papakudioflu
Emekli Yönetici
yok abiLumia'm olmasa da elimizden az çok geliyor bu işler. Nokia geç kaldı beni kaybetti . lumia gelmeden S2 almıştım. biraz daha bekleseydim alırdım ama biraz da android kullanalım. ileri de bakarız artık
yok abiLumia'm olmasa da elimizden az çok geliyor bu işler. Nokia geç kaldı beni kaybetti . lumia gelmeden S2 almıştım. biraz daha bekleseydim alırdım ama biraz da android kullanalım. ileri de bakarız artık
arkadaşlar bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum nokia logosunda takılı kaldı telefon flash atıcam herşeyi indirdim firmware download kısmına product code ne yazıp indiricem bilmiyorum. rm-821 yazınca bulmuyor. open product dediğimde rm-821 i seçince kırmızı telefon resmi çıkıyor yan tarafta bende navifirmden turkcellin kırmızı olan yazılımını indirip C:\ProgramData\Nokia\Packages\Product\rm-821 klasörüne attım fakat halen daha programming butonu aktif olmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu servise vermek istemiyorum. 2 hafta telefonsuz kalıcam çünkü konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
Serdar'a katılıyorum iki hafta sürmez 2-3 saat içinde hallederler.
Daha çok döner o çarklar, 20 dk geçtikten sonra halen ekranda çark varsa ki 1 saat olmuş, ya flash at yada direk nokia care & servise götür. İki saatte halledip verirler.lütfen bilen varsa cevaplasın
arkadaşlar bende arkadaşla aynı sorunu yaşıyorum nokia logosunda takılı kaldı telefon flash atıcam herşeyi indirdim firmware download kısmına product code ne yazıp indiricem bilmiyorum. rm-821 yazınca bulmuyor. open product dediğimde rm-821 i seçince kırmızı telefon resmi çıkıyor yan tarafta bende navifirmden turkcellin kırmızı olan yazılımını indirip C:\ProgramData\Nokia\Packages\Product\rm-821 klasörüne attım fakat halen daha programming butonu aktif olmuyor. Ne yaptıysam olmadı. Telefonu servise vermek istemiyorum. 2 hafta telefonsuz kalıcam çünkü konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
arkadaşlar fabrika ayarına geri dön dedikten 2 2.30 saat sonra açıldı telefon çarklar kapandı telefonu açmam için şarjı baya dolmurmam gereklimi 10 saat felan
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bendede nokia yazısı çıktı ve takılı kaldı bende flas atmayı bilmiyorum servise versem yaparlarmı
Abi telefonu teslim aldığımda sıfırlama yapmayın diye uyardılar, sebebini sordum siz yapmayın diyorlar.
tabi ki yaparlar. Servise yakinsan elden ver takriben iki uc saatte teslim ederler.
arkadaşlar şimşek işareti var bukezde daha servise veremedim çözümü olurmu bunun
bende aynısı yaptım ve şuan 30 dakika filan oldu çarklar halen dönmekte napmam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?