasıl olsa ikiside kasım ayının sonunda çıkacak. O zaman karşılaştırır alırım birini. Sağol video için. :)

Black-killing

Black-killing

Üye

thuglife

thuglife

Üye

Açılmıyor. :D

- - - Eklendi - - -

O zaman şöyle olsun nasıl olsa ikiside kasım ayının sonunda çıkacak. O zaman karşılaştırır alırım birini. Sağol video için. :)

Sende sağol,pc den foruma giriş yaptığında izlersin o halde :) evet ikiside hatta 3 tane telefon aynı zamanda türkiye piyasasında olacak, Sony Xperia T,Nokia Lumia 920 ve İphone 5

Black-killing

Black-killing

Üye
Lumia 920 nin şarj olayı çok güzel telefonun altına yastık gibi bir şey koyuyorsun adı fatboy kablo takmaya gerek yok

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Zaten tasarımda kendilerini aşmışlar. Alırsam sarı alırım. Muhteşem bir şey ya.

SheFy

SheFy

Üye
nokia yi kurtaracak telefon lumia 920 ahada buraya yaziyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ya ben anlamiyorum. Xperia t ile lumia920nin donaninimi birebir ayni ama ayni site xperianin gpusundan bahsederken gayet basarili grafikler cikartir diyor. Lumia920den bahsederken gunumuz icin yetersiz kalabilir diyor. Halbuki ikisi de qualcomm msm8960 1.5ghz dual core cpu adreno 225 gpu ya sahip. Ayrica xperia t nin ekran cozunurlugu 1280x720 lumia ise 1280x768. Piksel dansitesi ise 335ppi ile piyasadaki en yuksek goruntu kalitesini veren bir cihaz. Biraz tarafsiz olun allah icin bu kadar android fani bir site daha yok hatta ismi android olan siteler bile bunlar kadar fan degil.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sanırım 920 alıcam arkadaşlar. Kasım sonu gibi geliyormuş. Hadi bakalım sağolun yorumlar için. :)

hayırlı olsun o zaman. :D

- - - Eklendi - - -

Ya ben anlamiyorum. Xperia t ile lumia920nin donaninimi birebir ayni ama ayni site xperianin gpusundan bahsederken gayet basarili grafikler cikartir diyor. Lumia920den bahsederken gunumuz icin yetersiz kalabilir diyor. Halbuki ikisi de qualcomm msm8960 1.5ghz dual core cpu adreno 225 gpu ya sahip. Ayrica xperia t nin ekran cozunurlugu 1280x720 lumia ise 1280x768. Piksel dansitesi ise 335ppi ile piyasadaki en yuksek goruntu kalitesini veren bir cihaz. Biraz tarafsiz olun allah icin bu kadar android fani bir site daha yok hatta ismi android olan siteler bile bunlar kadar fan degil.

:10numara:

• Beğen
Tepkiler: Placebo-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...