Telefon Tavsiyesi Galaxy s3 mü Lumia 920 mi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Samsungun zaten halihazırda piyasada olan ve wp8 isletim sistemine sahip olan bir telefonu var ;) (samsung ativ s) htc ve nokia kadar reklam yapmadıgından sanırım samsungun da wp isletim sistemine sahip cihazlar cıkardıgını bilmiyorsunuz....

ativ s'in cikişi ertelendi:D

Bihterziyagil

Üye
ative filan ne gerek var samsungda iyice aç gözlü olmaya başladı ha

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Samsung wp tutarsa kâr yapsın diye çıkardı Ya tutarsa diye.

Placebo-

Placebo-

Üye
S III'ün internet hızı stock tarayıcıyla Lumia'dan daha hızlı.Lumia'nın tek üstün yanı gece çekimlerindeki kamerası :)

Alakası yok. Wifi ile lumia az fark ile önde. Bazen geçiyor bazen geçmiyor. İkiside eşitler yani. Onun dışında daha hızlı wp. Uygulamaları daha hızlı açıyor. Tek eksiği oyun.

Bihterziyagil

Üye
8 çekirdeğe filan uyumlu mu wp? androidde donanım ne kadar iyiyse o kadar performans mantığı olduğu için sürekli performansı arttırabilirsin ama sistem symbian gibi 10gb ram 20 çekirdek koysanda belirli birşeyin üstüne çıkamaz gibi mi yoksa?

Black-killing

Black-killing

Üye
8 çekirdeğe filan uyumlu mu wp? androidde donanım ne kadar iyiyse o kadar performans mantığı olduğu için sürekli performansı arttırabilirsin ama sistem symbian gibi 10gb ram 20 çekirdek koysanda belirli birşeyin üstüne çıkamaz gibi mi yoksa?

Windows 4 çekirdeği bile fazla görüyor gerek yok diyolar ayrıca az çekirdekle çok iş ve batarya süresini uzun tutuyorlar.Ayrıca da windowsta o kadar çok çekirdeğede gerek yok zaten.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
64 çekirdek bile destekliyor Windows Phone 8.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten donanımı verimli kullanıyor.

Placebo-

Placebo-

Üye
Windows Phone 64 çekirdeğe kadar destek sunuyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birşey soracağım hani S 3 ve Lumia 920'nin Ram 1 gb ya bizim arkadaşta S 3 Var boştaki Ram 700 küsür Lumia daki boş Ram ne kadar ? Yani wp ne kadar Ram yiyor ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Alakası yok. Wifi ile lumia az fark ile önde. Bazen geçiyor bazen geçmiyor. İkiside eşitler yani. Onun dışında daha hızlı wp. Uygulamaları daha hızlı açıyor. Tek eksiği oyun.
Sen diyorsun ki videolar fake oluyor,Sen değil miydin lumia çıkmadan önce karşılaştırma videoları yükleyen?
Madem fake videolar sen neden o kadar video attın?Sen beni iyi bilirsin S3'ü daha çok seviyorum ama Lumia'nın hakkını asla yemedim burda ben S3 iyide demedim.Sadece Videolara fake diyorsun ilk karşılaştırma videosunu sen yükledin?:hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Birşey soracağım hani S 3 ve Lumia 920'nin Ram 1 gb ya bizim arkadaşta S 3 Var boştaki Ram 700 küsür Lumia daki boş Ram ne kadar ? Yani wp ne kadar Ram yiyor ?

Hiç bakmadım. Bir bakayım.

- - - Eklendi - - -

Sen diyorsun ki videolar fake oluyor,Sen değil miydin lumia çıkmadan önce karşılaştırma videoları yükleyen?
Madem fake videolar sen neden o kadar video attın?Sen beni iyi bilirsin S3'ü daha çok seviyorum ama Lumia'nın hakkını asla yemedim burda ben S3 iyide demedim.Sadece Videolara fake diyorsun ilk karşılaştırma videosunu sen yükledin?:hmmm

Fake demedim ki. İki cihazda eşit diyorum şu an. Bazen s3 bazen lumia geçiyor. :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Hiç bakmadım. Bir bakayım.

- - - Eklendi - - -

Fake demedim ki. İki cihazda eşit diyorum şu an. Bazen s3 bazen lumia geçiyor. :)
Eğer öyle düşünüyorsan kusura bakma,Zaten browser testinde ikisinden biri hızlı demek mümkün değil çok farklı bir sitede biri geçiyor diğer sitede diğeri.

Placebo-

Placebo-

Üye

Baktım şimdi. İnternet ve store açıkken 879 mb free ram var. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 telefonda birbirinden güzel birbirine avantajları ve dezavantajları var işte burada devreye kullanıcının ne amaçla kullanacağı kalıyor artık kıyaslamayın.

- - - Eklendi - - -

Wooooov çok iyi.

TeAmo42

TeAmo42

Üye

Bide şunu deneme imkanımız var mı? Mesela ikisinde ortak bi uygulama bulup her ikisindede ne kadar ram kullanıyor öğrenme şansı var mı :)

- - - Eklendi - - -

2 telefonda birbirinden güzel birbirine avantajları ve dezavantajları var işte burada devreye kullanıcının ne amaçla kullanacağı kalıyor artık kıyaslamayın.
Sonuna kadar katılıyorum.:oke:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Bide şunu deneme imkanımız var mı? Mesela ikisinde ortak bi uygulama bulup her ikisindede ne kadar ram kullanıyor öğrenme şansı var mı :)

- - - Eklendi - - -

Sonuna kadar katılıyorum.:oke:

İyi bir fikir.

Black-killing

Black-killing

Üye
Lumiadan dokunmatigi kapasitif mi rezistif mi ?

Kapasitif olsa tırnak veya parmağının ucu hariç bişey işlemez rezistif desen parmağın ucunu bu kadar hassasiyetle işlemez ? Ne ki acaba ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Lumiadan dokunmatigi kapasitif mi rezistif mi ?

Kapasitif olsa tırnak veya parmağının ucu hariç bişey işlemez rezistif desen parmağın ucunu bu kadar hassasiyetle işlemez ? Ne ki acaba ?
Asla ve asla rezistif olmaz :) Lumia'nın dokunmatiği piyasadaki en iyi dokunmatik

Üst Alt