Lumia 920 gelene kadar bekleyeyim. İnternete testler sızana kadar en azından. Sar değeri hiç umurumda değil. Hat takmıyorum bile zaten. Benim için telefon internet ve oyun keyfini crbimde taşıyacağım bir dünya olmalı. Galaxy s advence alacağıma xperia p alırım yada mint.. Samsunglara antipatim var. Alırsam büyük ihtimal, lumia 920 - Htc One serisinden ucuz bişi - xperia mint/p - Htc sensation Xe olacak.. Bunlar arasında bir karşılaştırma olabilir.![]()

punto çok küçük tümünü okuyamadım ama htc serisinden istersen one s derim.. samsung'ada neden antipatin olduğunu çözemedim![]()

Ya şey.. Tasarımları berbat.. Bir nokia ya da sony kadar değiller. Mishal; GS3 , buz dolabı gibi.![]()

Gayet iyi aslında Samsung çok daha ucuza iphone yapıyorlar
Ya şey.. Tasarımları berbat.. Bir nokia ya da sony kadar değiller. Mishal; GS3 , buz dolabı gibi.![]()

Htc sensation xe alma işlemci mimarisi eski

Lumia 920 forever, gelince al keyfine bak . İphone kazıktı şimdi çifte kazık .![]()

ablacim marketinde unlu uygulamalar var.cok olsa ne yapcan hepsini mi indrcen
tasarimi bir bayana uygun.internet kamera zaten super.istedigin uygulamalarin cogu var.daha ne istiyosun![]()
Oyun uygulama beklentin var. İos sevmiyorsun. Geriye tek android kaliyor. Eger wp8li bir tel alcaksan 1 sene bekle derim.Magzasinin gelismesi için.(android market sevıyesine asla gelemez) Sana önerim galaxy s3 yada htc one x. Ama ios candır=P kullanırsan birkez daha bırakamazsın.=D
s4'lü bir One S'de diretiyorum![]()

İşte bede onu diyorum. Zaten hespni indirmicem ama genede insan diğer platformlarda gözü kalıyor. Çok oyuncul bi insanımdır ondan yani. Bakalım samsung, htc ve ya sony wp pazarına girerse market en azından biraz hızlı gelişir.

bencede
- - - Eklendi - - -
tamamda htc zaten 1997'den beri windows phone (ve windows ce) pazarında![]()

Şu an için bence piyasadakilerine göre 1 adım önde zaten marketi de çok hızlı gelişiyor şimdiden 100.000 uygulamayı geçti kamerası zaten muhteşem Review teknolojisini kullanıyor çift led flaş. Bence harika