Lumia 920 sim slotu ekran tarafında esneme ve ses

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Benimki pazartesi gitti çarşamba geldi en fazla üç dört gün sürer.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

remzi33

remzi33

Üye
Sadece tlfonu mu verdin kulaklık ve şarj aletini de gonderdin mi kardeş sn. bn değişeceğine eminim ve tekrar takrar uğraşmak istemiyorum diğerlerini göndermeyle

komando04

komando04

Üye
Sadece tlfonu mu verdin kulaklık ve şarj aletini de gonderdin mi kardeş sn. bn değişeceğine eminim ve tekrar takrar uğraşmak istemiyorum diğerlerini göndermeyle

valla kardeşim ben hepsini verdim.

remzi33

remzi33

Üye
tmm kardeşim sağolasın

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nokia destek hattıyla tekrar gorüştüm. telefonu hafta içi servise gönderececğim. %99 değişşecek zaten. nfs undercover'ı satın almıştım yeni cihaz için tekrar mı satın almak gerekecek 11 lira çöpe mi gitck :)

enterneoll

enterneoll

Üye
abi lumia 920 baya problemliymiş ya yorumların hepsini okudum ama bu kadarda beklemiyorum :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tmm kardeşim sağolasın

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar nokia destek hattıyla tekrar gorüştüm. telefonu hafta içi servise gönderececğim. %99 değişşecek zaten. nfs undercover'ı satın almıştım yeni cihaz için tekrar mı satın almak gerekecek 11 lira çöpe mi gitck :)

yok kardeşim aynı hesapla kurulum yapıp satın aldığım uygulamaları tekrar yükleyebilirsin. Hatta şimdiden skydrive'a yedek alıp gelen telefona yedeği yükleyebilirsin.

remzi33

remzi33

Üye
Yedek aldım ya. Acaba gelecek olan cihazın yazılımı güncel mi olacak şimdikine göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt