bir nokiaci olarak söylüyorum bence iphone daha canlı görünüyor

önemli olan canlılık değil kendi gözünle nasıl görüyorsan fotğraftada ona en yakın görebilmektir. sonuçta çizgifilm de değiliz![]()
Yazılım renk kodlamasını kendi yapıyor burda Lumia daha keskin ve parlak çekmiş.
bana iphone daha parlak çekmiş gibi geldi
fotoğraf pr1.1 le çekilmiş güncelleme gelsin sennkide güzel olacakya bendeki fotoğraflar niye bu kadar net değil , gece çekimim yakında iğrenç resmen

fotoğraf pr1.1 le çekilmiş güncelleme gelsin sennkide güzel olacak![]()

navideki sürüm sadece portico pr1.1 yok ki içinde ama şarj falan daha uzun gidyomuş reset sorunuda yokmuş galiba bence flashla gitsin
Güncelleme 2 haftaya kadar gelmezse flaş atacağım.
Sabrım kumsaatine döndü, giderek azalıyor![]()

navideki sürüm sadece portico pr1.1 yok ki içinde ama şarj falan daha uzun gidyomuş reset sorunuda yokmuş galiba bence flashla gitsin![]()

trden güncelleme yapan biriyle amerikadan yapann ss lerine baktık alikemal abiyle o yok dedi bende onun yalancısıyım
Hımmm, ben PR1.1 var diye biliyorum içinde
Neyse varsa da yoksa da bekleyeyim şimdilik.![]()

arkadaş pi kötü gütse dert iyi gitseayrı bi dertarkadaş bu seferde %100den aşagı düşmüyor pil ya bu nasıl bir sıkıntıdır ? ekranı açtım yuksekte 10dk oyun oynuyorum %100 hayla

önemli değil o bendede bikeresinde 3 4 saat %100 dü sonra 99 97 falan azaldı gitti işte zaten pilin en fazla son dişiyle ilk dişi giderabi mantıklımı sence hiç mi güç harcamadı o kadar süretelefonu kapatıp açtım %97 yazıyor bu seferde hayır korkuyorum bir sorun olmasından %100 sanki bir arkadaşında bir sorunu vardı böyle canımı sıktı su batarya