Lumia 920 sim slotu ekran tarafında esneme ve ses

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 sim slotu ekran tarafında esneme ve ses
Selamlar, telefonu alalı 2 hafta kadar oluyor. Bugün telefonu elime alırken farkettim sim kart slotu ile mikrofonun arasında ekran tarafına bastırınca aşağı doğru esniyor ve gıcırtı sesi çıkarıyor. Bastırma derken öyle çok kuvvetli bir bastırma değil mesela telefonun alt ve üstünden iki parmakla tutup kaldırırken bile oluyor. Telefonun diğer hiç bir kenarında köşesinde böyle bir esneme veya ses yok. Bu normal mi, sizde de oluyor mu? Olmuyorsa bana Turkcell yolları görünüyor :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Selamlar, telefonu alalı 2 hafta kadar oluyor. Bugün telefonu elime alırken farkettim sim kart slotu ile mikrofonun arasında ekran tarafına bastırınca aşağı doğru esniyor ve gıcırtı sesi çıkarıyor. Bastırma derken öyle çok kuvvetli bir bastırma değil mesela telefonun alt ve üstünden iki parmakla tutup kaldırırken bile oluyor. Telefonun diğer hiç bir kenarında köşesinde böyle bir esneme veya ses yok. Bu normal mi, sizde de oluyor mu? Olmuyorsa bana Turkcell yolları görünüyor :)

Sim kart slotunun, kulaklık çıkışına yakın olan bölümünün bastırınca hafif aşağı esneyip çok hafif bir tıkırtı çıkarması normal. Ama öyle çok fazla esneme ve gıcırtı olmaması lazım :hmmm

Placebo-

Placebo-

Üye
Hafif bit esneme var bendede ancak bu normal. Gıcırtı varsa bilemem. Tam oturduğuna emin misin slotun..

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Yok yanlış anlattım galiba sim kart slotu oynamıyor. Sim kart slotunun olduğu tarafta kasayla ekranın birleştiği yerde oluyor esneme. Biraz araştırdım wpcentralda baya bi kişide varmış çoğu da değiştirmiş telefonlarını (build quality diye aratınca bir sürü thread çıkıyor). Bende Turkcelli aradım değiştirebilir miyim ayıplı mal diye, yok servise göndereceksiniz dediler. Daha sonra Nokia Türkiye ile konuştum onlar da servise göndereceksiniz dedi. Bakalım yüzyüze de konuşacağım haftasonu yine olmazsa şikayet edicem Nokia Head Ofise.

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, telefonu değiştirdim bu hafta pazartesi verdim çarşamba yenisi geldi. Yenisinde esneme yok, ama bu sefer kapasitif butonlar sarıya çalan bir renkte tam beyaz değil (bazı batchlerde böyleymiş), daha fazla uğraşmak istemediğim için böyle kullanacağım.

Değiştirmek için önce Turkcell sonra Nokia desteği aradım. İkisi de servise göndermelisiniz dedi. Stephen Elopa mail attım, muhtemelen otomatik cevaplayan bir yazılım veya supportan birileri cvp attı (Stephen Elop'un mail adresinden) ilgileneceğiz diye. Galiba 1-2 saat sonra Nokia Türkiyeden Çiğdem hanım aradı, derdimi anlattım, oda değişim yapılacağını ama değişimin servis üzerinden olması gerektiğinden vs bahsetti. Kabul ettim pazartesi Teleservise verdim, çarşamba telefon geldi ama bugün alabildim. Arada Nokia sitesindeki Teleservis adresi yanlışmış, baya bi aradım bulamadım telefonla da ulaşamadım kimseye, biraz sitem ettim yine mail üzerinden ama değişti telefon sonunda.

n000k

n000k

Üye
Iyide o dedigin renklerin sari olmasi pek bi onemli degilki.benimde sari yaniyor onlar.bu bit sorunmu yani simdi?:S
Sent from my {Lumia 920 aşkım} using Board Express

komando04

komando04

Üye
benimde sarımsı yanıyor

alical33

alical33

Üye
benimkide sarımsı bi renk gün ışığı gibi tel beyaz

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Aklınıza kurt sokmayım ama benim eskisi baya parlak beyaz yanıyordu :)

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Evet bunu çok takmıyorum.

n000k

n000k

Üye
Senden baska beyaz yaniyordu bir onceki telim diyen yok.birkete fark ettiysen o buttonlar aynali yani koyu sayilir o yuzden arkadaki isik sari gozukur.

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Wpcentralda var beyaz diyen, bend de eminim benim eskisinin beyaz olduğuna.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benikinin de işikları beyazımsı yanıyor.

remzi33

remzi33

Üye
Sallayınca bnimkinden de ses geliyor Nokia shopa gidemiyorm çünkü rizede yok trabzondan almıştm. Ne yapmam gerekiyor değiştiren arkadaş yardımcı olabilir mi

komando04

komando04

Üye
Sallayınca bnimkinden de ses geliyor Nokia shopa gidemiyorm çünkü rizede yok trabzondan almıştm. Ne yapmam gerekiyor değiştiren arkadaş yardımcı olabilir mi

valla kardeşim bence hiç değiştirme çünkü hepsi aynı bilgisini vereyim boşuna telefonsuz kalmayın

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar, o sallayınca ses gelmesi olayına ois düzeneğinden oluyor diyorlar. Beni o ses çok rahatsız etmiyor ama kafanıza çok takıldıysa Rize'de destek noktası cihan elektronik imiş, Atatürk caddesi no: 428. Direk faturanızla gidin.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

remzi33

remzi33

Üye
Nokia destek hattıyla görüştüm. Karşı ödemeli olarak kargoya verin cihaz kontrol edilir parça değişimi yapılırsa teslim almayın bizimle iletişime geçin biz servisle görüşüp birebir değişimini yaparız ddi. Sizce kaç günde gelir yeni cihaz? Bn değişeceğine eminim çünkü titreşimi çok kotu ses çıkarıyor. Ama önden ve arkadan aynı anda baskı uygulayınca titreşim normalleşiyor. Bnce teknik bir sorun var yazılımsal değil yani bu

- - - Eklendi - - -

Selamlar, o sallayınca ses gelmesi olayına ois düzeneğinden oluyor diyorlar. Beni o ses çok rahatsız etmiyor ama kafanıza çok takıldıysa Rize'de destek noktası cihan elektronik imiş, Atatürk caddesi no: 428. Direk faturanızla gidin.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

ilgin için:tşk:

- - - Eklendi - - -

valla kardeşim bence hiç değiştirme çünkü hepsi aynı bilgisini vereyim boşuna telefonsuz kalmayın

ya sallayınca çıkan ses önemli değil de benim titreşimden çok ses geliyor

n000k

n000k

Üye
Remzi33 bence ver degistirsinler,bosber biraz telsiz kal ama en azindan rahat olsun gonlun.dedigin gibi ses cok geliyorsa,Bu eziyeti cekme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt