Lumia 920 mi Lg Optimus G mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 mi Lg Optimus G mi ?
Merhaba arkadaşlar Lumia 920 ve Lg optimus g arasında kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim sizce hangisi daha iyidir? İkisindende korktugum tarafları söyliyim: Lumia 920 de uygulama yönünden zayıf buluyorum. Çok fazla oyun meraklısı degilim ama telefonumda yinede tutarım canım sıkıldıkça oynarım. Lg Optimus G ile ilgili olarak ise duyduklarıma göre güncelleme biraz sıkıntılıymıs. Önerilerinize ihtiyacım var.

Lohengram

Lohengram

Üye
LG OPTİMUS G alacaksan iyi bir Android öğrenmen lazım ki cihazın hakkını veresin.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Güncelleme konusunda Lumia önde. Uygulama konusunda android market ama wp marketide iş görür. Wp8 de 920 1gb ram olduğu için ram kısıtlama olmaz. Yeni oyunlar sürekli geliyor.
Kamera ve internet performansı konusunda bence 920 bir adım önde.
Siz genede bir teknoloji marketin de her iki telefonu elinize alıp inceleyin. Aklınıza yatanı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
fk555897

fk555897

Üye
Lumia 920, kamera, güncelleme desteği bakımından önde.
Optimus G'nin kamerası iyi ama 920 kadar değil, ekranı iyi, bir de bazı not alma işlevleri falan var.

br1903

br1903

Üye
lg optimus g kamera 13 mp ama 920 nin 8-7 mp çok çok önde ve sıfır alınmıs lg g en fazla stabılıgını 4 ay korur l920 al 2 sene rahat rahat kullan ve stabıllıgı yakala oyun acısından wp 8 bu yaz a androıdı gecer dıye dusunuyorum gecemse bıle yakalar ve son olarak eklıyecegım anroide bulaşmaa 920 :gun1:lg optımus g

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Optimus g tabikide. Ayrıca 920 yi ele gitsin yerine 925 de alabilirsin ben yinede optimus g öneririm biraz daha eklersen nexus 5.

messevim

messevim

Üye
Optimus g tabikide. Ayrıca 920 yi ele gitsin yerine 925 de alabilirsin ben yinede optimus g öneririm biraz daha eklersen nexus 5.
Keşke biraz daha bekleseydiniz cevap için. Şunun şurasın da ağustos ayına ne kalmıştı ki :)

( konu 2013 ağustos ayında açılmış )

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onu farketmedim biri hortlatmış konuyu üste çıkmış direk daldım :D

br1903

br1903

Üye
bugun optumıs g yı ınceldım bı telefon o kadaramı berbat olur kamera on kamera herseyıne benım tel vurdu 920

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Beyler konu hort olmuş tarihe bakın .

Üst Alt