doukann
Üye
Lumia 920 Menü Yavaşlığı
Son zamanlarda telefonumun menüsünde bir yavaşlık var. Kutucuklu menüde aşağı veya yukarı hareket ettirirken sürükleyip bırakınca jilet gibi, kare kare olmadan gayet hızlıca gidiyor ama parmağımı üzerinden çekmeyip asagı veya yukarı hareket ettirince biraz kare kare oluyor. Bilgisayar oyunlarındaki fps düşüşü gibi düşünün. Bu sorun daha önceden var mıydı bilmiyorum ama bu aralar dikkatimi çekmeye başladı. Dokunmatik hassasiyetinde bir problem yok. Aşağı doğru menüyü indirirken yukarı çıkmaya başlayınca bazen küçük takılmalar bile olabiliyor. Format attım bir ise yaramadı. Başka bir sorun için hard format da atmıştım, bu sorun da arada kaynamıştır diye düşündüm ama hala var. Bu menünün bahsettiğim gibi hareket ettirilince normalden daha yavaş gibi olması sorunu herkeste var mı? Veya nasıl kurtulabilirim bundan? Çok ciddi bir sorun değil ama biraz rahatsız edici. Telefonum veya menüm çok dolu değil, daha doğrusu dolu olsa da olmasa da oluyor bu. Sorunumu tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum, cevaplarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.