Lumia 920 vs iPhone 5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:locked:

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bir nokiaci olarak söylüyorum bence iphone daha canlı görünüyor

ecel54

ecel54

Üye
bir nokiaci olarak söylüyorum bence iphone daha canlı görünüyor

önemli olan canlılık değil kendi gözünle nasıl görüyorsan fotğraftada ona en yakın görebilmektir. sonuçta çizgifilm de değiliz :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

önemli olan canlılık değil kendi gözünle nasıl görüyorsan fotğraftada ona en yakın görebilmektir. sonuçta çizgifilm de değiliz :D

Yazılım renk kodlamasını kendi yapıyor burda Lumia daha keskin ve parlak çekmiş.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iphone daha canlı geldi bana :hmmm

theruhix

Üye
İ5 te renkler çok daha belirgin ama lumiada çok daha gerçekçi . Arkadaşın dediği gibi önemli okan gözün nasıl gördüğü gerçeğe daha yakın olan lumia :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
resimler tatminkar her iki telefon içinde sonuçta kağıda basarsak ikiside çok net çıkar

hakan.620

Üye
bu telefonun ustune yok bencd tabi simdilik...!

dedereis123

dedereis123

Üye
ya bendeki fotoğraflar niye bu kadar net değil , gece çekimim yakında iğrenç resmen

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
alical33

alical33

Üye

Güncelleme 2 haftaya kadar gelmezse flaş atacağım.
Sabrım kumsaatine döndü, giderek azalıyor :kıskıs:
navideki sürüm sadece portico pr1.1 yok ki içinde ama şarj falan daha uzun gidyomuş reset sorunuda yokmuş galiba bence flashla gitsin :naughty:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
navideki sürüm sadece portico pr1.1 yok ki içinde ama şarj falan daha uzun gidyomuş reset sorunuda yokmuş galiba bence flashla gitsin :naughty:

Hımmm, ben PR1.1 var diye biliyorum içinde :hmmm
Neyse varsa da yoksa da bekleyeyim şimdilik. :pro:

alical33

alical33

Üye

Hımmm, ben PR1.1 var diye biliyorum içinde :hmmm
Neyse varsa da yoksa da bekleyeyim şimdilik. :pro:
trden güncelleme yapan biriyle amerikadan yapann ss lerine baktık alikemal abiyle o yok dedi bende onun yalancısıyım :kıskıs:

dedereis123

dedereis123

Üye
arkadaş bu seferde %100den aşagı düşmüyor pil ya bu nasıl bir sıkıntıdır ? ekranı açtım yuksekte 10dk oyun oynuyorum %100 hayla

alical33

alical33

Üye
dedereis123

dedereis123

Üye
abi mantıklımı sence hiç mi güç harcamadı o kadar süre :D telefonu kapatıp açtım %97 yazıyor bu seferde hayır korkuyorum bir sorun olmasından %100 sanki bir arkadaşında bir sorunu vardı böyle canımı sıktı su batarya

alical33

alical33

Üye
abi mantıklımı sence hiç mi güç harcamadı o kadar süre :D telefonu kapatıp açtım %97 yazıyor bu seferde hayır korkuyorum bir sorun olmasından %100 sanki bir arkadaşında bir sorunu vardı böyle canımı sıktı su batarya
önemli değil o bendede bikeresinde 3 4 saat %100 dü sonra 99 97 falan azaldı gitti işte zaten pilin en fazla son dişiyle ilk dişi gider :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...