lumia 920 Wechat sorunu..

Sponsorlu Bağlantılar

sumselfat

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 Wechat sorunu..
Arkadaşlar öncelikle Allah'ın selamı ve bereketi üzerinize olsun.

gelelim konuya : wechatde salla komutunu kullanmak için gpsi açıyorum ama wifide konum sorunu oluyor bulmuyor ve nekadar sallarsam sallayım kimseyi bulamıyorum. Ama 3g yada 2g ile kullandğımda böyle bir sorun olmuyor. Gayet hızlı bir şekilde buluyor bu sorun neden olur ?

serinaga

serinaga

Üye
Hımmm hiç wifi'de sallamamıştım :bilmm, bir bakiimm ...

- - - Eklendi - - -

Eeeeee sorun yok kardeşim, şimdi salladım n@oyi diye 8337 Km mesafede birini buldu, bakiim bir daha sallıyorum .... Evveeett 10348 Km.'de Danii'yi buldu, yani sorun yok. Acaba senin wifi'den kaynaklı bir sıkıntı olmasın ? Başka bir wifi kaynakta denedin mi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ayarlar kısmına gelip kendi ülke ve konumuzu seçtiniz mi :hmmm

IVI-Elia

Üye
belki siz sallartken başka biri sallamıyordur.Maxicep ailesi olarak aynı anda sallayıp bulalım bşrmirimizş :eller:

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Şimdi bende denedim Wifi ile gayet iyi çalışıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ben de wifi ile denedim sorun yok. 1km'de hakan diye birisini buldu. Konum servisleriniz acik deneyin. Bence mobil veri acikken zaten gsm şebekesi uzerinden konum tespiti yapiyor ama wifiden yapamiyor olabilir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Yahu ben uygulamayı hiç kullanmadım. Cahilliğime verin ama nedir bu sallama olayı? Uygulama da whatsapp'da olduğu gibi rehber de bu uygulamayı kullananlarla yazışmıyormuyuz? Bu sallama olayı falan nedir ben anlamadım şimdi:hmmm Gerçi şu anda istesem de kullanamam :D:D

Dtn

Üye
Meraktan kurup bakmıştım, rehberdekilerle de konuşabiliyorsun sanırım (gerçi bendekiler pek kullanmıyormuş deneyemedim ama :) görünüyorlardı yani listede) bir de telefonu salladığın zaman seninle aynı anda sallayan herhangi biriyle yazışabiliyorsun, ya da bir daha sallayabiliyorsun bir başkasını bulmak için. Çevrendekilerden (konum kullanarak) uygulaması olanları görüp yazabiliyorsun. bikaç özelliği daha vardı ama çok kurcalamadan kaldırdım :)

sumselfat

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz için teşekkür ederim sorun benim wifideymiş bağlantının yavaş olmasından dolayı konum tespiti yapamıyor başka wifide sorunsuz.

Dementor61

Üye
Hep beraber sallasak ya :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
WeChat dururken ben whatsapp kullananları anlamıyorum aslında ya, wechat çok daha kullanışlı program. Metro arayüzle de süper oluyor diğer OS' lardan çok daha hoş :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bu gidişle wechat'i de bana denettireceksiniz :ehe şu sallama özelliğinden dolayı sapık çoktur diye bulaşmamıştım ama bulaşacam gibi yakında :) symbian'da var mı wechat? eşime de yüklerim eğer varsa.

serinaga

serinaga

Üye
Hep beraber sallasak ya :D

Olur valla, belli bir zaman belirleyelim, hep beraber sallayalım :)

- - - Eklendi - - -

bu gidişle wechat'i de bana denettireceksiniz :ehe şu sallama özelliğinden dolayı sapık çoktur diye bulaşmamıştım ama bulaşacam gibi yakında :) symbian'da var mı wechat? eşime de yüklerim eğer varsa.

Var arkadaşım, eşimde C7 var, yükledim mağazadan, harika oldu, ne yalan söyleyeyim Symbian'daki arayüz bizden daha güzel olmuş, kıskandım valla :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt