Lumia 920 Menü Yavaşlığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doukann

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 Menü Yavaşlığı
Son zamanlarda telefonumun menüsünde bir yavaşlık var. Kutucuklu menüde aşağı veya yukarı hareket ettirirken sürükleyip bırakınca jilet gibi, kare kare olmadan gayet hızlıca gidiyor ama parmağımı üzerinden çekmeyip asagı veya yukarı hareket ettirince biraz kare kare oluyor. Bilgisayar oyunlarındaki fps düşüşü gibi düşünün. Bu sorun daha önceden var mıydı bilmiyorum ama bu aralar dikkatimi çekmeye başladı. Dokunmatik hassasiyetinde bir problem yok. Aşağı doğru menüyü indirirken yukarı çıkmaya başlayınca bazen küçük takılmalar bile olabiliyor. Format attım bir ise yaramadı. Başka bir sorun için hard format da atmıştım, bu sorun da arada kaynamıştır diye düşündüm ama hala var. Bu menünün bahsettiğim gibi hareket ettirilince normalden daha yavaş gibi olması sorunu herkeste var mı? Veya nasıl kurtulabilirim bundan? Çok ciddi bir sorun değil ama biraz rahatsız edici. Telefonum veya menüm çok dolu değil, daha doğrusu dolu olsa da olmasa da oluyor bu. Sorunumu tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum, cevaplarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.

HaYalPeresT TM

HaYalPeresT TM

Üye
ben hiç böyle bi sorun yaşamadım tuhaf :hmmm

alical33

alical33

Üye
aynı şey bendede var ama bu yavaşlık değil galiba bide ben dün flash attım daha problem değil bu

IVI-Elia

Üye
Bu ne zamandan beri vat

doukann

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne zamandan beri vat

İşte ben de onu hatırlayamıyorum. Acaba hep vardı da benim mi dikkatimi yeni yeni çekmeye başladı anlayamadım. Yani çok kare kare ilerlemiyor ama parmağınızı hafifçe sürükleyip bıraktığınızdaki halinden daha kare kare olması dikkatimi çekti. Biraz da rahatsız etti.

IVI-Elia

Üye
hızlıca parmak hareketi yapınca yağ gibi kayıyor ama elinle çok yavaş kaydırınca yavaş mı ilerliyor diyorsun? Telefonu biraz dinlendir işlemci çok yorulmuştur belki

- - - Eklendi - - -

Peki son zamanlarda diğer klasörünü temizleyen uyg. kullandın mı acaba ondan kaynaklanabilr mi diye soruyorum sadece varsayım ve tahmin

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende de var ilk günden beri...

NUD

NUD

Üye
Böyle bir sorun söz konusu bile değil hatta etrafımda kullananlarım hiç birisinde yok gayet hızlı ve stabil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim telefonum 42 gündür bir kez bile kapanmadı ama böyle bir yavaşlık söz konusu değil :hmmm

BLACKLINE

BLACKLINE

Üye
bazen bendede oluyor.

NUD

NUD

Üye
Bence biraz abez bi sorun gibi sıfırlamanız gerekir Tuş kombinasyonu ile hard format atın eğer öyle bişey varsa sanmıyorum ama

doukann

Üye
    Konu Sahibi
hızlıca parmak hareketi yapınca yağ gibi kayıyor ama elinle çok yavaş kaydırınca yavaş mı ilerliyor diyorsun? Telefonu biraz dinlendir işlemci çok yorulmuştur belki

- - - Eklendi - - -

Peki son zamanlarda diğer klasörünü temizleyen uyg. kullandın mı acaba ondan kaynaklanabilr mi diye soruyorum sadece varsayım ve tahmin

Aynen. Hızlıca parmak atıp parmağımı çekince, yani kendiliğinden kayınca yağ gibi kayıyor ama parmağımı üstünden çekmeyip yavaş yavaş kaydırınca dediğim gibi oluyor. Yavaş ilerlemek de değil aslında ama öncekinde olduğu gibi "yağ gibi" kaymıyor. Bahsettiğin türde bir uygulama kullanmadım.

Bu arada üstte hard formatla ilgili bir cevap gelmiş. Tuş kombinasyonuyla hard format attım daha önce ama bu soruna bir çare olmadı.

IVI-Elia

Üye
YA O BENDE DE VARDI daha yeni flah attım gitti gibi.Ama arkadaşın telefonuda öyleydi ona Flash attık sorun çözüldü ama uyg. Terkrar yükleyince yine hafif var arkadaştan Bi video eklerim birazda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt