Telefon Tavsiyesi Lumia '920 PureView' vs 'Galaxy S3' vs 'iPhone 4S' kamera testleri!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lumia '920 PureView' vs 'Galaxy S3' vs 'iPhone 4S' kamera testleri!
Telefon kameralarının en zayıf yanlarından biri de gece modları. Lumia 920'nin kamerası geceleri de güzel ve aydınlık sonuçlar veriyor. Bazı durumlarda da Lumia 920'den bulanık görüntüler ortaya çıkıyor. Ancak düşük ışık altında güzel sonuç veren nadir telefonlardan biri diyebiliriz.

Skandallarda da yer aldığı gibi DSLR kamerayla çekim kadar kaliteli sonuçlar vermiyor fakat diğer telefonlardan daha iyi olması Nokia'ya yetmemiş görünüyor. Aslında Nokia 920 takdir edilmesi gereken bir kameraya sahip.

Problem Nokia'nın yalan söylemesinde oluşuyor. Optik resim stabilizasyonu iyi görünüyor fakat yaşanan olaydan sonra insanların Lumia 920 konusundaki skandalları unutabileceğinden emin değiliz.

Ne yazık ki Nokia'nın kameraları marketinde olmaktan daha iyisini hak ediyor. Telefon yayınlanana kadar henüz kesin sonuçlar vermek istemiyoruz fakat Nokia'nın aynı hataya ikinci kez düşmeyeceğini umuyoruz.

(teknolojioku)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

amcalu1

amcalu1

Üye
Bunlar fake değil miydi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Eğer bu seferki gerçek ise gerçekten mükemmel.Gündüz çekiminde geçemese bile gece çekiminde Nokia 808'e fark atmış gibi duruyor.Tabiki Nikon en iyi performansı vermiş.Eğer görüntüler Nokia'ya ait ise 2. kere aynı hataya düşeceğini zannetmiyorum.Gerçi bu sahtekarlığı 1 kere yapması bile büyük ayıp.

Türe

Türe

Üye
Gercek ise Kamerada devrim demek bu :hmmm

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
videosu var youtube da izledim bugün harika cidden

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Büyük ihtimal doğru bunlar arkadaşlar, herhangi bir bilgi gelirse paylaşırım.

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Büyük ihtimal doğru bunlar arkadaşlar, herhangi bir bilgi gelirse paylaşırım.

Hocam eğer doğruysa Nokia boşu boşuna üçkağıtçılık yapıp kendi adını karalamış demektir.Böyle performanslı bir cihaz için oynamaya ne gerek var Allah aşkına ya !

• Beğen
Tepkiler: ANIL
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:oha: 808den daha iyi performans vermiş. Bi de nikondan daha parlak çekmiş :oha:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Hocam eğer doğruysa Nokia boşu boşuna üçkağıtçılık yapıp kendi adını karalamış demektir.Böyle performanslı bir cihaz için oynamaya ne gerek var Allah aşkına ya !

Aynen :( de neden bu kadar başarıdan sonra böyle bi yanlış yapar diye düşünmüyor değilim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kullanıcıadları
ByKatre

ByKatre

Üye
Kamera Konusunda Nokia nın elime kimse su dokemez

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
  • Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

aynen de gece çekiminde de geçmemesi lazım yahu :allalla: geçiyormuş demekki :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

aynen de gece çekiminde de geçmemesi lazım yahu :allalla: geçiyormuş demekki :kıskıs:

Yeni teknolojiler denediler ya ondandır büyük ihtimalle :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bana nedense inandırıcı gelmedi :hmmm çünkü lumia 920 ile çekilen resim karanlık bi ortamda çekilmişe benzemiyor. Insan gözü ile bile o kadar parlak ve ışıklı görünen bir yeri diğer telefonların karanlık çekmesi mümkün değil. Işık vurulmuşta çekilmiş lumia 920de ki :hmmm dikkat edin anlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|
hunter41

hunter41

Üye
pek inandırıcı değilll :hmmm

• Beğen
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
bana nedense inandırıcı gelmedi :hmmm çünkü lumia 920 ile çekilen resim karanlık bi ortamda çekilmişe benzemiyor. Insan gözü ile bile o kadar parlak ve ışıklı görünen bir yeri diğer telefonların karanlık çekmesi mümkün değil. Işık vurulmuşta çekilmiş lumia 920de ki :hmmm dikkat edin anlarsınız.

Valla 2. kere bunu yapacağını düşünmüyorum bence gerçek olabilir :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Valla 2. kere bunu yapacağını düşünmüyorum bence gerçek olabilir :hmmm

gerçek olabilir de :allalla: neden bu kadar parlak diğer telefon ile çekilmiş resimler bu kadar karanlık ise arada flash ile çekmiş kadar fark var neredeyse :hmmm

• Beğen
varrick

varrick

Üye
lumiada flash var zaten.(dimi var ????,,,))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...