Lumia 925 incelemem

Sponsorlu Bağlantılar

egementezgel

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 incelemem
Lumia 920 - 820 - 720 kullanmış biri olarak dayanamayıp son kullandığım 720'den Lumia 925'e geçtim. Telefonun inceliği ve hafifliği harika. 920nin kaba görüntüsünden eser yok. Fotoğraf çekimi çok güzel ancak sanki Lumia 920 gece çekimlerinde daha başarılıydı gibi geliyor ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Yeni güncellemeyle gelen 925'in smart camera programı ve pro shot programıyla çok harika çekimler yapılabiliyor. Diğer platform da ki arkadaşlarınızı rahatlıkla kıskandırabilirsiniz bu yazılımlarla. Telefon zaten 920 ile benzer özelliklere sahip ancak 920deki genel hatalar bu telefonda düzeltilmiş (konuşma sırasında kesinti, sesin karşıya az ve kesik gitmesi gibi). Eksilerine gelecek olursak
1. Klasik her çok akıllı ve büyük ekranlı telefonun başında olan problem batarya sorunu malesef bunda da var. Oyun falan oynayıp kurcaladığım ilk günlerde 8 saat kullanabildim. Ancak üzerinden 1 hafta kadar geçtikten sonra ilk günlerki gibi kurcalamadığım için artık 1,5 günü gidiyor. İleride 2 güne çıkacağını tahmin ediyorum.
2. Çok ciddi ısınma problemi var. 920'de de ısınma problemi vardı ama sanki 925 daha çok el yakıyor. 15-20 dakika oyun sonrası telefonun üst kısmını tutmak mümkün olmuyor neredeyse.
3. Telefonun arka alt tarafında (hoparlör deliklerinin altında) aluminyum çerçeve ile arka kapağın arasında 1mm'lik bir boşluk var. Bu yakında boşluğun toz ile dolacağına eminim.
4. Kamera'nın camının kenarlarında hafif bir çıkıntı var (cam biraz içeride kalıyor) o yüzden bu çıkıntıya tozlar birikiyor ve ıslak bezle vs. temizlemeden çıkmıyor.
5. Şarj ucu girişi üstte olması bana sıkıntı verdi keşke altta olsaydı
6. Benim aldığım siyah renk ama diğer renklerden beyaz ve griyide inceledim. Gri renk çok çirkin görünüyor bence çünkü yan aluminyum çerçeve parlak arka kısım mat gri olmuş o yüzden arka kapak emaneten takılmış gibi duyur. Gri rengini tavsiye etmiyorum.

Sonuç olarak 920'den daha düzgün ve kullanışlı bir telefon olmuş ama hala ısınma ve şarj problemi giderilememiş olması beni üzdü. Yine de Ben çok sevdim.
 
  • Beğen
Tepkiler: senatorlines


ÖEY

ÖEY

Üye
Görüşlerin için teşekkürler, benim gibi bu telefonu almayı düşünen insanlar için güzel ön bilgiler vermişsin
 
CocoDai

CocoDai

Üye
:tşk:
 

respection123

Üye
Pro Shot mu? :hmmm
 

Benzer Konular



Üst Alt