Telefon Tavsiyesi Lumia '920 PureView' vs 'Galaxy S3' vs 'iPhone 4S' kamera testleri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hmzgl

hmzgl

Üye
resimler aynı koşullar da çekilmemiş ağacın gölgesine baktığınız da anlaşılıyor. Birde ağaçlar arasından gelen ışıklara baktığınızda farklı zaman diliminde çekilmiş olduğunu anlarsınız. Lumia 920 ile çekilen resim gündüz çekilmiş bir de led flaş xenon kadar parlaklık vermez hiçbir zaman.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
resimler aynı koşullar da çekilmemiş ağacın gölgesine baktığınız da anlaşılıyor. Birde ağaçlar arasından gelen ışıklara baktığınızda farklı zaman diliminde çekilmiş olduğunu anlarsınız. Lumia 920 ile çekilen resim gündüz çekilmiş bir de led flaş xenon kadar parlaklık vermez hiçbir zaman.

gündüz çekilmemiş. Binalardan belli oluyor.

varrick

varrick

Üye
Resimler fake.
((arkadan isik veriyolar))
_
Dikkat ederseniz golge olusmus.
kızın golgesi var, demekki biyerden isik vuruyor.
_
Digerleri karanlik.
_
Gece foto cekerken bile galaxy S3 ve one x den daha iyi cekiyo telefonum(galaxy mini 3.2 MP)
Burdanda anlayabilirsiniz fake oldugunu....
_
Eger yanlis yorumlamissam kusura bakmayin,iyi geceler ,iyi forumlar,hayirli aksamlar...
:gun1:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sokak lambasının ışığı vurmustur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu fotograflarin cekimi videoya alinmiş ve yayinlandi. Resimler gercek olabilir yani arkadaşlar. Ayni ortamda video cekimleri de yapildi. Videoda 808 920den daha başariliydi.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
hmzgl

hmzgl

Üye
gündüz çekilmemiş. Binalardan belli oluyor.
Diğer resimler de hiçbir ışık gözükmüyor değil mi kameranın çektiği açıya bak ağacın gölgesisin düştüğü yere bak aynı koşullar da çekildiyse bu ne peki.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
Barış Grc

Barış Grc

Üye
İnanılmaz bence , bu kadar beklemiyodum hele 808 geçiceği aklımın ucundan geçmezdi. :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
galaxy s3 ve one x'in gunduz gece modlari arasindaki işik farki gercekse lumia920nin cektikleri de gercek olabilir normaldir.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler bilgiler için,Bu resimler gerçek veya değil ona bişiy diyemem ama ben bu cihaza ve işletim sistemine,ekran teknolojisine ve kalitesine,kamera çekim kalitesine vede cihazın sağlamlığına inanıyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Yok ya bu kadar fark olmaz bence.ışık vermişlerdir.veya farklı saatte çekmişler heralde lumia ile.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yok ya bu kadar fark olmaz bence.ışık vermişlerdir.veya farklı saatte çekmişler heralde lumia ile.

tamam lumia ile işik verdiler veya farkli saatlerde cektiler. Sgs3un gece ve gunduz modu cekimlerinde o kadar işik farki nerden geliyor. Yok eger one x ve sgs3 mod farkiyla bu kadar farkli resimler cekebiliyorsa lumia da bunu işik sensoruyle gece moduna ihtiyac duymadan otomatik olarak yapabilir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bu fotograflarin cekimi videoya alinmiş ve yayinlandi. Resimler gercek olabilir yani arkadaşlar. Ayni ortamda video cekimleri de yapildi. Videoda 808 920den daha başariliydi.

e fotoğraflarda niye lumia 920 daha iyi performans vermiş ki :allalla:

- - - Eklendi - - -

Diğer resimler de hiçbir ışık gözükmüyor değil mi kameranın çektiği açıya bak ağacın gölgesisin düştüğü yere bak aynı koşullar da çekildiyse bu ne peki.

gece demeyelim ona ışık vurmuş olabilirler :hmmm

Türe

Türe

Üye
ben güvenemiyorum açıkçası

- - - Eklendi - - -

Sanki stadyum ışıklandırması yahu aklım almıyor :ah

Türe

Türe

Üye
Cidden özel ışık efekti gibi duruyor :hmmm Elime alıp denicem geldiğinde :zzz:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Cidden özel ışık efekti gibi duruyor :hmmm Elime alıp denicem geldiğinde :zzz:

birde şöyle düşünebiliriz insan gözü ile lumia 920nın çektiği parlaklıkta görüyorsak diğerlerinin daha az olması normal ama o kadar düşük olması normal değil :zzz:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Türe

Türe

Üye
Ovv :hmmm Paradoksa soktun mehmet :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...